Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Hurra, rzutem na taśmę Poczta Polska postarała się - mam potwierdzenie z Chorzowa!!!:lol:
Mapka, kupon na katalog, numerki... wszystko się zgadza...
Dzięki!

BTW - dostałam tez potwierdzenie na Klubówkę do Łodzi, ale... zgłosiłam 8 psów i dostałam 8 potwierdzeń, każde w osobnej kopercie... PO CO MI TO!? czy naprawdę O/Łódź nie ma na co wydawać pieniędzy?
A, i jeszcze jest to priorytet, każdy w cenie 2,15 zł...:cool1:
Pzdr.[/quote]

co do łodzi to prawda, ja ted dostałam 2 koperty, nie szkoda im kasy, mogliby wiecej lepszych nagród dac ;)
sorry za to ze pisze o lodzi ale to porownanie i wychodzi ze chorzów mądrzejsze :diabloti:

oo super ze bedą kubeczki :loveu: juz nie moge sie doczekac!! :multi:

Posted

[quote name='Collieland']Mogę chyba zdradzić, że upominkiem będzie okolicznościowy kubek, z którego pijąc kawę w zimowę wieczory będzie można wspominać miłe chwile spędzone w Świerklańcu :lol:

Co do stoisk obawiam się, że w Świerklańcu, poza gastronomią nie będzie żadnych.[/quote]

Hehe... Oby te kubeczki nie były na otarcie łez, jak coś pójdzie nie tak. Co przy moim łysym suczu jest całkiem możliwe :lol:

Dzięki za info co do stoisk. Przed chwilką wróciłam z zoologa. Udało mi się dostać jakiś łańcuszek, więc jutro jakoś oblecimy. W niedzielę, mam nadzieję, znajdę coś bardziej odpowiedniego :)

Posted

[quote name='Wiza']w świerklancu tez z oddziału Chorzów też były kubeczki(na goldenią) :)

No nie moge sie doczekać niedzieli :)[/quote]

Ja też nie mogę się doczekać.... Jeju, czemu czas nie może płynąć szybciej????

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja piekę szarlotkę, a Panienkabubu - chyba "murzynka"...
Jutro do 12:00 mam ustalić godzinę zbiórki/wyjazdu.
Pzdr.[/quote]

:eating::sabber:

Daj znac jak będziesz wiedziala o ktorej będziecie po mnie :)

Posted

[quote name='Agama']jakie to bedzie ciasto,o moich pierogach juz wiesz[/quote]A czy bierzesz też kuchenke, bo pierogi na zimno, to jakoś nie bardzo sobie wyobrażam????????????????????

Posted

[quote name='Asiaczek']E, nie narzekaj! Na Klubówce będą, we Wrocku - tez będzie coś słodkiego...
Pzdr.[/quote]
Nie mam powodu by narzekac... Klubowka coraz blizek w koncu :) Tak sobie tylko stwierdzam fakty :diabloti:
Jak narazie probowałam tylko 'Asiaczkowej Zebry' i bardzo mi smakowala!

Posted

[quote name='Asiaczek']Ooooo, "zebra" to była chyba rok albo 2 lata temu w Gorzowie...:evil_lol: Rzeczywiście masz zaległości...ciastowe:lol:
Pzdr.[/quote]
Hihi ... tak w Gorzowie :) Moje 'pierwsze' i jedyne spotkanie z wypiekiem Asiaczkowym :cool1: Ale za to jakim dobrym !!!
Czas nadrobic zaleglosci!

Posted

[quote name='Asiaczek']Nadrobisz!
Tylko szkoda, ze się nie zgadało z tym ciastem, jak byłaś w w-wie poprzednim razem... Że też ja o tym nie pomyślałam...:cool3:
Pzdr.[/quote]
A tam, oczywiscie ze jestes usprawiedliwiona.. Przeciez wiadomo, ze w natłoku obowiazkow i rzeczywistosci czasem sie zapomina o tak prozaicznych sprawach jak... ciasto:lol:
Na szczescie teraz jak za pare dni bede to sie załapie.. i zaczne nadrabiac zaległosci ciastowe

Posted

A ja mam małą prośbę :modla: :modla: :modla: do wystawiających się, zwiedzających i fotografujących. Jakby ktoś z Was był tak miły i mógł zrobić fotkę Akicie Amerykańskiej o numerze katalogowym 579 (suka w klasie młodzieży). Amerykańce będą na ringu 10 i wchodzą jako drugie po akitach japońskich. Będę dozgonnie wdzięczna :modla: :modla: :modla:
Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]bety [/B]- nie obiecuję, ale postaram się. Ringi mamy tuż obok (baski - ring nr 11).
pzdr.[/quote]

Z góry dzięki i tak :) - to debiut tej akitki i nikt jej jeszcze na oczy nie widział, a wszyscy są ciekawi. :)
Pzdr