angineuuka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 a ja nie piję, prowadzę! zahahahahaha Quote
Leokadia Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 To już mamy kierowce, co będzie trupy rozwoził po domach:evil_lol: Quote
Baton Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 To ja tylko przyszłam z informacją, że na dzisiaj kończe, co by znowu nie było, że zwiewam bez pożegnania:evil_lol: Quote
Buńka Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='leónowa']To już mamy kierowce, co będzie trupy rozwoził po domach:evil_lol:[/QUOTE] No tylko trzeba będzie jakiegoś busa skołować bo nas trochę ludu i do tego nasze cztrołapy...:diabloti: [quote name='maryg22']To ja tylko przyszłam z informacją, że na dzisiaj kończe, co by znowu nie było, że zwiewam bez pożegnania:evil_lol:[/QUOTE] No i tak ma być zawsze:loveu: Quote
Sonka95 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Piękna jest ta Sabunia :loveu: jak tak na nią spojrzałam to skojarzyła mi się z tosą inu :cool3: [url]http://imageshack.us/a/img833/9665/e892.jpg[/url] Quote
Buńka Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 No to nie jesteś pierwszą osobą:D Ale to chyba przez to zdjęcie;) Ona ma lekką budowę i jest za mała jak na tosę. Wszystkim tak piszę bo chcę żeby koniecznie była miksem boksia:diabloti: Zupełnie nie wiem czemu . . .:evil_lol: No i zachowanie ma boksiowe:loveu: Pięknie kręci pupcią ze szczęścia, uwielbia się przytulać i cały czas się trzyma nogi przez co ciężko ją opfocić:D PS: Dogo mnie przyciąga. Wchodziłam już dzisiaj kilka razy w przerwie między nauką. Jutrzejsza masakra coraz bliżej... chyba nie dożyje do rana z nerwów...:roll: Quote
Kaaasia Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Nie wiem czy z boksia ale dla mnie wygląda jak by miala coś z cc-ta. Quote
Sonka95 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Ja zawsze ucząc się jestem dostępna na fb i dogo :evil_lol: nie ma to jak skupienie na nauce :diabloti: Quote
Leokadia Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Ja to samo, i o dziwo całkiem dobrze mi idzie nauka:evil_lol: Quote
Buńka Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 To cct też było brane pod uwagę i alano:loveu: To jest psica uniwersalna:loveu: Śmieje się że przyszły właściciel sobie wybierze:D Quote
Buńka Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [URL]http://ttb.amstaffy.net/index.php?id=potwor[/URL] - uwaga drastyczne zdjęcia Quote
Leokadia Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 :angryy::angryy::angryy::angryy::crazyeye::crazyeye::crazyeye:!!!! :shake: Quote
Buńka Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Dokładnie:-( Takich oprawców bym za ch**a na gałęzi powiesiła i Murzynkiem poszczuła:angryy: Quote
Buńka Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Proszę wstawiam foteczki dla przykładu dla innych:eviltong: Dzisiaj się już nie uczę:shake: Co ma być to będzie......zaczęły mi się literki zlewać. A herbatki dzisiaj nie piłam:diabloti: [CENTER][IMG]http://imageshack.us/a/img30/4568/nbs5.JPG[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img42/6681/96wv.jpg[/IMG] [/CENTER] Nie rozumiem dlaczego te fotki różnią się wielkościowo? Jak pomniejszam to biorę wszystkim taki sam rozmiar...:hmmmm: Quote
Paulina_mickey Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [url]http://imageshack.us/a/img833/9665/e892.jpg[/url] piękna :loveu: Quote
Buńka Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='Paulina_mickey'][URL]http://imageshack.us/a/img833/9665/e892.jpg[/URL] piękna :loveu:[/QUOTE] Ja jestem w niej zakochana i gdybym miała na koncie miliony to bym się długo nie zastanawiała:D Przykro bardzo że takie piękności są bezdomne:-( A w weekend trafił do hoteliku piesek bardzo podobny do twojego Mickyego:shake: PS: Masz przepiękny banerek:loveu: Quote
Leokadia Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Ty, czy mi się wydaje, czy Leośka ma ładnie wyrobione mięśnie pod tą kupą futra? :loveu: Świetnie wygląda! Quote
Buńka Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Nie nie wydaje ci się:D To jest baba heros:diabloti: Jak do mnie trafiła to takie chuchro niewyrobione było... a teraz jak się tyle na spacerkach ulata to i mięśnie się pokazały... a futro zaniedbane:shake: Dawno dziada nie trymowałam...:roll: Quote
Leokadia Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Szczególnie widoczne na pierwszej fotce, stanęła jak pakero, a ja mam po prostu korbę na temat psich mięśni i musiałam pochwalić:loveu: Quote
Buńka Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 To specjalnie dla Ciebie będzie foto Rokulca z dedykacją:cool3: Ten to dopiero ma się czym chwalić:loveu: tylko nie wiem czy mi się uda to fajnie uchwycić... zobaczym. Ale on czasami jak stanie i się napręży to jak by go miało rozerwać od środka:evil_lol: I przez to kocham krótkowłose-gładkowłose psy:loveu: A nie znoszę kupy futra:mad: Chociaż szorstkacze jeszcze ujdą... Quote
Leokadia Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Czekam z niecierpliwością, to dopiero będzie miód na me serce:loveu: Quote
Sonka95 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Ale lubi patyki :cool3: [url]http://imageshack.us/a/img30/4568/nbs5.JPG[/url] i jak tam dzisiaj poszło w szkole ? :) Quote
Buńka Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Leośka kocha aportować więc kocha patyki, patyczki, piłki piłeczki i wszystko inne co daleko leci i można przynieść. Kocha też opieprzać pańcie jak się grzebie i nie chce rzucać:evil_lol: W szkole dzisiaj tragedia... dopiero od pół godziny jestem w domu i właśnie wróciłam z gadami ze spacerku:roll: Myślałam, że mi moje kochane futra dzisiaj odpuszczą ale nie ma bata spacer musi być:roll: To nic że były dzisiaj 4 razy... z pańcią spacerek obowiązkowy:mad: i to Murzyn najbardziej się domaga jak by to cały dzień w zamknięciu siedział:mad: mam ja los... Egzamin był cholernie trudny, były pytania z materiału którego jeszcze nie przerobiliśmy:-( Najgorzej poszła mi część ekonomiczna i o dziwo obsługa konsumenta:shake: Wyniki w środę... Na jutro też ciekawie... zaczynamy przerabiać lekturę a wierzcie mi że moja babka od polskiego pod tym względem to żyleta:shake: No i jutro mamy na niemieckim przedstawić scenkę. Właśnie uczę się dialogu... oczywiście wszystko po niemiecku:roll: A niemiecki to znienawidzony przezemnie język. Po dwóch latach nauki, bez przypomnienia, chyba nawet nie umiała bym się przedstawić:shake: Oświeciło mnie też że w czwartek zaczynam rehabilitację na tą moją biedną kostkę...a guzek zniknął już dawno... no ale cóż jak dali mi taki termin że musiałam czekać ponad miesiąc:mad: Jedyne co mnie dzisiaj miłego spotkało to listonosz:D Obróżka już przyszła i Rokulec wygląda w niej rewelacyjnie:loveu:. W weekend postaram się o fotki;) Quote
Leokadia Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Jesoooo, dopiero 2 lata się niemca uczysz, i narzekasz, co ja mam powiedzieć jak 12 rok leci....Czekamy na fotki;) Quote
natija Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 no to wesolo mialas,a o egzamin sie nie martw ,napewo zdalas :) czy ja dobrze przeczytalam ---nie nawidzisz futra,oj poczekaj jak moje suki na Ciebie puszcze:mad::diabloti: Quote
Recommended Posts