Buńka Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='Majkowska']Jaki wierszyk?:diabloti: Byłam zbyt "natchniona" żeby pamiętać :evil_lol: I generalnie to jesteś chyba do tylu bo ja już mam cały tomik napisany :eviltong:[/QUOTE] :D Dlaczego ja nic nie wiem :crazyeye: ostatnio coś zacofana jestem na dogo...:roll: Napisz coś o spółce jeszcze :D Quote
Majkowska Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Tomik już dawno sprzedany w całym nakładzie ;) A gdzie ta spółka jest? Ja nie widzę żeby jakaś spółka gdzieś choć słowo u Warchliny zamieściła. Warchl opuszczony, nikt sie nim nie zachwyca to ja muszę przy nim trwać w biedzie i go pocieszać, bo się chłopak podłamał...;) Quote
angineuuka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 spółka na fejsa się przeniosła :grins: Quote
Buńka Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 No i tu Angi ma rację...:roll: I to jej wina :diabloti: Ona mnie tak na fejsa namawiała i w końcu namówiła... a fejs ma tą zaletą, że nie trzeba odświeżać. Majeczko zaraz ściągam do Ciebie całą spółkę :D A ja do Wrchlaczka zaglądam :eviltong: Ale siedzę cicho :cool3: Quote
Baton Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Siemka :P Fakt, spółka się na fejsa przeniosła i dogo jakieś puste :D Za to fejsa się ogarnąć nie da :P Quote
Buńka Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 Uszanowanko Batoniku:cool3: Co do Waldka nie zaglądasz?! Wyskoczyć na ciebie z pałką:mad::evil_lol: Quote
Baton Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Uszanowanko Batoniku:cool3: Co do Waldka nie zaglądasz?! Wyskoczyć na ciebie z pałką:mad::evil_lol:[/QUOTE] Do mnie? Ja zaglądam, tylko nic nie piszę... :oops: Quote
Majkowska Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='(:Buńka:)'] Co do Waldka nie zaglądasz?! [B]Wyskoczyć na ciebie z pałk[/B]ą:mad::evil_lol:[/QUOTE] Zboczona ekshibicjonistka.... :diabloti: Quote
Buńka Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='maryg22']Do mnie? Ja zaglądam, tylko nic nie piszę... :oops:[/QUOTE] Do Ciebie :P Jassssnnneeeee :mad: [quote name='Majkowska']Zboczona ekshibicjonistka.... :diabloti:[/QUOTE] Że ja?!:evil_lol: haha no dobra może troszkę:diabloti: Quote
Sonka95 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Siemanko :) Na FB , żeby za wami nadążyć trzeba być 24 h na dobe :evil_lol: Quote
qmu Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 A ja strajkuje w takim razie ! bo my na fb nie przesiadujemy jak oszolomy i zadamy fotek rokusiowych o tu! :mad: Quote
Buńka Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 [quote name='Sonka95']Siemanko :) Na FB , żeby za wami nadążyć trzeba być 24 h na dobe :evil_lol:[/QUOTE] e tam przesadzasz :loveu: 23 h na dobę w zupełności by wystarczyły:diabloti: [quote name='qmu']A ja strajkuje w takim razie ! bo my na fb nie przesiadujemy jak oszolomy i zadamy fotek rokusiowych o tu! :mad:[/QUOTE] Kolejna z żądaniami :evil_lol: Mam ja z wami los :p Poczekajcie jeszcze troszkę kochane :eviltong: Potem będzie lepiej smakowało :diabloti: I proszę sie tak nie unosić bo też z pałką wyskoczę:mad: :D :loveu: Quote
Majkowska Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='(:Buńka:)'] I proszę sie tak nie unosić bo też z pałką wyskoczę:mad: :D :loveu:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: Tylko tą marną swoją pałką umiesz wymachiwać, myślisz że się ktoś przestraszy? Quote
Buńka Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 [quote name='Majkowska']:evil_lol::evil_lol: Tylko tą marną swoją pałką umiesz wymachiwać, myślisz że się ktoś przestraszy?[/QUOTE] No pewnie:diabloti: Budzi respekt :evil_lol: Marys to jeszcze pasem strasze i to też bardzo skuteczne :cool3: Quote
Baton Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='(:Buńka:)']No pewnie:diabloti: Budzi respekt :evil_lol: Marys to jeszcze pasem strasze i to też bardzo skuteczne :cool3:[/QUOTE] Którym psem mnie straszysz? Bo coś sobie nie przypominam :D Quote
Buńka Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 [quote name='maryg22']Którym psem mnie straszysz? Bo coś sobie nie przypominam :D[/QUOTE] Oj kochana powinna być PAŁA z polskiego hahahah:diabloti: [QUOTE][COLOR=#000000][I]Marys to jeszcze [B]pasem[/B] strasze i to też bardzo skuteczne [/I][/COLOR][/QUOTE] PASEM nie psem....:eviltong: ktoś tu czytać nie umie:evil_lol: Quote
Baton Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 ahahahahahahhaha, czytać nie umiem :evil_lol: Ale ty z reguły na gorsze rzeczy przekręcasz :diabloti: Quote
Baton Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Heloł :P Kliknęłabym sobie 'lubie to', ale chyba ktoś by mnie zabił :diabloti: Quote
Buńka Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 [quote name='maryg22']Heloł :P Kliknęłabym sobie 'lubie to', ale chyba ktoś by mnie zabił :diabloti:[/QUOTE] :splat::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Baton Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='(:Buńka:)']:splat::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Buńka Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 [quote name='maryg22']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] :mad::mad::mad::evil_lol: Quote
Baton Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='(:Buńka:)']:mad::mad::mad::evil_lol:[/QUOTE] Z pałką na mnie? :boom: Quote
Baton Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Buńka Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='maryg22']Z pałką na mnie? :boom:[/QUOTE] I to z niejedną:evilbat: [quote name='maryg22']Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! Lubię to! :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Nie będzie fot! :obrazic::siara: Quote
Recommended Posts