bumerang Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Czrnulku! czy do ciebie kiedyś uśmiechnie się szczęście????? Quote
Rybka_39 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Zabijecie mnie dzis niemogłm pojechac do schronu:placz::placz::placz::oops: Ale Lucynka pojechała:*, Lucy ma tam przywileje jako jedyna;) Dlatego ja mogę was zadowolic tylko kratowymi, ja do schronu nie moge jeździc za czesto bo mam kawałek.....a i tak wiem że mi nie dadza psa na spacer...natomiast ciagle dzwonie jak idiotka... Quote
bumerang Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 czy Lucynka zrobi fotki/nawet te zza krat mile widziane/ ????? Quote
Rybka_39 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Lucy nie odpisala, ale po jej opisie z gg wiem że napewno odwiedziła schron. ja naprawde bardzo bym chciała wyciagnąć go na spacer, ale dzis nie mogłam:shake: Quote
madzia828 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 no trudno moze nastepnym razem Ci sie uda zabrać go na krótki spacerek:pdzieki Rybka:loveu: Quote
bumerang Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 zrobione ma od dzisiaj nowe allego na 14 dni - zobaczymy! może ktoś się zauroczy!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ja też wam dziekuje kochani:loveu: za zainteresowanie psiakiem;) Quote
Lucy* Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 bumerang napisał(a):do ogłoszeń najlepiej wstawiać zdjęcia! chwytają za oko! ja ich nie mam :shake::shake::shake: Nie dostałaś mojego maila ? czy nie mogłaś zczytać zdjęć ?? :hmmmm: bo na to drugie dziewczyny zawsze narzekają że jakiś format dziwny ;) Quote
Lucy* Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 podajcie linka do allegro :) Czarnulek ma się dobrze , ma teraz zagorzałego wroga :cool3: z boksu obok i większość czasu spędza na suszeniu do niego zębów :evil_lol:. Z psami ze swojego boksu żyje w fajnych spokojno- psich stosunkach :p Zdjęcia mam ale wkleję wieczorem bo robiłam nie-moim aparatem i czekam na przesłanie , no i są niestety przez kraty bo był ogólny spis inwentarza :eviltong: i było wiele zamieszania :) Quote
bumerang Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Nie nie dostałam nic Lucy! podaję adres: [email protected] podaję link allegro: http://allegro.pl/item221553905_apel_o_adopcje_prosze_wejsc_pozdrawiam_.html Quote
bumerang Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 wierzę że wreście ktos zauważy to cudo!!!! Quote
bumerang Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Sliczny,tęskniący za prawdziwym domkiem czarnulek prosi o domek!!!! Quote
Recommended Posts