agnieszka30 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Idę tam zobaczyć, może tą bidę czarną zobaczę i dowiem się kto jest właścicielem,aż sie boję bo dzielnica....brrr Quote
rotek_ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 aga, wiem ze ktos z dogomaniaków prauje w gazecie(chyba) może ona pomogłaby rozdmuchać tą sprawę w mediach Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 nie, narazie nie, jutro podejdę w godz rannych może zastanę p.Michalaka. Rotek, cudo ty moje tam trzeba 3 psy obfocić, !!!!! Quote
rotek_ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 rano sie nie wyrwę ale aparat moge ci podrzucic ...będzieesz musiała wcześnie wstać:evil_lol: Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 ok, podrzuć, już idę włączyć domofon. Ale musisz potem wpaść. Skocz na wątek wałbrzyskiego schroniska...mam suprajsa:diabloti: Quote
rotek_ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 hmmm.... to będe tak o 7.35 dasz rade wstać?? a pewnie ze wpadne ale wolna będe dopiero po 16. :evil_lol: jutro mam zawalony dzien Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 ok, amstaffa mam na tymczasie, wyrzucili pod szkołą jutro trzeba te nasze posty skasowąć i wątek zalożyc biduli Quote
agnieszka30 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 udało.... Przyczyną stanowiska fundacji są skargi okolicznych mieszkańców, pies wyje w nocy... i co teraz??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 a wczesniej przez te wszystkie lata nie wył? Quote
brazowa1 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Bardzo słuszna uwaga. Wiecie,ja nie uwazam,ze trzeba teraz im szybciutko zdjac problem z glowy i zabrac psa,bo zabranie go do pieknego polskiego schroniska odpada,a innego miejsca nie ma.A nie robmy tak,ze z kazdego,kto ma dosyc zwierzaka zdejmujemy wszelka odpowiedzialnosc.Bo oni niczego sie przez to nie ucza,a jedynie utrzymuja w miemaniu,ze tak sie właśnie postepuje. hm,ale ten argument jakos trudno zbyc.Moze temu panu od "serca" trzeba pare wymownych fotek przesłac ze schroniska? zawsze pozostaje piekna medialna nagonka. co do wycia-za granica,w ostatecznosci stosuje sie przeciecie strun glosowych-okrutne,ale jezeli ma mu uratowac zycie... a tak w ogole,agnieszka 30 to Cie podziwiam,ze prowadzisz te batalie :) i jestem pod wrazeniem Twojego zaangazowania Quote
rotek_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):a wczesniej przez te wszystkie lata nie wył? dobra uwaga.....to narazie chyba najważniejsze pytanie. Jeśli wczesniej nie wył to tyrzeba znaleźć przyczynę jego "nocnych śpiewów" i można by psiaka pozostawić na stanowisku pracy:evil_lol: a tak na serio....aga chyba znowu bedziesz musiała się przejśc i wypytać o parę rzeczy Quote
agnieszka30 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 brazowa1 napisał(a):Bardzo słuszna uwaga. Wiecie,ja nie uwazam,ze trzeba teraz im szybciutko zdjac problem z glowy i zabrac psa,bo zabranie go do pieknego polskiego schroniska odpada,a innego miejsca nie ma.A nie robmy tak,ze z kazdego,kto ma dosyc zwierzaka zdejmujemy wszelka odpowiedzialnosc.Bo oni niczego sie przez to nie ucza,a jedynie utrzymuja w miemaniu,ze tak sie właśnie postepuje. hm,ale ten argument jakos trudno zbyc.Moze temu panu od "serca" trzeba pare wymownych fotek przesłac ze schroniska? zawsze pozostaje piekna medialna nagonka. co do wycia-za granica,w ostatecznosci stosuje sie przeciecie strun glosowych-okrutne,ale jezeli ma mu uratowac zycie... a tak w ogole,agnieszka 30 to Cie podziwiam,ze prowadzisz te batalie :) i jestem pod wrazeniem Twojego zaangazowania Brązowa! Dokładnie!!! Nie wątpię,iż ten pan ma wielkie serducho, ale nie zna tematu... Pisałam o tym przed chwilą, wielu ludzi nie ma pojęcia co i na jakich zasadach dzieje się w schronach. Zaplanowałąm lekcję wych u córek w szkołach , chciałabym pokazać, powiedzieć o konieczności sterylizacji... Młode pokolenie trzeba uświadamiać. Chociaż to stare też nieświadome. Sama żyłam w błogiej nieświadomości jeszcze w listopadzie ub r Quote
majafaja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 eeh... jeszcze pare takich watkow, i strace wiare w JAKIEKOLWIEK fundacje...... Quote
rotek_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 fundacja nie jest zła...ona nie ma świadomości co dzieje sie z psami w schronach....fundacja nie jest zła to sasiedzi się czepiają:mad: trzeba sie dowiedziec czy pies wczesniej tez wył. Quote
pusia2405 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 A ja myślę, że on wyje, ponieważ jest teraz głodny i tęskni za swoją panią. Wcześniej miał kogoś bliskiego, kto go kochał, potarmosił, pogłaskał, dał pełną michę, a teraz.... nie wiadomo jak jest.:-( Nie rozumiem też jak wy co do za Fundacja SERCE?? JAKIE SERCE?? Z KAMIENIA>?? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Fakt, może to byc i z tesknoty, ale tak jak pisze rotek-dobrze by było to sprawdzić, żebysmy niepotrzebnie nie oskarżali fundacji-wiadomo,ze czasem emocje człowieka ponoszą.... Rotek-"skazany na smierć"-to aluzja do serialu?:) Quote
rotek_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 no ba!!!!:lol: pewnie ze do serialu...a tak na serio rzeczywiscie pies byl w psim wiezieniu teraz juz czeka tylko na dobry dom który mu sie z cała pewnościa nalezy. a wracajac do tego wątku, zdarza sie tak ze psy sa przyzwyczajone do właścicieli i nie moga sie bez nich obejsc chociaz na 2 min..... skoro właścicielka odeszła pies moze rozpaczac...włascicielki nie wrócimy ale niektóre psy potrzebuja towarzystwa ....czasami nawet drugiego psa......mze głupio mysle ale nalezy sprawdzic przyczyne wycia i moze fundacja dokupi drugiego stróza do pilnowania. Quote
agnieszka30 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 pies zostaje w fundacji, w godziwych warunkach. Quote
brazowa1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agnieszka, rozumiem,ze pies zostaje na amen w fundacji i nie trzeba mu juz szukac nowego domu?I generalnie mozna chwalic wszem i wobec fundacje Serce?:) Quote
brazowa1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 to bedziemy chwalic! :) Hallo,przydaloby sie zmienic tytuł watku! Quote
Recommended Posts