barberry Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Czy właściciel to może taki sympatyczny, siwawy gość w okularach..? :) Lilo pokochała swoje kopytko - nosi je wszędzie i memła w każdej wolnej chwili :evil_lol: A dzisiaj kolejny dzień z samodzielnie zjedzonymi pełnymi dwiema porcjami :multi::multi: Quote
barberry Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 (edited) Tak myślałam! Wczoraj miałam przyjemność poznania go bo osobiście dostarczał mi zamówienie :D Od razu wiedziałam, że to nie mógł być zwykły kurier - zupełnie inne podejście do klienta. Edited June 7, 2012 by barberry Quote
motyleqq Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 hehe, mi też zwykle osobiście przywozi :lol: i zawsze Etna go intensywnie obszczekuje, nie kończy póki nie wyjdzie :diabloti: Quote
Ludekk Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Nasz psiak bardzo lubi mokrą karmę z Josery Meat Lovers, kilka smaków do wyboru, monobiałkowa , bezzbożowa karma Quote
maciek1996 Posted January 21, 2024 Posted January 21, 2024 ja polecam karmę john dog, polska firma, super jakość a cena relatywnie mała https://najlepsze-karmy.pl/john-dog-karmy-suche-dla-psa/ mój czteroletni golden się nią zajada 😄 Quote
Recommended Posts