domi92 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Witajcie, Moja koleżanka parę dni temu znalazła w okolicach Warszawy psa. Jest łagodny, lgnie do ludzi , prawdopodobnie został wyrzucony z samochodu. Pies nie ma chipa. Niestety pies nie może u niej zostać, bo posiada już jednego i szuka dla niego domu inaczej pies będzie musiał trafić do schroniska. :( Pytanie do bardziej doświadczonych w adopcjach- jak jeszcze mogę pomóc koleżance w szukaniu domu dla psiaka? Quote
mtf zalesie Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 sa bazarki ogloszeniowe- bardzo duzo ogloszen na cale mazowsze za chyba 20 zl - moze jakas dobra dusza wklei ci link lub sama zrobisz ogloszenia - zdjecia ladne i pies adopcyjny z wygladu Quote
Awit Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Catangel ma bazarek, mi też robiła ogłoszenia, pies jest bardzo ładny. http://www.dogomania.pl/forum/threads/227014-Bazarek-130-og%C5%82osze%C5%84-%29-Szybko-i-solidnie-Doch%C3%B3d-na-rzecz-kot%C3%B3w-wolno%C5%BCyj%C4%85cych Quote
Marta67 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 a jeśli nie chcesz kupować ogłoszeń to w dziale psów w potrzebie właśnie jest wątek z listą stron ogłoszeń. Ogłoszenia, ogłoszenia i ktoś się znajdzie. Możesz zrobić plakaty i porozwieszać kilka, że jest do adopcji, zanieśc do kliniki weterynaryjnej, do jakiegoś sklepu i gdzie Ci tam do głowy wpadnie. Czasem sprawdza się poczta pantoflowa. Porozmawiaj ze znajomymi czy ktoś nie szuka psa dla siebie, poproś żeby oni popytali dalej. Psiak jest bardzo ładny więc może "szybko pójdzie" :) Quote
Recommended Posts