Jump to content
Dogomania

Na razie amputowano jej ogon. Co będzie dalej? Jak to co? Migotka w domku!!!

Recommended Posts

Posted

To prawda slodziak z niej:loveu: Ja sie za psiare uwazam ale Migotka jest naprawde cudna.To pierwszy kot, mimo ze mam jednego na stanie, w ktorym sie zakochalam:p

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny. Rysuje sie szansa na domek dla Migotki, ale dopiero na przełomie m-cy, a raczej pewnie na poczatku kwietnia. To domek w Katowicach. Chłopak obserwuje wątek od poczatku i ma wszystko przemyślane.
ale to jescze tyle czasu. Byłam wczoraj na sggw. Migotka to niedługo nie bedzie chyba miała fitra po obu str głowy, bo nic innego nie robi, tylko jeździ po tych kratkach i mruczy, jak kogoś widzi. tylko by sie chciała miziac :) Mam jakieś fotki, ale tylko przez kratki, później wstawię.
Wczoraj koleżanka zamieściła wiele ogłoszen wnecie o migotce, wiec moze ktoś jeszcze sie zglosi.

Posted

Viktorija napisał(a):
Dziewczyny. Rysuje sie szansa na domek dla Migotki, ale dopiero na przełomie m-cy, a raczej pewnie na poczatku kwietnia. To domek w Katowicach. Chłopak obserwuje wątek od poczatku i ma wszystko przemyślane.
ale to jescze tyle czasu. Byłam wczoraj na sggw. Migotka to niedługo nie bedzie chyba miała fitra po obu str głowy, bo nic innego nie robi, tylko jeździ po tych kratkach i mruczy, jak kogoś widzi. tylko by sie chciała miziac :) Mam jakieś fotki, ale tylko przez kratki, później wstawię.
Wczoraj koleżanka zamieściła wiele ogłoszen wnecie o migotce, wiec moze ktoś jeszcze sie zglosi.

u nas tez powinna pojawić się w adopcjach na stronie AFN-u

Posted

Viktorija napisał(a):
Ja też w to niewątpie, tylko, zeby szybko, bo ona biedaczka siedzi w tej małej klatce...
Tweety, a jaka to jest wasza str? ja nie widziałam nigdy...

Wejdz na posta Tweety i tam w banerku jest link do strony AFN-rysunek pieska z napisem Alarmowy Fundusz Nadzieji...

Posted

Viktorija napisał(a):
No właśnie. Miałam nadzieję, ze chodzi o taką oddzielną. brawo.

Migotka już w naszych adopcjach, mam nadzieję, że może to jej pomoże jak co innego nie wypali

Posted

Tweety napisał(a):
Na miau cos miauczą, że Migotka jedzie do domu w Twoje strony, Patsi:evil_lol: Zawsze twierdziłam, że Slązacy to porządne ludzie i z sercem
pewnie że tak , chyba nikt nie miał wątpliwości:diabloti:

Posted

No siedzi, siedzie :placz::placz::placz: Ostatnio "śmiałam się", ze jak jeszcze troche posiedzi, to pupa jej całkiem zarośnie, ale za to skronie bedzie miała łyse, bo jak tylko kogoś widzi, to przeciaga zalotnie głową wzdłuż całej przedniej kratki metalowej główką... Takie mizianki i zwracanie na siebie uwagi, ale niedługo jej sie tam łyse zorbi..., poza tym nie wiem jak sie wypłacimy za szpital...

Posted

Dziś Migotka została poddana sterylizacji, ale podczas operacji okazało się, ze była juz wysterylizowana.... biedaczka przeszła kolejną narkoze i ciachanie, no ale cóż... nikt tego nie wiedizał. najgorsze, ze i tak są jakieś koszty, ponieważ narokoza, nici itp...

Dodam, że przez Migotką otwiera się też (chyba)... wielka szansa!!! Teraz trzeba trzymac kciuki! conajmniej do jutra... a jak tylko sie dowiem o konkretach, to oczywiscie dam znać
Jest szansa na domek

Ale niestety rachunki są duże..., więc potrzebna dalsza pomoc!

Posted

Kicia od sob. w nowym domu!
Przepraszam, że dopiero Was o tym informuję, ale nie właczalam kompa od sob.
Nowa pani powiedziała, ze nie widziała jeszcze takiej kociej przylepy, i że kicia jest wspaniała!!!!