Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgaiTheta']Iza czy mogłabyś sprawdzić czy w Bytomiu jest jeszcze ten chłopak boksio w schronie?[/quote]

Jestem zmokłam jak kura:lol: na danom chwile nie ma żadnego boksia w schronie a przy okazji zapaliłam świeczke mojej suńce na cmentarzu.
Za to jest pan rodwailer który po podejściu zrobił na mnie najpierw wrrrr a potem HOW HOW i znowu wrrr. Na zabiedzonego to nie wygląda.

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki Boksiowe i wszyscy kibicujący Rokicie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymajcie jutro kciuki :kciuki: ale trzymajcie tak żeby wam palce zdrętwiały.
Jutro przyjeżdża małżeństwo żeby zobaczyć tego łobuza i mam nadzieje że jutro żadnego numeru nie wywinie:roll: bo jak tak to......... będzie pierwszy zielony Boksio do adopcji:eviltong: [SIZE=1][COLOR=red]przefarbuje go:megagrin: [/COLOR][/SIZE]

Posted

Strasznie się cieszę, że jest szansa :multi:

Kciuki trzymam z całych sił :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

[SIZE=1]Iza i mam prośbę. Jutro prawdopodobnie nie będę miała dostępu do netu, wyślesz mi smsa jak poszło? :roll: [/SIZE]

Posted

Tak i ja się cieszę :multi:

[IMG]http://img57.imageshack.us/img57/9533/8e5mw2.gif[/IMG][URL="http://img57.imageshack.us/img57/9533/8e5mw2.gif"][/URL]

W przyszły weekend Rokita pojedzie do Krakowa :) i tam będzie sobie mieszkał :)

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Tak się cieszę, że Rokitek będzie miał już stały dom :loveu: :loveu: :loveu:

Iza, pożegnanie pewnie nie będzie łatwe :razz: Ja po dwóch dniach zdążyłam się przywiązać, a co by było po kilku tygodniach..............:roll:

Aga, dziekuję za przelicytowanie na allegro. Właśnie się zastanawiałam co z tym fantem zrobić :p

Posted

[quote name='Kluska4']

Iza, pożegnanie pewnie nie będzie łatwe :razz: Ja po dwóch dniach zdążyłam się przywiązać, a co by było po kilku tygodniach..............:roll: [/quote]

Oj tak pewnie się rozrycze jak histeryczka:placz: :placz: :oops: tym bardziej że dopiero teraz Rokitek pokazuje jaki jest niesamowity.:loveu:
On poprostu musiał nabrać zaufania i zobaczyć że nie każdy tz."człowiek" to totalny @#%@@!!!!!##%&*****
W tej chwili mogę mu nawet pełnom miche zabarać a on robi mine taką jakby mówił " Ej to moje żarcie zrób se a mi oddaj miske..."
Ma swoje zagrywki jak to [B][U]chłop[/U][/B] ale i tak jast kofaniutki:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

a wyobraźcie sobie że on miałby teraz wrócić na łańcuch... nie do wyobrażenia!!!

siedze i powiem Wam że mam łzy w oczach. Tak szkoda mi Tobiego, że ma wrócić do schroniska... co on będzie myślał...
zdjęcia str. 11 :(

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36421&page=37[/URL]

Posted

Dzięki la pegaza. To chyba wybiorę opcję, że znalazł dom bo inaczej Aga dostanie po głowie od allegro, że się ze mną nie kontaktuje :evil_lol:

A z Tobim, to rzeczywiście masakra :shake: Pomyślałam, że może hotel w którym był Rokita, ale święta się zbliżają, więc nie da rady :shake:

Posted

No niesteyt klapa:shake: ze zdjęciami bo Rokitek tak się zadomowił że wdał się w awanture z moiom Collaczkom:roll: próbował ją ustawić. A że to suśka terorystka i nie da se na nosie grać to awantura gotowa:cool1: i zamiast pstrykać foty musiałam ich sprowadzić na ziemie i przypomnieć ża [B]ja tu rządze.:diabloti: [/B]