Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja na razie nie mam pracy a jak znajdę nową to różnie może być z urlopem...
Pogadam z TZ, może choć na weekend wpadniemy jeśli nie na całość ;)
Ale koszulki byśmy chcieli ;)

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buell napisał(a):
Ja na razie nie mam pracy a jak znajdę nową to różnie może być z urlopem...
Pogadam z TZ, może choć na weekend wpadniemy jeśli nie na całość ;)
Ale koszulki byśmy chcieli ;)

Zapraszamy serdecznie :cool3:

I jak tam moi drodzy, koniec z chętnymi na zlot? Takie stałe, elitarne towarzystwo tylko ? :cool3:

A tyle fajnych atrakcji mam w głowie dla Was, Pan nam sponsoruje conieco :cool3:

Na dniach podam numer konta, można powolutku zbierać pieniążki :)

Posted

ja się wstępnie zapiszę bo nie wiem czy mnie TZ puści, chyba, że go przytargam ze sobą :diabloti:

ja + pies + może os. tow.

na spływ bardzo chetnie, na koszulkę też chetna ;)

Posted

Pinesk@ napisał(a):
ja się wstępnie zapiszę bo nie wiem czy mnie TZ puści, chyba, że go przytargam ze sobą :diabloti:

zapraszamy, zapraszamy, może być z TŻtem, chłop do roboty się przyda :lol:

Posted

Pinesk@ napisał(a):

Ania! Wiesz ty co, żadnych TZow xD fuuuu! <3 Masz być :D

Estera napisał(a):
Agatko przytulę Cię do pjersi i znowu córką nazywać będę, tylko przyjedz na 100% no :loveu:

a jak do mamusiowych piersi to raczej przyjadę! Może i moje tak jak i Basi teraz zaczną się upodabniać do mamusiowych :D:evil_lol:

Posted

Atkaaaa napisał(a):
a jak do mamusiowych piersi to raczej przyjadę! Może i moje tak jak i Basi teraz zaczną się upodabniać do mamusiowych :D:evil_lol:

Widzisz, bo to przez to, że tak rzadko miałam okazję Cie potulić. Basiunię tuliłam to i pjersi urosły :cool3:

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Ania! Wiesz ty co, żadnych TZow xD fuuuu! <3 Masz być :D

(..)

Hahaha xDD Biedactwo, będzie poniewierany i zagoniony do roboty :evil_lol: Nie wiem czy pojedzie, zoabczymy, jeszcze go nie poinformowałam :lol:

A czy jest możliwość że my zmyjemy się ze zlotu dzień albo dwa wcześniej? Bo czeka na nas zlot motocyklistów 23ego :diabloti:

Posted

Estera napisał(a):
Widzisz, bo to przez to, że tak rzadko miałam okazję Cie potulić. Basiunię tuliłam to i pjersi urosły :cool3:

to mnie chyba nie tuliłaś wcale :-(

:evil_lol:

Posted

Kochani!
Co do osób, które chcą "na kilka" dni - albo możecie wynając sobie coś we własnym zakresie, albo dajcie mi znać wcześniej, zaklepię dla Was pokoje w pawilonach (zaraz obok domków), ale wtedy też trzeba wpłacić zaliczkę..

Dla osób, które mają silną potrzebę wpłacenia zaliczki już :cool3:

Estera Owczarska
mBank
57 1140 2004 0000 3102 7426 7952

Zaliczka w wysokości 100 zł w tytule "nick+IX zlot"

Przypominam, że zaliczkę muszę wpłacić do 15 lipca, ale im wcześniej tym lepiej :)
Ja i moja osoba towarzysząca już zapłaciłyśmy :cool3:

Posted (edited)

potwierdzam, że jak już to jadę na cały zlot, zaliczkę wpłacę do 10ego lipca ;) osoba towarzysząca stoi jeszcze pod znakiem zapytania ;)

Edited by Pinesk@
Posted

:multi:

a ja po proszę o dopisanie psa i TZ-ta, a jak nie będzie mógł pojechać to się go wykreśli :eviltong:

a zaliczkę postaram się posłać po weekendzie :)

Posted

[quote name='rose']8. Asia & Ginger + Ginger (Rawicz)
Dlaczego Asia bierze 2 Gingery??
:roll:

:diabloti:Żebyś się denerwowała :cool3:

[quote name='Pinesk@']potwierdzam, że jak już to jadę na cały zlot, zaliczkę wpłacę do 10ego lipca ;) osoba towarzysząca stoi jeszcze pod znakiem zapytania ;)oki :)

[quote name='Okamia']Ja niestety odpadam... Zostałam poinformowana dopiero teraz że mam być na ślubie 21.09 :/
no szkoda, może następnym razem :)

[quote name='Aleks89']Jadee!!!!!!!!
więc Aleks89 + 2psy :P
Cześć Aleks :cool3: Już Cię zapisuje, ba do łóżeczka przygarnę nawet :cool3: Fajnie, że jedziesz :multi:

[quote name='Mysia_']:multi:

a ja po proszę o dopisanie psa i TZ-ta, a jak nie będzie mógł pojechać to się go wykreśli :eviltong:

a zaliczkę postaram się posłać po weekendzie :)Już Ci zapisuję Mysiulku malutki :cool3: :loveu:

Asia, Basia, wszystkie z TŻtami jadą, a my co? :roll: :roll: :roll:

Posted

Okamia napisał(a):
A Wy będziecie miały siebie :)
:lol: :lol: :lol:

Aleks89 napisał(a):
Mnie :P będziecie miały :P
Okamia weź Prośke ,pałała miłością do Lucasa jak był mały zobaczymy jak zareaguje na dużego :P

dobra :cool3: Będziemy miały :cool3:

Okamia pisała, że nie jedzie :(

Posted

Aleks89 napisał(a):
Mnie :P będziecie miały :P
Okamia weź Prośke ,pałała miłością do Lucasa jak był mały zobaczymy jak zareaguje na dużego :P

Niestety nie jedziemy :/ Ale Prośka od jakiegoś czasu kocha poczwarki :P