Baton Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Proszę na mnie z kijem nie wyskakiwać:diabloti: Wyślę Ci fotki a ty wstawisz to będą:eviltong:[/QUOTE] Ok, wszystko dla fotek :D Quote
Buńka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Jak macie bić to proszę... nie wiem czy je wstawiałam czy nie? Nie chce mi się zajrzeć na poprzednią stronę:diabloti: [IMG]http://imageshack.us/a/img138/3720/7x7f.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img836/5096/eldt.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img138/1731/b729.jpg[/IMG] Quote
Baton Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Żeś się wysiliła... więcej zdjęć już nie było? :evil_lol: Quote
Buńka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='maryg22']Aaa! Super obroża :loveu: Gdzie tam talent :oops:, mucha robiona na odwal - tymczasowo, potem chcę to jakoś trochę zmienić co by estetyczniej było ;)[/QUOTE] Ja się od razu zakochałam w tym wzorze! Dzisiaj tylko przymierzyłam Leośce i po pół godziny jej zdjęłam bo mi szkoda było:evil_lol: Zaraz ją wybrudzi...:D A mi by serce pękło jak Kitty się zrobi szara... a u Leośki wystarczy jedno wejście do wody i spacer:roll: Jak się napatrzę i nacieszę to jej oddam:diabloti::evil_lol: A serio cieszyłam sie dzisiaj z tej obroży jak dziecko!:D A twojego autorstwa obróżka jest naprawde genialna a ja szczery człowiek jestem i jak by mi się nie podobała to bym wgl nie komentowała... a ona jest boska! I właśnie ta za duża mucha takiego uroku dodaje:loveu: Ja bym nawet czegoś najprostszego nie stworzyła a tu taka prawie profeszjonal:D Quote
Baton Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Ja się od razu zakochałam w tym wzorze! Dzisiaj tylko przymierzyłam Leośce i po pół godziny jej zdjęłam bo mi szkoda było:evil_lol: Zaraz ją wybrudzi...:D A mi by serce pękło jak Kitty się zrobi szara... a u Leośki wystarczy jedno wejście do wody i spacer:roll: Jak się napatrzę i nacieszę to jej oddam:diabloti::evil_lol: A serio cieszyłam sie dzisiaj z tej obroży jak dziecko!:D A twojego autorstwa obróżka jest naprawde genialna a ja szczery człowiek jestem i jak by mi się nie podobała to bym wgl nie komentowała... a ona jest boska! I właśnie ta za duża mucha takiego uroku dodaje:loveu: Ja bym nawet czegoś najprostszego nie stworzyła a tu taka prawie profeszjonal:D[/QUOTE] Ale ja chcę zdjęcie Leośki w nowym nabytku :-( :lol: Może i mucha uroku dodaje, ale coś z nią trzeba zrobić bo mam wrażenie, że zaraz się rozpadnie :evil_lol: Prawie, chyba bardzo prawie, albo tylko troszkę prawie, minimalnie :D Quote
Buńka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='maryg22']Żeś się wysiliła... więcej zdjęć już nie było? :evil_lol:[/QUOTE] :lmaa: No tak polakom się nigdy nie dogodzi:D Tyle było na ImageSchacku:diabloti: reszta jak się kiedyś doda to i będzie:evil_lol: Jutro przyjeżdża siostra naszej Eweliny Domowej to pewnie będzie libacja i fotek nie porobię:diabloti: W sobotę kac to też nie będzie:evil_lol: Hmm MOŻE w poniedziałek:eviltong: Quote
Majkowska Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 milo patrzeć :) Jeszcze jak sobie myslę że takie upały a on czarny to soboie wyobrażam jak mu błogo w tej wodzie... Quote
Baton Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 No to możesz zrobić jeszcze dzisiaj :D A co z niedzielą? :evil_lol: Taki kac, że już pomijasz ten dzień ? :diabloti: Quote
Buńka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='maryg22']Ale ja chcę zdjęcie Leośki w nowym nabytku :-( :lol: Może i mucha uroku dodaje, ale coś z nią trzeba zrobić bo mam wrażenie, że zaraz się rozpadnie :evil_lol: Prawie, chyba bardzo prawie, albo tylko troszkę prawie, minimalnie :D[/QUOTE] No to jutro jej cyknę foteczkę w obróżce kitty;) E tam nie znasz się:D Jak ja mówię że jest dobra to proszę tu mojej opinii nie podważać:diabloti: Quote
Buńka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='Majkowska']milo patrzeć :) Jeszcze jak sobie myslę że takie upały a on czarny to soboie wyobrażam jak mu błogo w tej wodzie...[/QUOTE] O to dobrze że biedak z krótką sierścią bo inaczej to trzeba by było go ogolić... Oj ładne lato mieliśmy:) Przydało by się jeszcze z 3 dni takiego gorąca. A rano już zimno jak diabli... [quote name='maryg22']No to możesz zrobić jeszcze dzisiaj :D A co z niedzielą? :evil_lol: Taki kac, że już pomijasz ten dzień ? :diabloti:[/QUOTE] Nie to będzie kac dwudniowy bo się ponad rok nie widziałyśmy:evil_lol: Quote
Baton Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 (edited) [quote name='(:Buńka:)']No to jutro jej cyknę foteczkę w obróżce kitty;) E tam nie znasz się:D Jak ja mówię że jest dobra to proszę tu mojej opinii nie podważać:diabloti:[/QUOTE] To widzę, że wiem jak do Ciebie dotrzeć :D Z niecierpliwości czekam na fotki :D Ale to ja mam ją przed nosem i mówię Ci, że mucha już się rozwala :evil_lol: Ale nie martw się, chcę zrobić coś podobnego tylko porządniej więc jakiś fajny materiał muchę tylko znaleźć ;) A na ten czas ta musi wystarczyć :D Edited August 25, 2013 by maryg22 Quote
Leokadia Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Dziecko drogie, o jakim ty kacu mówisz? Chyba po soku pomarańczowym, toż tyś jeszcze 18 lat nie skończyła:mad::evil_lol: Quote
Franca81 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='leónowa']Dziecko drogie, o jakim ty kacu mówisz? Chyba po soku pomarańczowym, toż tyś jeszcze 18 lat nie skończyła:mad::evil_lol:[/QUOTE] Jak ja bylam w Bunki wieku... to juz wiele kacow mialam za soba.... :diabloti: Tez czekam na fotki w obrozce! :evil_lol: Quote
Leokadia Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 O sobie nie wspomnę, bo święta nie jestem, ale mi się Siostrunia nie będzie menelić:mad::diabloti: Quote
Sonka95 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Kapiel :loveu:[url]http://imageshack.us/a/img138/1731/b729.jpg[/url] O więcej fotek prosimy :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [url]http://imageshack.us/a/img836/5096/eldt.jpg[/url] co tam takiego ciekawego było? :evil_lol: Quote
Baton Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Chyba faktycznie ma kaca, bo się nie odzywa :diabloti: Quote
Buńka Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 [quote name='leónowa']Dziecko drogie, o jakim ty kacu mówisz? Chyba po soku pomarańczowym, toż tyś jeszcze 18 lat nie skończyła:mad::evil_lol:[/QUOTE] 18 już wkrótce:grins: Sok pomarańczowy też był:evil_lol: [quote name='Franca81']Jak ja bylam w Bunki wieku... to juz wiele kacow mialam za soba.... :diabloti: Tez czekam na fotki w obrozce! :evil_lol:[/QUOTE] Ho to też już nie mój pierwszy kac... ale na ten temat sie nie będę rozpisywać bo co innego z kuzynami w domu a co innego na imprezie:diabloti: Wiecie jak to jest o pewnych rzeczach lepiej żeby starsi nie wiedzieli:evil_lol: [quote name='leónowa']O sobie nie wspomnę, bo święta nie jestem, ale mi się Siostrunia nie będzie menelić:mad::diabloti:[/QUOTE] Ja ci dam MENELIĆ:mad::D To była kultulalna ipresa:sg168::mdrmed: [quote name='Sonka95']Kapiel :loveu:[URL]http://imageshack.us/a/img138/1731/b729.jpg[/URL] O więcej fotek prosimy :cool3:[/QUOTE] A fotusie będą i to już jutro chyba...:P [quote name='Paulina_mickey'][URL]http://imageshack.us/a/img836/5096/eldt.jpg[/URL] co tam takiego ciekawego było? :evil_lol:[/QUOTE] Pewnie glonek . . .:siara: [quote name='maryg22']Chyba faktycznie ma kaca, bo się nie odzywa :diabloti:[/QUOTE] Kac był do przeżycia;) Rano rosołek, spacerek z psami i człowiek jak nowo narodzony:D A nie odzywałam się bo nie miałam neta ale . . . ALE moje drogie prawdopodobnie od jutra będzie necior śmigał jak nowy:multi: Mój brat coś mi tam tłumaczył ale ja w tych sprawach mało kumata jestem, jedyne co wam powiem to że prędkość będzie 3-4 razy szybsza:bigcool::sweetCyb::klacz: Także niebawem wrócę z nową szybkością i myślę że i fotek będzie wiecej i że mnie również będzie wiecej:diabloti: Teraz zmykam bo net tylko chwilowo mam podłączony, jutro może już będzie gotywy... OBY. Koffam was! BUŃKA:eviltong: Quote
Franca81 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Trzymam kciuki za necik!!!!! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Buńka Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 No i masz ci babo placek... nie chwali się dnia przed zachodem słońca:mad: Sterowniki zainstalowane i jest OK modem zaktualizowany ale nie jest OK bo dalej chodzi tak jak chodził i teraz pytanie czy to przez to że mieszkamy w buszu czy to wina modemu bo jest już stary (nawet bardzo). Oby to drugie... wyłożymy kasę na spółkę z bratem i będzie :) Dzisiaj bierze go do roboty i tam ma sprawdzić co jest nie tak.... a ja biedna znowu zostaję bez neta:placz: Obiecane zdjęcia czekają w aparacie...:roll: Quote
Majkowska Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Cześć Bunieczku ;) Coś chyba cały ogólny światowy net szwankuje, bo ostatnio wszyscy mają problem. Nam też się co chwila wyłancza...Masakra. Bez neta to jak bez ręki. Quote
Sonka95 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Biedna :shake: dzień bez neta to nie dzień :diabloti: Quote
Franca81 Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 neta chyba zabrakło kolejny dzień..... :shake: Quote
Baton Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Ciekawe jaką teraz nam da wymówkę :evil_lol: Quote
Recommended Posts