izabela.szczepaniak Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='AgaiTheta']Iza czy mogłabyś sprawdzić czy w Bytomiu jest jeszcze ten chłopak boksio w schronie?[/quote] Jestem zmokłam jak kura:lol: na danom chwile nie ma żadnego boksia w schronie a przy okazji zapaliłam świeczke mojej suńce na cmentarzu. Za to jest pan rodwailer który po podejściu zrobił na mnie najpierw wrrrr a potem HOW HOW i znowu wrrr. Na zabiedzonego to nie wygląda. Quote
izabela.szczepaniak Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Rokituś dalej bez stałego domeczku a tu 43-44 str. i nic:placz: :placz: :placz: Szybciutko domeczek ale to już:mad: bo inaczej:mad: Zero tel:placz: :placz: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Cioteczki Boksiowe i wszyscy kibicujący Rokicie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie jutro kciuki :kciuki: ale trzymajcie tak żeby wam palce zdrętwiały. Jutro przyjeżdża małżeństwo żeby zobaczyć tego łobuza i mam nadzieje że jutro żadnego numeru nie wywinie:roll: bo jak tak to......... będzie pierwszy zielony Boksio do adopcji:eviltong: [SIZE=1][COLOR=red]przefarbuje go:megagrin: [/COLOR][/SIZE] Quote
Aganiok Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Trzymamy!!! zielony boksio??? kto to widział :diabloti: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Aganiok']Trzymamy!!! zielony boksio??? kto to widział :diabloti:[/quote] Pewnie jeszcze nikt:p :evil_lol: Ale by gały co niektórzy zrobili:crazyeye: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Rokiteczek-Psoteczek jutro idzie na spotkanie :painting: Quote
Kluska4 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Strasznie się cieszę, że jest szansa :multi: Kciuki trzymam z całych sił :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: [SIZE=1]Iza i mam prośbę. Jutro prawdopodobnie nie będę miała dostępu do netu, wyślesz mi smsa jak poszło? :roll: [/SIZE] Quote
AgaiTheta Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Damy znać Marzenko. Na allegro to ja przelicytowałam chłopaka. No to jutro Rokita ucmokaj panią, a już w przyszłym tygodniu będziesz w domku! Quote
izabela.szczepaniak Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Witamy Rokiteczek-psoteczek ma domeczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laola: :laola: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: Quote
AgaiTheta Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Tak i ja się cieszę :multi: [IMG]http://img57.imageshack.us/img57/9533/8e5mw2.gif[/IMG][URL="http://img57.imageshack.us/img57/9533/8e5mw2.gif"][/URL] W przyszły weekend Rokita pojedzie do Krakowa :) i tam będzie sobie mieszkał :) Quote
Paola06 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Bardzo sie cieszę że znalazł domek:laola::laola::laola: A jak się Pumcie ucieszy:multi::multi::multi: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 jak się uda to jutro jeszcze pare fotek Rokity z TD:loveu: Quote
Kluska4 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Tak się cieszę, że Rokitek będzie miał już stały dom :loveu: :loveu: :loveu: Iza, pożegnanie pewnie nie będzie łatwe :razz: Ja po dwóch dniach zdążyłam się przywiązać, a co by było po kilku tygodniach..............:roll: Aga, dziekuję za przelicytowanie na allegro. Właśnie się zastanawiałam co z tym fantem zrobić :p Quote
la_pegaza Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 odwolaj oferty i zakończ aukcję ;) a Rokita :happy1: Quote
Kluska4 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Myślisz, że czekanie do końca aukcji jest zbyt niebezpieczne? Że znowu ktoś przelicytuje? A jak zakończę aukcję, to jaki powód podać? Że znalazł dom? Quote
izabela.szczepaniak Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='Kluska4'] Iza, pożegnanie pewnie nie będzie łatwe :razz: Ja po dwóch dniach zdążyłam się przywiązać, a co by było po kilku tygodniach..............:roll: [/quote] Oj tak pewnie się rozrycze jak histeryczka:placz: :placz: :oops: tym bardziej że dopiero teraz Rokitek pokazuje jaki jest niesamowity.:loveu: On poprostu musiał nabrać zaufania i zobaczyć że nie każdy tz."człowiek" to totalny @#%@@!!!!!##%&***** W tej chwili mogę mu nawet pełnom miche zabarać a on robi mine taką jakby mówił " Ej to moje żarcie zrób se a mi oddaj miske..." Ma swoje zagrywki jak to [B][U]chłop[/U][/B] ale i tak jast kofaniutki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
la_pegaza Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 tak, albo że ma dom, albo że się licytujacy nie skontaktował. No jak ktos zalicytuje na koniec, to w najgorszym wypadku negatyw Cię czeka :lol: Quote
AgaiTheta Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 a wyobraźcie sobie że on miałby teraz wrócić na łańcuch... nie do wyobrażenia!!! siedze i powiem Wam że mam łzy w oczach. Tak szkoda mi Tobiego, że ma wrócić do schroniska... co on będzie myślał... zdjęcia str. 11 :( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36421&page=37[/URL] Quote
Kluska4 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Dzięki la pegaza. To chyba wybiorę opcję, że znalazł dom bo inaczej Aga dostanie po głowie od allegro, że się ze mną nie kontaktuje :evil_lol: A z Tobim, to rzeczywiście masakra :shake: Pomyślałam, że może hotel w którym był Rokita, ale święta się zbliżają, więc nie da rady :shake: Quote
Kluska4 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Domku Tymczasowy i co z tymi zdjęciami? :cool3: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 No niesteyt klapa:shake: ze zdjęciami bo Rokitek tak się zadomowił że wdał się w awanture z moiom Collaczkom:roll: próbował ją ustawić. A że to suśka terorystka i nie da se na nosie grać to awantura gotowa:cool1: i zamiast pstrykać foty musiałam ich sprowadzić na ziemie i przypomnieć ża [B]ja tu rządze.:diabloti: [/B] Quote
Recommended Posts