kabaja Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 no coż ,krótka nadzieja i znowu jesteśmy w tym samym punkcie. Quote
rudynpm Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Ja będę codziennie Harremu robiła ogłoszenia. Bez sensu, żeby taki pies siedział:shake: Quote
kabaja Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 dzięki rudy ,też spróbuje coś zrobić, na razie zrobiła wyróżnioną tablicę. Nie rozumiem tych ludzi ,najpierw są zdecydowani a później jakoś im mija. Quote
maarit Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='Aldrumka']zadzwoni, albo raczej nie zadzwoni.......[/QUOTE] Może zadzwoni... :) Hopsamy na pierwszą [IMG]http://i30.tinypic.com/2cr7hpj.jpg[/IMG] Quote
rudynpm Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Zobaczymy. :) Harry psoci i niczym się nie martwi. Mam nadzieję, ze ktoś się odezwie z tych moich kilku ogłoszeń. A cafeanimal będzie codziennie robione. Harry MUSI znaleźć dom. Nie ma opcji, zeby taki pies nie miał domu. Fajny ten lisek:) Quote
kabaja Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Fajne jest to ,że my się zamartwiamy ,że Harrutek nie ma domu a główny zainteresowany ma to w nosku .I dobrze ,bo swoje już przeżył .Teraz musi sobie pożyć beztrosko a i tak będzie czekał go stres jak trafi do nowego domu. Quote
Morska Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Harry ma wyróżnienie na morusku (2 tyg.) i tablicy (mc). Quote
rudynpm Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Wczoraj dzwonił do mnie pan z ogłoszenia, które zamieściła moja koleżanka w dodatku jednej z łódzkich gazet. Na razie dom nie sprawdzony, muszę zapytać, kto może do pana podejść i osobiście sprawdzić warunki. Najważniejsze, ze coś się dzieje i ludzie się odzywają. Quote
kabaja Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 dzięki ,że ogłaszacie Harrutka. Masz racje rudy nareszcie jest jakiś odzew i coś się dzieje .A czy to będzie ten dom -zobaczymy Quote
kabaja Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Harrutek pewnie przygotowuje się do świąt .Ja patrząc za okno nie jestem pewna co to za święta idą . Quote
rudynpm Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Na razie cisza. Może ruszy się po Świętach. Po dzisiejszym dniu, ja również zaczynam się gubić, jakie mamy Święta i jaka jest pora roku. Quote
kabaja Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 W święta było prześlicznie .Tak pięknie zasypało śniegiem i tylko choinki brakowało .Moi sąsiedzi ulepili sobie ogromnego zająca Śmiesznie to wygląda . Mam nadzieje ,że wiosna jednak przyjdzie a z nią domek dla Harrutka . Quote
maarit Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Jakie fajne wieści... Cieszy nawet ta nadzieja. Trzymam kciuki :) Quote
kabaja Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Harrutku ,gdzie ten twój domek się zapodział ?niech się w końcu obudzi ,bo taki wspaniały psiak czeka. Quote
rudynpm Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Na razie nici z domu od ludzi, którzy dzwonią. Ogłoszenie przyniosło fajny skutek, bo był odzew. Będzie odnawiane i mam nadzieję, że w końcu znajdzie się odpowiedni człowiek dla Harrego. [IMG]http://imageshack.us/a/img825/3686/lulaco.jpg[/IMG] A to Harrutek w otoczeniu koleżanek. Quote
Aldrumka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 koleżanki takie drobniutkie, zwłaszcza ta na brzegu - słodkie towarzystwo :) Quote
rudynpm Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Aldrumka']koleżanki takie drobniutkie, zwłaszcza ta na brzegu - słodkie towarzystwo :)[/QUOTE] Ta malutka to Lula. Waży ok. 5 kg., a ta większa, na której Harry siedzi to Greta. Ona jest też nieduża, ale waży 16 kg i je jak słonik.;) Quote
kabaja Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 ale cudne zdjęcie :lol: koleżanki Harrutka też są śliczne :lol: rudy a może wiesz z których ogłoszeń jest największy odzew .Warto wtedy dać większy nacisk na ten portal . Quote
maarit Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='rudynpm'] [IMG]http://imageshack.us/a/img825/3686/lulaco.jpg[/IMG] A to Harrutek w otoczeniu koleżanek.[/QUOTE] Ten to się umie wkręcić w doborowe towarzystwo :cool3: Quote
rudynpm Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Sympatyczny chłopak z Harrutka. Na prawdę nie wiem dlaczego jeszcze u mnie jest, a nie w domu. Kabaja największy odzew jest z ogłoszeń papierowych w gazecie. Koleżanka raz w tygodniu będzie ogłaszała Harrego, Ja robię na cafeanimal i kilku jeszcze najbardziej popularnych. Mam nadzieję, że ktoś sensowny w końcu się objawi. Quote
kabaja Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Jak tam Harrutek czy wygrzewa się w wiosennym słoneczku ? Quote
Recommended Posts