Jump to content
Dogomania

Harry już w pdt - bardzo potrzebuje deklaracji

Recommended Posts

Posted

Niech się drogi autor nie martwi:) Ja nic złego nie pomyślałam. Ja Ci kabaja miałam przysłać fotki fantów, ale zrobiłam je już jak Twój bazarek trwał kilka dni i nie chciałam już robić zamieszania z dokładaniem nowych rzeczy. Dasz mi znać, bo może myślisz o kolejnym bazarku, to ja Ci doślę, dobrze?

Ostatnio Harry mnie zaskoczył. Dwa razy nastraszył gości, którzy u nas byli. Wydaje mi się, że bardziej lubi kobiety, bo każdorazowo naszczekał na mężczyzn. Do tego Harry zaczyna przewodzić grupie. Nie jest agresywny, ale do bardziej nieśmiałych psów potrafi być niesympatyczny. Jeszcze dobrali się z Szydłowiakiem Władziem i próbują zaprowadzać swoje porządki.

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wyszło tylko drobne nieporozumienie, bo ja pomyślałam, że kabaja ma fanty od Ciebie rudynpm

czy jakos się umówimy w Warszawie na przekazanie fantów (zdjęcia też ewentualnie możesz mi przesłać)

Guest kasia mierzejewska
Posted (edited)

[COLOR=#ff0000]Rozliczenie za styczeń:

Wpłaty:

kabaja - 150 zł (100 zł deklaracji oraz 50 zł, które zostałe z pieniędzy na karmę, które również przesłała kabaja).
kabaja - 100 zl (wpływy z bazarku)

razem - 250 zł - wpłacone na konto rudynpm
Pieniążki prześlę za chwilę rudynpm

I to byłoby na tyle na razie - ja w tym miesiącu nie dam rady nic wpłacić, bo mam straszną zapaść, ale obiecuję w przyszłym miesiącu to nadrobić.[/COLOR]

Edited by kasia mierzejewska
Posted

uuuu ,to kiepsko z finansami Harrutka .Czekałam jeszcze na jedną wpłatę z bazarku ,ale w takiej sytuacji założe ,bo umówiłiśmy się osobiście na odbiór . Zaraz zrobie przelew .

Posted

Dlaczego nikt się nim nie interesuje-chodzi mi o ogłoszenia. Harry ma profesjonalne zdjęcia, jest ogarnięty i gotowy do adopcji. Nie brudzi, nie niszczy, potrafi chodzić na smyczy, jest zsocjalizowany, karny.

Posted

rudy .też się zastanawiałam nad tym ,że inne psiaki znajdują domy a Harruś jakoś nie może .Sama nie wiem co ulepszyć ,może tekst do ogłoszeń jakiś bardziej chwytający za serce.Tylko kto takie teksty pisze ? pewnie przydałoby sie wyróźnić ogłoszenia ,ale na to potrzebujemy pieniędzy a z tym krucho .A propos -jak idzie robienie bazarku ,można tam dodać te książki które nie sprzedały się na moim .

Guest kasia mierzejewska
Posted

Podnoszę do góry.
Zaktualkizowałam post o finansach, proszę spojrzeć. Ja nie mam , niestety, czasu na częstsze wchodzenie na forum. Nie wykupywałam również Harremu ogłoszeń od jakichś dwóch tygodni, postaram się to zrobić jakoś pod koniec tyg, ale jeśli ktoś mógłby zrobić wcześniej, to bardzo proszę

Posted

zakupiłam dla Harrutka 2 pakiety ogłoszeń na mazowieckie i łódzkie .
Zrobiłam mu wyróżnione na 7 dni ogłoszenie na Talica.pl .Tak bym chciała aby ktoś sensowny się nim zainteresował.

Posted

Na razie 0 telefonów, ale ma być u nas Aga z Ostatniej Szansy. Zrobi zdjęcia Harremu i dom jest cały czas szukany. A Harry mnie rozśmiesza do łez. Wyłazi mu podszerstek. Jak mu na pupie wisi kudełek to ja mu zdejmuję, a on z rykiem się rzuca i gryzie. Tzn. straszy :)

Posted

chciałabym to zobaczyć tzn. Harrutka w akcji - niegrzeczny psiak ;) przecież to taki ideał .
Cieszę się ,że Harrutek będzie ogłaszany na wielu frontach /nowe ogłoszenia się też ukazały / może któryś sposób będzie skuteczny

Posted

Harrutku trochę pusto u ciebie . Bardzo trzymam kciuki aby w końcu odezwał się ten twój domek .

kasiu ,czy możesz na wątku bazarku poświadczyć ,że pieniądze dotarły do Harrego . Bez tego nie można zakończyć faormalnie bazarku .

rudynpm , co mam zrobić z karmą czy ci przesłać /wtedy podaj proszę adres / czy też oddac jakiemuś innemu pieskowi .Muszę w końcu coś z nią zrobić .

Posted

Rzadko, bardzo rzadko, ale też zaglądam. Kasiu, policz mi ile "wiszę", dobrze? Może trzeba wyróżnić Harrutka na choć dwóch najważniejszych portalach? Czy ma już wyróżnienia?

Posted

Harry miał wyróżnioną tablice przez tydzień .Spróbuje jeszcze coś zrobić ,ale pod koniec tygodnia . Nie wiem jak zrobić ,żeby to wyróżnione ogłoszenie zawsze było na pierwszej stronie a nie spadało .

Posted

Morska ,fajnie by było -czy mogłabyś ściągnąć z tego ogłoszenia [URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/152590/Mlodziutki-Harry---idealny-pies-rodzinny/[/URL] to jest ogłoszenia z papkietu z poprzedniego tygodnia z nowym tekstem .

Posted

ja nie mam niestety na dysku ,próbowałam jakoś to zrobić ,ale wychodzą jakieś rozmazane .Coś pewnie robie żle ,ale kiepski ze mnie informatyk .
Rudy może ty masz jakieś na dysku .

Posted

Mam foty, postaram się pozyskać z dysku z uszkodzonego komputera. A, jeśli nie to zrobię nowe.

Dzisiaj była u nas Isadora7 i Harry spał jej na nogach, dawał buzi:)

Dostałam karmę od Pani Kasi z O. Kabaja, to od Ciebie? :)