Jump to content
Dogomania

Harry już w pdt - bardzo potrzebuje deklaracji

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ale Harruś ma fajne ucholki:lol:

Mam pytanie ; od znajomych dostałam ponad 10 kg karmy /niestety dla seniorów / Purina dog chow jaka została po ich psiaku .Czy w jakiś sposób może się ona przydać Harrutkowi .On zawsze jest na pierwszym miejscu .

Edited by kabaja
Posted

Kabaja, to ja może wezmę dla moich psów, one są już w średnim wieku ok. 8 lat, a Harremu, jak się aktualna karma skończy, to kupię?

I przepraszam, nie dałam rady zrobić dobrych zdjęć rzeczy na bazarek. Zrobię tak szybko, jak to możliwe i wyślę.

Posted (edited)

super, tylko trzeba się zastanowić jak przekazać.Ostatecznie bym Ci podrzuciła gdzieś w weekend .

Ja właśnie męcze się ze swoimi zdjęciami fantów ,bo jakoś zapomniałam jak to się robi a i coś wszystko mi chodzi jakby było przeciwko mnie .
Ale walcze i pewnie dzisiaj mi się nie uda ,ale w ciągu najbliższych dni .
Rudy , to ewnetualnie twoje fanty dołącze do moich albo zrobie nowy .
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/28/348hk.jpg/"]
[/URL]

Edited by kabaja
Posted

po wielu trudach i znojach zapraszam na bazarek
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238927-Bazarek-dla-Harrego-Transporter-dla-kota-Kalicińska-Pawlikowska-Meller-do-31-01?p=20307849#post20307849[/URL]

wszystkich sympatyków Harrutka proszę o podnoszenie bazarku .

kasiu ,jak zwykle ściągniełam od Ciebie pierwszy post.mam nadzieje ,że zostanie mi to wybaczone :lol::oops:

Posted

ze zdjęć widzieliśmy już że Harrutek piękny jest latem,jesienią i zimą .Jednak mam nadzieje,że jaki jest piękny wiosną zobaczymy już ze zdjęć jego domku stałego.

Posted

[quote name='rudynpm']Poprosiłam o pomoc w szukaniu domu dla Harrego jedną z Fundacji. Mam nadzieję, że tam go toś wypatrzy.[/QUOTE]
super .Niech najwięcej ludzi wie o Harrutku .

Rudynmp .jeśli sprawa karmy aktualna proszę o adres na pw . Prześle pocztą ,bo jednak z czasem to u mnie krucho.

Guest kasia mierzejewska
Posted

o, ile się tu dzieje - jak fajnie:)
Harry jest cudny.

Guest kasia mierzejewska
Posted

[quote name='rudynpm'][IMG]http://imageshack.us/a/img824/6255/dsc00343rg.jpg[/IMG][/QUOTE]

Miś - Uszatek:)

Posted

dziewyczyny mam nadzieje ,że źle nie zrozumiałyście mojego wpisu :oops: spieszyłam się i chciałam jak najszybciej napisać a teraz jak czytam to można inaczej zrozumieć niż autor miał na myśli .A autor myślał ,że jesteście zajęte tak samo jak ja i dlatego nie macie czasu .Jakoś ostatnio mam za dużo na głowie i jakoś nie mogę tego ogarnąć .Dlatego z chęcią wyśle karmę pocztą to przynajmniej jedno bedę miała z głowy .
rydynpm jakoś mi chyba pokreciło ,wiem ,że miałam zrobić bazarek z twoich fantów i wydawało mi się ,że miałaś przesłać maila a może miałam odebrać fanty już sama nie wiem. W razie czego może Aldrumka by się tym zajeła /chyba proponowała to / ,bo jak widać jestem za bardzo zakręcona w tym momencie .Może później będe jakoś spokojniej .