Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo słuszna uwaga.
Wiecie,ja nie uwazam,ze trzeba teraz im szybciutko zdjac problem z glowy i zabrac psa,bo zabranie go do pieknego polskiego schroniska odpada,a innego miejsca nie ma.A nie robmy tak,ze z kazdego,kto ma dosyc zwierzaka zdejmujemy wszelka odpowiedzialnosc.Bo oni niczego sie przez to nie ucza,a jedynie utrzymuja w miemaniu,ze tak sie właśnie postepuje.
hm,ale ten argument jakos trudno zbyc.Moze temu panu od "serca" trzeba pare wymownych fotek przesłac ze schroniska?

zawsze pozostaje piekna medialna nagonka.

co do wycia-za granica,w ostatecznosci stosuje sie przeciecie strun glosowych-okrutne,ale jezeli ma mu uratowac zycie...

a tak w ogole,agnieszka 30 to Cie podziwiam,ze prowadzisz te batalie :) i jestem pod wrazeniem Twojego zaangazowania

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
a wczesniej przez te wszystkie lata nie wył?

dobra uwaga.....to narazie chyba najważniejsze pytanie. Jeśli wczesniej nie wył to tyrzeba znaleźć przyczynę jego "nocnych śpiewów" i można by psiaka pozostawić na stanowisku pracy:evil_lol:
a tak na serio....aga chyba znowu bedziesz musiała się przejśc i wypytać o parę rzeczy

Posted

brazowa1 napisał(a):
Bardzo słuszna uwaga.
Wiecie,ja nie uwazam,ze trzeba teraz im szybciutko zdjac problem z glowy i zabrac psa,bo zabranie go do pieknego polskiego schroniska odpada,a innego miejsca nie ma.A nie robmy tak,ze z kazdego,kto ma dosyc zwierzaka zdejmujemy wszelka odpowiedzialnosc.Bo oni niczego sie przez to nie ucza,a jedynie utrzymuja w miemaniu,ze tak sie właśnie postepuje.
hm,ale ten argument jakos trudno zbyc.Moze temu panu od "serca" trzeba pare wymownych fotek przesłac ze schroniska?

zawsze pozostaje piekna medialna nagonka.

co do wycia-za granica,w ostatecznosci stosuje sie przeciecie strun glosowych-okrutne,ale jezeli ma mu uratowac zycie...

a tak w ogole,agnieszka 30 to Cie podziwiam,ze prowadzisz te batalie :) i jestem pod wrazeniem Twojego zaangazowania

Brązowa! Dokładnie!!!
Nie wątpię,iż ten pan ma wielkie serducho, ale nie zna tematu...
Pisałam o tym przed chwilą, wielu ludzi nie ma pojęcia co i na jakich zasadach dzieje się w schronach.
Zaplanowałąm lekcję wych u córek w szkołach , chciałabym pokazać, powiedzieć o konieczności sterylizacji...
Młode pokolenie trzeba uświadamiać.
Chociaż to stare też nieświadome.
Sama żyłam w błogiej nieświadomości jeszcze w listopadzie ub r

Posted

fundacja nie jest zła...ona nie ma świadomości co dzieje sie z psami w schronach....fundacja nie jest zła to sasiedzi się czepiają:mad: trzeba sie dowiedziec czy pies wczesniej tez wył.

Posted

A ja myślę, że on wyje, ponieważ jest teraz głodny i tęskni za swoją panią. Wcześniej miał kogoś bliskiego, kto go kochał, potarmosił, pogłaskał, dał pełną michę, a teraz.... nie wiadomo jak jest.:-(
Nie rozumiem też jak wy co do za Fundacja SERCE??
JAKIE SERCE?? Z KAMIENIA>??

Posted

no ba!!!!:lol: pewnie ze do serialu...a tak na serio rzeczywiscie pies byl w psim wiezieniu teraz juz czeka tylko na dobry dom który mu sie z cała pewnościa nalezy. a wracajac do tego wątku, zdarza sie tak ze psy sa przyzwyczajone do właścicieli i nie moga sie bez nich obejsc chociaz na 2 min..... skoro właścicielka odeszła pies moze rozpaczac...włascicielki nie wrócimy ale niektóre psy potrzebuja towarzystwa ....czasami nawet drugiego psa......mze głupio mysle ale nalezy sprawdzic przyczyne wycia i moze fundacja dokupi drugiego stróza do pilnowania.

• 2 weeks later...