Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Proszę na mnie z kijem nie wyskakiwać:diabloti:
Wyślę Ci fotki a ty wstawisz to będą:eviltong:[/QUOTE]
Ok, wszystko dla fotek :D

Posted

Jak macie bić to proszę... nie wiem czy je wstawiałam czy nie? Nie chce mi się zajrzeć na poprzednią stronę:diabloti:

[IMG]http://imageshack.us/a/img138/3720/7x7f.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img836/5096/eldt.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img138/1731/b729.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='maryg22']Aaa! Super obroża :loveu:
Gdzie tam talent :oops:, mucha robiona na odwal - tymczasowo, potem chcę to jakoś trochę zmienić co by estetyczniej było ;)[/QUOTE]

Ja się od razu zakochałam w tym wzorze! Dzisiaj tylko przymierzyłam Leośce i po pół godziny jej zdjęłam bo mi szkoda było:evil_lol: Zaraz ją wybrudzi...:D A mi by serce pękło jak Kitty się zrobi szara... a u Leośki wystarczy jedno wejście do wody i spacer:roll:
Jak się napatrzę i nacieszę to jej oddam:diabloti::evil_lol: A serio cieszyłam sie dzisiaj z tej obroży jak dziecko!:D
A twojego autorstwa obróżka jest naprawde genialna a ja szczery człowiek jestem i jak by mi się nie podobała to bym wgl nie komentowała... a ona jest boska! I właśnie ta za duża mucha takiego uroku dodaje:loveu:
Ja bym nawet czegoś najprostszego nie stworzyła a tu taka prawie profeszjonal:D

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Ja się od razu zakochałam w tym wzorze! Dzisiaj tylko przymierzyłam Leośce i po pół godziny jej zdjęłam bo mi szkoda było:evil_lol: Zaraz ją wybrudzi...:D A mi by serce pękło jak Kitty się zrobi szara... a u Leośki wystarczy jedno wejście do wody i spacer:roll:
Jak się napatrzę i nacieszę to jej oddam:diabloti::evil_lol: A serio cieszyłam sie dzisiaj z tej obroży jak dziecko!:D
A twojego autorstwa obróżka jest naprawde genialna a ja szczery człowiek jestem i jak by mi się nie podobała to bym wgl nie komentowała... a ona jest boska! I właśnie ta za duża mucha takiego uroku dodaje:loveu:
Ja bym nawet czegoś najprostszego nie stworzyła a tu taka prawie profeszjonal:D[/QUOTE]
Ale ja chcę zdjęcie Leośki w nowym nabytku :-( :lol:
Może i mucha uroku dodaje, ale coś z nią trzeba zrobić bo mam wrażenie, że zaraz się rozpadnie :evil_lol:
Prawie, chyba bardzo prawie, albo tylko troszkę prawie, minimalnie :D

Posted

[quote name='maryg22']Żeś się wysiliła... więcej zdjęć już nie było? :evil_lol:[/QUOTE]
:lmaa:
No tak polakom się nigdy nie dogodzi:D
Tyle było na ImageSchacku:diabloti: reszta jak się kiedyś doda to i będzie:evil_lol:
Jutro przyjeżdża siostra naszej Eweliny Domowej to pewnie będzie libacja i fotek nie porobię:diabloti: W sobotę kac to też nie będzie:evil_lol: Hmm MOŻE w poniedziałek:eviltong:

Posted

[quote name='maryg22']Ale ja chcę zdjęcie Leośki w nowym nabytku :-( :lol:
Może i mucha uroku dodaje, ale coś z nią trzeba zrobić bo mam wrażenie, że zaraz się rozpadnie :evil_lol:
Prawie, chyba bardzo prawie, albo tylko troszkę prawie, minimalnie :D[/QUOTE]
No to jutro jej cyknę foteczkę w obróżce kitty;)
E tam nie znasz się:D Jak ja mówię że jest dobra to proszę tu mojej opinii nie podważać:diabloti:

Posted

[quote name='Majkowska']milo patrzeć :)
Jeszcze jak sobie myslę że takie upały a on czarny to soboie wyobrażam jak mu błogo w tej wodzie...[/QUOTE]

O to dobrze że biedak z krótką sierścią bo inaczej to trzeba by było go ogolić...
Oj ładne lato mieliśmy:) Przydało by się jeszcze z 3 dni takiego gorąca. A rano już zimno jak diabli...

[quote name='maryg22']No to możesz zrobić jeszcze dzisiaj :D A co z niedzielą? :evil_lol: Taki kac, że już pomijasz ten dzień ? :diabloti:[/QUOTE]
Nie to będzie kac dwudniowy bo się ponad rok nie widziałyśmy:evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='(:Buńka:)']No to jutro jej cyknę foteczkę w obróżce kitty;)
E tam nie znasz się:D Jak ja mówię że jest dobra to proszę tu mojej opinii nie podważać:diabloti:[/QUOTE]
To widzę, że wiem jak do Ciebie dotrzeć :D Z niecierpliwości czekam na fotki :D
Ale to ja mam ją przed nosem i mówię Ci, że mucha już się rozwala :evil_lol: Ale nie martw się, chcę zrobić coś podobnego tylko porządniej więc jakiś fajny materiał muchę tylko znaleźć ;) A na ten czas ta musi wystarczyć :D

Edited by maryg22
Posted

[quote name='leónowa']Dziecko drogie, o jakim ty kacu mówisz? Chyba po soku pomarańczowym, toż tyś jeszcze 18 lat nie skończyła:mad::evil_lol:[/QUOTE]
Jak ja bylam w Bunki wieku... to juz wiele kacow mialam za soba.... :diabloti:

Tez czekam na fotki w obrozce! :evil_lol:

Posted

[quote name='leónowa']Dziecko drogie, o jakim ty kacu mówisz? Chyba po soku pomarańczowym, toż tyś jeszcze 18 lat nie skończyła:mad::evil_lol:[/QUOTE]
18 już wkrótce:grins:
Sok pomarańczowy też był:evil_lol:

[quote name='Franca81']Jak ja bylam w Bunki wieku... to juz wiele kacow mialam za soba.... :diabloti:

Tez czekam na fotki w obrozce! :evil_lol:[/QUOTE]
Ho to też już nie mój pierwszy kac... ale na ten temat sie nie będę rozpisywać bo co innego z kuzynami w domu a co innego na imprezie:diabloti:
Wiecie jak to jest o pewnych rzeczach lepiej żeby starsi nie wiedzieli:evil_lol:

[quote name='leónowa']O sobie nie wspomnę, bo święta nie jestem, ale mi się Siostrunia nie będzie menelić:mad::diabloti:[/QUOTE]
Ja ci dam MENELIĆ:mad::D To była kultulalna ipresa:sg168::mdrmed:

[quote name='Sonka95']Kapiel :loveu:[URL]http://imageshack.us/a/img138/1731/b729.jpg[/URL]

O więcej fotek prosimy :cool3:[/QUOTE]
A fotusie będą i to już jutro chyba...:P

[quote name='Paulina_mickey'][URL]http://imageshack.us/a/img836/5096/eldt.jpg[/URL] co tam takiego ciekawego było? :evil_lol:[/QUOTE]
Pewnie glonek . . .:siara:

[quote name='maryg22']Chyba faktycznie ma kaca, bo się nie odzywa :diabloti:[/QUOTE]
Kac był do przeżycia;) Rano rosołek, spacerek z psami i człowiek jak nowo narodzony:D
A nie odzywałam się bo nie miałam neta ale . . . ALE moje drogie prawdopodobnie od jutra będzie necior śmigał jak nowy:multi:
Mój brat coś mi tam tłumaczył ale ja w tych sprawach mało kumata jestem, jedyne co wam powiem to że prędkość będzie 3-4 razy szybsza:bigcool::sweetCyb::klacz:
Także niebawem wrócę z nową szybkością i myślę że i fotek będzie wiecej i że mnie również będzie wiecej:diabloti:
Teraz zmykam bo net tylko chwilowo mam podłączony, jutro może już będzie gotywy... OBY.
Koffam was!
BUŃKA:eviltong:

Posted

No i masz ci babo placek... nie chwali się dnia przed zachodem słońca:mad:
Sterowniki zainstalowane i jest OK modem zaktualizowany ale nie jest OK bo dalej chodzi tak jak chodził i teraz pytanie czy to przez to że mieszkamy w buszu czy to wina modemu bo jest już stary (nawet bardzo). Oby to drugie... wyłożymy kasę na spółkę z bratem i będzie :) Dzisiaj bierze go do roboty i tam ma sprawdzić co jest nie tak.... a ja biedna znowu zostaję bez neta:placz:
Obiecane zdjęcia czekają w aparacie...:roll: