Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']to tak jak ja ;) jednak spolka pasuje ;)[/QUOTE]
powinnyśmy być spółką z najmądrzejszymi psami :evil_lol: a nie z ułomnościami komputerowymi :evil_lol:

W takim razie ja idę na spacerek
Kosmatych snów :evil_lol:

Posted

Jesteście nienormalne - 3 strony :-o
Angi - zaproszenie poszło :cool3:
I widzę, że zdjęcia też już były... musze się brać do roboty :shake: :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']3 strony, co to jest? :evil_lol:[/QUOTE]
W sumie mogło być gorzej :evil_lol: Hmm, ale trzeba pamiętać, że rozmowy toczyły się w kilku galeriach :evil_lol:

Posted

Dzisiaj fotek chyba więcej nie będzie:-( Proszę wszelkie ALE kierować do mojego tatusia:mad: Na tygodniu naładowałam akumulatorki a on na jeden, JEDEN! dzień wziął aparat do pracy... dzisiaj w hoteliku zdążyłam zrobić 5 fotek i mi pokazało bateria wyczerpana:angryy:
A miała być dzisiaj profeszjonal sesja:placz:
Nie wiem czy chcecie tego słuchać ale zdam wam hotelikową relację:cool3:
Po nocnej dogo imprezie jak mi rano zadzwonił budzik to myslałam że go roztrzaskam o ścianę:mad: W hoteliku przemarzłam totalnie:roll: A ubrałam sie jak eskimos... ale u nas termometr pokazuje tylko 4 stopnie...
Dobcia Frida chyba się będzie pakowała do domciu:multi: Ale co tu się dziwić, taka piękna sucz:loveu: Staffcia Bila jest prze kochana i przeurocza! Wygląda jak mały czołg:loveu: Do ludzi to anioł. Dzisiaj widziała mnie pierwszy raz a od razu zaczęła wylewnie okazywać uczucia przy czym ogonek myślałam że jej się urwie, no nie mogła sie nacieszyć (I ja też):D Do psów też spokojnie ale zgania biednego Reksia z posłania i odgania go od miski... lubi rządzić;) Nie robi mu krzywdy bo przytula się do niego i liże po mordce ale posłanie jest nietykalne:D No i na koniec pierwszy spacer z boksią Sabą!:multi: IDEAŁ! Na smyczy chodzi idealnie, bez smyczy prawie nie oddala się od nogi a po za tym cały czas zaczepia do zabawy i się przytula:loveu: Przez to ciężko jej zrobić zdjęcie bo cały czas jest wtulona w człowieka:loveu:
Szkoda że ta sesja nie wyszła bo bym wam wstawiła kilka hotelikowych cudeniek... Mam tylko fotki Saby:) Chcecie?;)

Posted

Chcemy fotki Saby :)
Mi też dzisiaj sesja nie wyszła :shake: jak wychodziłam z domu pokazywało połowę baterii a tylko zrobiłam 2 zdjęcia i koniec fotek bateria padła :roll:

Posted

[quote name='Sonka95']Chcemy fotki Saby :)
Mi też dzisiaj sesja nie wyszła :shake: jak wychodziłam z domu pokazywało połowę baterii a tylko zrobiłam 2 zdjęcia i koniec fotek bateria padła :roll:[/QUOTE]
To potem wstawię;)
To jest bardzo denerwujące... cykniesz 2-3 fotki i koniec... ja myślałam że się dzisiaj zagotuję z tych nerwów. Cały tydzień sie szykowałam do tej sesji:roll:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']To potem wstawię;)
To jest bardzo denerwujące... cykniesz 2-3 fotki i koniec... ja myślałam że się dzisiaj zagotuję z tych nerwów. Cały tydzień sie szykowałam do tej sesji:roll:[/QUOTE]
I jeszcze cały dzień nam gadałaś o fotkach :diabloti:
Ale ja już wszystko wiem - miałaś nas zaskoczyć i to też zrobiłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']I jeszcze cały dzień nam gadałaś o fotkach :diabloti:
[B]Ale ja już wszystko wiem - miałaś nas zaskoczyć i to też zrobiłaś[/B] :evil_lol:[/QUOTE]
suprajs! :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Przecież my nie jesteśmy takie straszne:diabloti: Albo to zadanie ją przerasta:evil_lol:[/QUOTE]
Nie, wcale :shake: :evil_lol: Mnie też by ono przerosło :lol: