Jump to content
Dogomania

Harry już w pdt - bardzo potrzebuje deklaracji

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki rudy ,też spróbuje coś zrobić, na razie zrobiła wyróżnioną tablicę. Nie rozumiem tych ludzi ,najpierw są zdecydowani a później jakoś im mija.

Posted

[quote name='Aldrumka']zadzwoni, albo raczej nie zadzwoni.......[/QUOTE]

Może zadzwoni... :)

Hopsamy na pierwszą

[IMG]http://i30.tinypic.com/2cr7hpj.jpg[/IMG]

Posted

Zobaczymy. :)

Harry psoci i niczym się nie martwi. Mam nadzieję, ze ktoś się odezwie z tych moich kilku ogłoszeń. A cafeanimal będzie codziennie robione. Harry MUSI znaleźć dom. Nie ma opcji, zeby taki pies nie miał domu.

Fajny ten lisek:)

Posted

Fajne jest to ,że my się zamartwiamy ,że Harrutek nie ma domu a główny zainteresowany ma to w nosku .I dobrze ,bo swoje już przeżył .Teraz musi sobie pożyć beztrosko a i tak będzie czekał go stres jak trafi do nowego domu.

Posted

Wczoraj dzwonił do mnie pan z ogłoszenia, które zamieściła moja koleżanka w dodatku jednej z łódzkich gazet. Na razie dom nie sprawdzony, muszę zapytać, kto może do pana podejść i osobiście sprawdzić warunki. Najważniejsze, ze coś się dzieje i ludzie się odzywają.

Posted

W święta było prześlicznie .Tak pięknie zasypało śniegiem i tylko choinki brakowało .Moi sąsiedzi ulepili sobie ogromnego zająca Śmiesznie to wygląda . Mam nadzieje ,że wiosna jednak przyjdzie a z nią domek dla Harrutka .

Posted

Na razie nici z domu od ludzi, którzy dzwonią. Ogłoszenie przyniosło fajny skutek, bo był odzew. Będzie odnawiane i mam nadzieję, że w końcu znajdzie się odpowiedni człowiek dla Harrego.

[IMG]http://imageshack.us/a/img825/3686/lulaco.jpg[/IMG]

A to Harrutek w otoczeniu koleżanek.

Posted

[quote name='Aldrumka']koleżanki takie drobniutkie, zwłaszcza ta na brzegu - słodkie towarzystwo :)[/QUOTE]

Ta malutka to Lula. Waży ok. 5 kg., a ta większa, na której Harry siedzi to Greta. Ona jest też nieduża, ale waży 16 kg i je jak słonik.;)

Posted

ale cudne zdjęcie :lol: koleżanki Harrutka też są śliczne :lol: rudy a może wiesz z których ogłoszeń jest największy odzew .Warto wtedy dać większy nacisk na ten portal .

Posted

[quote name='rudynpm']

[IMG]http://imageshack.us/a/img825/3686/lulaco.jpg[/IMG]

A to Harrutek w otoczeniu koleżanek.[/QUOTE]

Ten to się umie wkręcić w doborowe towarzystwo :cool3:

Posted

Sympatyczny chłopak z Harrutka. Na prawdę nie wiem dlaczego jeszcze u mnie jest, a nie w domu.

Kabaja największy odzew jest z ogłoszeń papierowych w gazecie. Koleżanka raz w tygodniu będzie ogłaszała Harrego, Ja robię na cafeanimal i kilku jeszcze najbardziej popularnych. Mam nadzieję, że ktoś sensowny w końcu się objawi.