Jump to content
Dogomania

Galeria Urwiska :) Zapraszamy ! !!!FOTKI!!!

Recommended Posts

• Replies 428
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ß@$!@']U nas spoko...:oops::oops: A Ty lepiej mów co tam u Twojej psinki!!:loveu::loveu: Co porabia
? ;)
ß@$!@ To dobrze :) Urwisek chodzi po domu bo przyjechał jakiś facet z prezentacją odkurzacza czy czegoś :razz::razz: i sie Urwis niecierpliwi ;)
[quote name='Zuza96']Sylwuś Twój westuś je bowskiii. :loveu: :razz:
Zuza 96 miło to słyszeć :) muszę odwiedzić Waszą galerię ;)
[quote name='DiDDlina85']Co tam u diabełka?? kiedy nowe zdjecia??:)
u diabełka wszystko ok ;) :diabloti: Fotki postaram sie dac zaniedługo po piątku bo urwis będzie po trymowaniu:loveu:

Kochani Dobranoc Wszystkim !! Idę spać :D Będę rano bo mam na 9:40 do szkoły :) papap :*

Posted

Bylam rano ale nikt nic nie napisał to też nie pisałam ;) Muszę wam powiedzieć ze dostałam potwierdzenie z katowic dzisiaj !! i Numerek startowy : 1683 (o ile dobrze pamiętam) :razz: Mamy 10 konkurentów w kalsie młodzieży psów :)

Posted

Sylwia&westie napisał(a):

Zuza 96 miło to słyszeć :) muszę odwiedzić Waszą galerię

Niestety nie mam galerii, bo nie mam psa JESZCZE...;) Ale będę miła yorkusia tak pod koniec maja, początek czerwca. :loveu: :lol:

Posted

Zuza96 napisał(a):
Niestety nie mam galerii, bo nie mam psa JESZCZE...;) Ale będę miła yorkusia tak pod koniec maja, początek czerwca. :loveu: :lol:

zyycze aby to sie jak najszybciej spełniło !! ja tez psiaka kupiłam w tym czasie, dokładnie to na waakcje zeby go przyuczyc wszystkigo bo było duuużo na to czasu ;)

Posted

zyycze aby to sie jak najszybciej spełniło !! ja tez psiaka kupiłam w tym czasie, dokładnie to na waakcje zeby go przyuczyc wszystkigo bo było duuużo na to czasu ;)
No dokładnie wyjęłaś mi te wszystkie słowa z ust. :evil_lol: :kiss_2: Właśnie mi też się zdaje, że to najlepszy czas na naukę i przyzwyczajenie psiaka. :wink: Rodzinkę ( a raczej mamę, bo tata się od razu zgodził :wink:) namawiałam przez 3 miesiące, aż w końcu się udało. :shiny: :multi:

Posted

Super zdjęcia :D a ja Nike adoptowałam pod koniec maja (28 chyba to był) i szczeze powiedziawszy powinnam to zrobić w wakacje...:roll:

Posted

Bardzo mi miło ze się fotki wam podobają !!

szczeze powiedziawszy powinnam to zrobić w wakacje...:roll:

czemu tak myślisz ??

Hihi jutro trymowanko :multi::multi: i najlepsze jest to ze nie ide do szkoły :eviltong: i że Urwisek będzie piękny :loveu::loveu: ajć !! nie mogę się doczekać :)
Pozdrawiam Cieplutko !! :*

Posted

czemu tak myślisz ??

Bo trzeba było nią nauczyć wielu rzeczy (oraz wielu oduczać) trzeba było nią przyzwyczaić do pozostawania samemu, a ja chodząc do szkoły ledwo znalazłam czas na to...:cool1:

Posted

justys95 napisał(a):
Bo trzeba było nią nauczyć wielu rzeczy (oraz wielu oduczać) trzeba było nią przyzwyczaić do pozostawania samemu, a ja chodząc do szkoły ledwo znalazłam czas na to...:cool1:

wiesz ja Urwisa wogóle nie uczyłam zostawać samego ;) ale tak wyszło ze w w wakacje tak od rana do południa po spacerku on sobie spał a ze był maluśki to nie budziłam go i tak sie nauczył teraz spać ;) jest sam zależnie od tego ile mam lekcji ale przeważnie o 14 lub 15 jestem w domu w srode nawet o 13 :razz: i sie chłopaczek nauczył ze jak ja wychodzę on idzie spac ostatnio zapomniałam sobie butów zmiennych wracam a urwis juz leży na łóżku :diabloti: i spi w najlepsze nawet nie usłyszał ze przyszłam ! :P ale uważam ze wakacje to wpsaniały czas na nabycie psa !