BoWa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 To straszne... skąd wiecie? Przeciez to nie jest stary pies, może można operować? Quote
& Gloria & Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 GoWa napisał(a):To straszne... skąd wiecie? Przecież to nie jest stary pies, może można operować? W schronisku mi powiedzieli. :-( Quote
Paola06 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Piękny pies. Ma mniejsze szanse na adopcje ale trzeba mieć nadzieję. Hoop na górę. Quote
Lorien:) Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Borysku-ślepku, czy znajdziesz swoje miejsce na ziemi gdzie ktoś "zaakceptuje twe słabości"--brak wzroku???:-( Quote
wobie Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :loveu: ale piękny z niego sierciuch a z oczkami może jeszcze coś się da zrobić choć jak znajdzie się pancia, która zakocha się takim aniołku nie bedzie dla niej ważne czy Borysek widzi czy też nie. Powodzenia Borysku na pierwsza stronkę hop! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Mam problem z netem-a tu takie złe wiadomości...:(Na allegro ma 2 obserwatorów. Kiedy będzie wiadomo czy na 100% nie widzi i czy nie da się z tym czegoś zrobić? Trzymaj się kochany!!!! Quote
Lorien:) Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 nie widzi na 100%...:-( ale czy da sie z tym cos zrobic, tego dowiemy się w piątek z Virginią zrobimy mały wywiad wśród personelu:cool3: Quote
Estera Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Jeżeli nie widzi od urodzenia, a przecież to młody pies więc tak jest najprawdopodobniej, to nic z tym nie zrobimy i będzię nam gorzej znaleźć domek.... na razie zmienię temat, może komuś z dogomaniaków serduszko zmieknie. Jeśli jednak się mylę ( mam ogromną nadzieję i będę w to wierzyć aż nie powiedziecie co i jak dalej) i da się coś zrobić, aby nasze włochate cudo widziało- piszcie, znowu zmienie ;) Quote
Fifek_Miśki Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Podnosze Borysa!! dziewczyny czy ktoś sprawdzał czy on faktycznie jest niewidomy?? Quote
Estera Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Fifek_Miśki napisał(a):Podnosze Borysa!! dziewczyny czy ktoś sprawdzał czy on faktycznie jest niewidomy?? Skoro zostało powiedziane, że psiak nie widzi to na pewno musiał ktoś to zauważyć i sprawdzić.... Dzisiaj piątek więc dziewczyny powinny być w schronisku ;) :cool3: poczekajmy zobaczymy co później napiszą :) Quote
Fifek_Miśki Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Estera niby tak, tylko w schroniskach często "mówi się" a rzeczywistość jest inna :roll: więc tak po cichutku wierze i chciałabym że Borys widzi - a opinie na temat jego "niewidzenia" zrzucę na karb masy kudełków wokół oczu ;) pozdrawiam Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 I co sa jakies wiadomości? Nie wiem czy pisac na allegro,ze Borys nie widzi....był jeden mail w sprawie adopcji, ale zobaczymy czy jeszce sie ta osoba odezwie, bo napisałam,ze najprawdopodobniej psiak nie widzi:( Quote
& Gloria & Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :placz: ZŁA WIADOMOŚĆ NIESTETY W DNIU 15.03.2007-BORYS został uśpiony. Po długich badanich okazało się, że ma guza mózgu, co było przyczyną że juzak nie widział. Ostatnio jego stan się pogorszył (problemy neurologiczne). Zaatakował pielągniarza, stał sie bardzo agresywny. NIE BYŁO INNGO, LEPSZEGO ROZWIĄZANIA:-( STRASZNIE MI PRZYKRO Quote
outsi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :placz: :placz: :placz: :-( Śpij Borysku.... :-( Quote
Estera Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 :placz: śpij Borysku, słoneczko nasze.... :( [*] Quote
outsi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Tak mi smutno Borysku :-( ... [*] [*][*] [*][*] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Przykro mi bardzo...to strasznie smutna wiadomość:(:( Quote
Fifek_Miśki Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Bardzo mi przykro.... biegaj słonko po Tęczowych Łąkach... [*] [*] [*] Quote
wobie Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :placz: zaglądam tu a tu takie wieści :placz: Quote
Recommended Posts