rudynpm Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Niech się drogi autor nie martwi:) Ja nic złego nie pomyślałam. Ja Ci kabaja miałam przysłać fotki fantów, ale zrobiłam je już jak Twój bazarek trwał kilka dni i nie chciałam już robić zamieszania z dokładaniem nowych rzeczy. Dasz mi znać, bo może myślisz o kolejnym bazarku, to ja Ci doślę, dobrze? Ostatnio Harry mnie zaskoczył. Dwa razy nastraszył gości, którzy u nas byli. Wydaje mi się, że bardziej lubi kobiety, bo każdorazowo naszczekał na mężczyzn. Do tego Harry zaczyna przewodzić grupie. Nie jest agresywny, ale do bardziej nieśmiałych psów potrafi być niesympatyczny. Jeszcze dobrali się z Szydłowiakiem Władziem i próbują zaprowadzać swoje porządki. Quote
Aldrumka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 wyszło tylko drobne nieporozumienie, bo ja pomyślałam, że kabaja ma fanty od Ciebie rudynpm czy jakos się umówimy w Warszawie na przekazanie fantów (zdjęcia też ewentualnie możesz mi przesłać) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) [COLOR=#ff0000]Rozliczenie za styczeń: Wpłaty: kabaja - 150 zł (100 zł deklaracji oraz 50 zł, które zostałe z pieniędzy na karmę, które również przesłała kabaja). kabaja - 100 zl (wpływy z bazarku) razem - 250 zł - wpłacone na konto rudynpm Pieniążki prześlę za chwilę rudynpm I to byłoby na tyle na razie - ja w tym miesiącu nie dam rady nic wpłacić, bo mam straszną zapaść, ale obiecuję w przyszłym miesiącu to nadrobić.[/COLOR] Edited February 14, 2013 by kasia mierzejewska Quote
kabaja Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 uuuu ,to kiepsko z finansami Harrutka .Czekałam jeszcze na jedną wpłatę z bazarku ,ale w takiej sytuacji założe ,bo umówiłiśmy się osobiście na odbiór . Zaraz zrobie przelew . Quote
rudynpm Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Dlaczego nikt się nim nie interesuje-chodzi mi o ogłoszenia. Harry ma profesjonalne zdjęcia, jest ogarnięty i gotowy do adopcji. Nie brudzi, nie niszczy, potrafi chodzić na smyczy, jest zsocjalizowany, karny. Quote
kabaja Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 rudy .też się zastanawiałam nad tym ,że inne psiaki znajdują domy a Harruś jakoś nie może .Sama nie wiem co ulepszyć ,może tekst do ogłoszeń jakiś bardziej chwytający za serce.Tylko kto takie teksty pisze ? pewnie przydałoby sie wyróźnić ogłoszenia ,ale na to potrzebujemy pieniędzy a z tym krucho .A propos -jak idzie robienie bazarku ,można tam dodać te książki które nie sprzedały się na moim . Quote
maarit Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Smutna prawda jest taka: pies bezpieczny nie budzi takiego zainteresowania, jak ten którego życie boleśnie doświadczyło :( Quote
Aldrumka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 bazarek ? jeśli ten co ja miałam robić to na razie nie idzie ......rudymnp miała chyba zadzwonić Quote
Guest kasia mierzejewska Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Podnoszę do góry. Zaktualkizowałam post o finansach, proszę spojrzeć. Ja nie mam , niestety, czasu na częstsze wchodzenie na forum. Nie wykupywałam również Harremu ogłoszeń od jakichś dwóch tygodni, postaram się to zrobić jakoś pod koniec tyg, ale jeśli ktoś mógłby zrobić wcześniej, to bardzo proszę Quote
kabaja Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 (edited) w weekend będzie trochę więcej czasu to zobaczę co się da zrobić dla Harrutka. Edited February 16, 2013 by kabaja Quote
kabaja Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 zakupiłam dla Harrutka 2 pakiety ogłoszeń na mazowieckie i łódzkie . Zrobiłam mu wyróżnione na 7 dni ogłoszenie na Talica.pl .Tak bym chciała aby ktoś sensowny się nim zainteresował. Quote
kabaja Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Harrutek masz juz nowy tekst do ogłoszeń i niedługo się ukażą nowe pakieciki . Quote
rudynpm Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Na razie 0 telefonów, ale ma być u nas Aga z Ostatniej Szansy. Zrobi zdjęcia Harremu i dom jest cały czas szukany. A Harry mnie rozśmiesza do łez. Wyłazi mu podszerstek. Jak mu na pupie wisi kudełek to ja mu zdejmuję, a on z rykiem się rzuca i gryzie. Tzn. straszy :) Quote
kabaja Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 chciałabym to zobaczyć tzn. Harrutka w akcji - niegrzeczny psiak ;) przecież to taki ideał . Cieszę się ,że Harrutek będzie ogłaszany na wielu frontach /nowe ogłoszenia się też ukazały / może któryś sposób będzie skuteczny Quote
kabaja Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Harrutku trochę pusto u ciebie . Bardzo trzymam kciuki aby w końcu odezwał się ten twój domek . kasiu ,czy możesz na wątku bazarku poświadczyć ,że pieniądze dotarły do Harrego . Bez tego nie można zakończyć faormalnie bazarku . rudynpm , co mam zrobić z karmą czy ci przesłać /wtedy podaj proszę adres / czy też oddac jakiemuś innemu pieskowi .Muszę w końcu coś z nią zrobić . Quote
rudynpm Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Kabaja, już piszę wiadomość do Ciebie. Quote
kabaja Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 rudy dzięki . Wyśle gdzieś pod koniec tygodnia . i jak tam nadal nikt nie pyta o naszego Harrusia ? Quote
Morska Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Rzadko, bardzo rzadko, ale też zaglądam. Kasiu, policz mi ile "wiszę", dobrze? Może trzeba wyróżnić Harrutka na choć dwóch najważniejszych portalach? Czy ma już wyróżnienia? Quote
kabaja Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Harry miał wyróżnioną tablice przez tydzień .Spróbuje jeszcze coś zrobić ,ale pod koniec tygodnia . Nie wiem jak zrobić ,żeby to wyróżnione ogłoszenie zawsze było na pierwszej stronie a nie spadało . Quote
Morska Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Kabaja, trzeba mu wykupić co najmniej mc, wtedy nie spada i można uaktualniać. Na 1 mc mogę mogę mu wykupić, tylko potrzebuję foty i tekst na maila. Quote
kabaja Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Morska ,fajnie by było -czy mogłabyś ściągnąć z tego ogłoszenia [URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/152590/Mlodziutki-Harry---idealny-pies-rodzinny/[/URL] to jest ogłoszenia z papkietu z poprzedniego tygodnia z nowym tekstem . Quote
Morska Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Kabaja, a nie macie na dysku? Z portali zawsze są napisy, ktorych nie usunę idealnie i będzie się odznaczało, a poza tym też chodzi o wielkość pliku. Quote
kabaja Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 ja nie mam niestety na dysku ,próbowałam jakoś to zrobić ,ale wychodzą jakieś rozmazane .Coś pewnie robie żle ,ale kiepski ze mnie informatyk . Rudy może ty masz jakieś na dysku . Quote
rudynpm Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Mam foty, postaram się pozyskać z dysku z uszkodzonego komputera. A, jeśli nie to zrobię nowe. Dzisiaj była u nas Isadora7 i Harry spał jej na nogach, dawał buzi:) Dostałam karmę od Pani Kasi z O. Kabaja, to od Ciebie? :) Quote
Recommended Posts