pajunia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Szkoda, ze nikt nie moze odpowiedziec mi, czy te maluchy sa szczepione. Czy naprawde nikt o tym nie wiem? Az trudno mi uwierzyc. Quote
fizia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Tak myślałam, że Iskierka szybko znajdzie dom-jest prześliczna. Bardzo się cieszę:) Kometa też cudna:) Niestety nie wiem nic o szczepieniach... Quote
truskawa144 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 pajunia napisał(a):Szkoda, ze nikt nie moze odpowiedziec mi, czy te maluchy sa szczepione. Czy naprawde nikt o tym nie wiem? Az trudno mi uwierzyc. Nie mam czasu tu siedzieć cały dzień i odpowidać na pytania. Nie były szczepione z prostego powodu: są na kwarantannie, bez tego nie mam mowy o szczepieniu,gdybyśmy zaszczepili chorego psa to szczepienie przyczyniłoby sie jedynie do pogorszenia jego stanu,maluchy są odseparowane od reszty psów i pod kontorlą weterynarza. Inną sprawą jest to,że bardzo cięzko nam znaleźć środki na szczepienie,jak sie znajdą to zaszczepimy,narazie zostały odrobaczone,odpchlone i podleczone. Quote
fizia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 I teraz powinny się znaleźć w ciepłych domach, przy kochających opiekunach, którzy zapenią Im wszystko, co najlepsze. Quote
ice_t Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 wszystkie psinki są śliczne, aż żal że nikt ich nie chce, ale nie tracimy nadzieji że ktos w końcu je zabierze:p :p Quote
fizia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Adopcją Gwiazdki zainteresowana jest Rodzina z Grudziądza. Bardzo Im zależy, bo Gwiazdka jest podobna do Suni - Emilki, którą mieli (uratowali Ją przed śmiercią pod kołami samochodów, po tym, jak ktoś wyrzucił Ją na ulicę), a która po ciężkiej chorobie niedawno odeszła. Zapewniają 100% miłośći i czułości. Gdyby się udało potrzebna byłaby pomoc w transporcie. Quote
fizia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 To niestety aż ok. 300 km w jedną stronę... No ale może by sie udało:) Quote
truskawa144 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Promyczek znalazł wczoraj nowy dom w Rybniku!! Co do dziewczyny z Grudziądza to mam pewne wątpliwości no i kwestia transportu... No ale zobaczymy! Quote
fizia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Bardzo się cieszę, że Promyczek już w domu :multi: To jeszcze tylko 2 małe sierotki czekają... Quote
fizia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 U kogo znajdzie się kawałek miejsca na takie ślicznotki? Quote
ice_t Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no i jak tam domeczki ?????????? są jacyś chętni????????????? Quote
fizia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Fantastycznie, że Kometce się udało:):multi: A kto pokocha cudną Gwiazdkę? Quote
truskawa144 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [LEFT]Narazie ja:lol: Bo jest u mnie na tymczasie,taka sama rozrabiara jak Twoja Pestka:eviltong: [/LEFT] Quote
fizia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 No to całe szczęście, że ma Ciebie i nie musi czekać na dom w schronisku. A rozrabiary mają swój urok hihi Quote
Recommended Posts