Avilia Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Szukamy osoby do wizyty w Krakowie dla Mańka!!! Quote
asiuniab Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Avilia']Szukamy osoby do wizyty w Krakowie dla Mańka!!! nawet nie śmiem się cieszyć, ale trzymam kciuki; Quote
wojtuś Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Jutro o 16.00 jesteśmy umówieni na wizytę :) Po rozmowie domek wydaje się b.pozytywny, ....ale do jutra;) Quote
Lobaria Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 wojtuś napisał(a):Jutro o 16.00 jesteśmy umówieni na wizytę :) Po rozmowie domek wydaje się b.pozytywny, ....ale do jutra;) Będziemy kciukać mocno !!!!! Quote
Avilia Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 wojtuś napisał(a):Jutro o 16.00 jesteśmy umówieni na wizytę :) Po rozmowie domek wydaje się b.pozytywny, ....ale do jutra;) Dzięki Wojtku :) Czekamy z niecierpliwością :) Quote
Lobaria Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Nie wiem, ja Wy, ale ja jajo znoszę.... Quote
Lobaria Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Już Po - wojtuś napisze, jak wróci, ale raczej jest na TAK:) Dziękujemy za wizytę :) Quote
asiuniab Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='Lobaria']Już Po - wojtuś napisze, jak wróci, ale raczej jest na TAK:) Dziękujemy za wizytę :) ale byłoby bosko??? Quote
wojtuś Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='Lobaria']Już Po - wojtuś napisze, jak wróci, ale raczej jest na TAK:) Dziękujemy za wizytę :) Tak, jestem na tak:) Duże mieszkanie w bloku na V p. z windą, w rodzinie Pani na wsi zawsze były pieski i mieszkały w domku, teraz też będą jeździć do domku na wsi, a tam dużo miejsca do biegania dla Mańka. Kochający pieski domek, Pani miała kiedyś ON, więc wszystko wie o potrzebie długich spacerów, miski i sucha karma już zakupiona, a także obróżka i smycz. Pani też będzie gotować dla Mańka. Jak zawsze uczulałem też Panią i pilnowaniu w tym początkowym okresie pieska - tylko na smyczy, o ewent. szelkach też mówiliśmy, Pani już rozmawiała i będą mierzyć szelki w sklepie po przyjeździe Mańka. Pani prosiła o przyjazd Mańka przed 1 listopada (przyszły tydzień), te wolne 4 dni chciałaby z synem poświęcić dla Mańka, nigdzie nie jadą:) Quote
asiuniab Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 wojtuś napisał(a):Tak, jestem na tak:) Duże mieszkanie w bloku na V p. z windą, w rodzinie Pani na wsi zawsze były pieski i mieszkały w domku, teraz też będą jeździć do domku na wsi, a tam dużo miejsca do biegania dla Mańka. Kochający pieski domek, Pani miała kiedyś ON, więc wszystko wie o potrzebie długich spacerów, miski i sucha karma już zakupiona, a także obróżka i smycz. Pani też będzie gotować dla Mańka. Jak zawsze uczulałem też Panią i pilnowaniu w tym początkowym okresie pieska - tylko na smyczy, o ewent. szelkach też mówiliśmy, Pani już rozmawiała i będą mierzyć szelki w sklepie po przyjeździe Mańka. Pani prosiła o przyjazd Mańka przed 1 listopada (przyszły tydzień), te wolne 4 dni chciałaby z synem poświęcić dla Mańka, nigdzie nie jadą:) Maniusiu, to już koniec Twojej odsiadki???? Cieszę się ogromnie, choć tak naprawdę będę się cieszyć jak minie pół roku Maniek będzie u Państwa grzać doopkę i wszyscy będą szczęśliwie Go kochać:) Quote
Avilia Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 wojtuś napisał(a):Tak, jestem na tak:) Duże mieszkanie w bloku na V p. z windą, w rodzinie Pani na wsi zawsze były pieski i mieszkały w domku, teraz też będą jeździć do domku na wsi, a tam dużo miejsca do biegania dla Mańka. Kochający pieski domek, Pani miała kiedyś ON, więc wszystko wie o potrzebie długich spacerów, miski i sucha karma już zakupiona, a także obróżka i smycz. Pani też będzie gotować dla Mańka. Jak zawsze uczulałem też Panią i pilnowaniu w tym początkowym okresie pieska - tylko na smyczy, o ewent. szelkach też mówiliśmy, Pani już rozmawiała i będą mierzyć szelki w sklepie po przyjeździe Mańka. Pani prosiła o przyjazd Mańka przed 1 listopada (przyszły tydzień), te wolne 4 dni chciałaby z synem poświęcić dla Mańka, nigdzie nie jadą:) A powiedz mi Wojtku czy Pani zdaje sobie sprawę z tego, że Maniek to "szogun", który ciągnie na smyczy, skacze i ogólnie trzeba by go dobrych manier nauczyć? Mam nadzieję, że wspomniałeś jej o tym? :) Co ona na to? Quote
wojtuś Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Avilia napisał(a):A powiedz mi Wojtku czy Pani zdaje sobie sprawę z tego, że Maniek to "szogun", który ciągnie na smyczy, skacze i ogólnie trzeba by go dobrych manier nauczyć? Mam nadzieję, że wspomniałeś jej o tym? :) Co ona na to? Tak, wszystko co napisałaś mi o Mańku, przegadaliśmy z Panią, że wszystkiego trzeba go nauczyć, że zachowuje się jak szczeniak - skacze, nie umie chodzić na smyczy - Pani to wszystko wie i niczym się nie zraża :) Quote
AtaO Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Wiem z fb, że jest problem ze znalezieniem transportu na przyszły tydzień dla Mańka. Czy przyszły dom nie jest zmotoryzowany, czy sam nie mógłby przyjechać po psiaka, skoro najbardziej pasuje zaraz przed 1 Listopada (Wszystkich Świętych)? Quote
AtaO Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 wojtuś Na Ciebie zawsze możemy liczyć, jeszcze nigdy nie odmówiłeś nam wizyt PA. Dziękuję i ja.:) Quote
wojtuś Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 AtaO napisał(a):Wiem z fb, że jest problem ze znalezieniem transportu na przyszły tydzień dla Mańka. Czy przyszły dom nie jest zmotoryzowany, czy sam nie mógłby przyjechać po psiaka, skoro najbardziej pasuje zaraz przed 1 Listopada (Wszystkich Świętych)? To Beatko, że przed 1 listopada, wzięło się z tego, że Pani z synem będzie w domu od 1 listopada do niedzieli, i chciałaby wtedy czas poświęcić Mańkowi, Pani pracuje na 2 zmiany. Zadzwonię jeszcze jutro do Pani i dopytam, jak pracuje po tej niedzieli i który dzień na transport byłby najlepszy ;) Quote
__Lara Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Ale super, że Mańkowi się domek szykuje :D Quote
kugel Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='wojtuś']To Beatko, że przed 1 listopada, wzięło się z tego, że Pani z synem będzie w domu od 1 listopada do niedzieli, i chciałaby wtedy czas poświęcić Mańkowi, Pani pracuje na 2 zmiany. Zadzwonię jeszcze jutro do Pani i dopytam, jak pracuje po tej niedzieli i który dzień na transport byłby najlepszy ;)[/QUOT Bardzo przyda się dokładne ustalenie Przyjazdu Maniola do Krakowa, to czas wyjazdowy i dogranie transportu jest trudniejsze. Środki komunikacji publicznej póki chłopak nie nabierze ogłady nie wchodzą w grę, stąd koniecznosć załatwienia samochodu. Na fb też się klaruje ale dokładne info znacznie ułatwi. Quote
wojtuś Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 kugel napisał(a): Bardzo przyda się dokładne ustalenie Przyjazdu Maniola do Krakowa, to czas wyjazdowy i dogranie transportu jest trudniejsze. Środki komunikacji publicznej póki chłopak nie nabierze ogłady nie wchodzą w grę, stąd koniecznosć załatwienia samochodu. Na fb też się klaruje ale dokładne info znacznie ułatwi. Rozmawiałem z Panią Agnieszką:) Prosi o przyjazd Mańka we wtorek 30.10 lub we środę 31.10 - jest w domu po pracy od godz. 15.00, tel. komórkowy poszedł do naprawy, na razie kontakt z P.Agnieszką na tel. stacjonarny, dam jej oczywiście znać jak Maniek będzie jechał:) Przesłałem nr tel. stacjonarnego P.Agnieszki do Lobarii, gdyby ktoś potrzebował to wyślę na PW. Quote
kugel Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Wojtku, pojadę z Maniolem 1 listopada do południa :) po odebraniu go z punktu. Bardzo proszę o przesłanie do mnie nr stacjonarnego Pani Agnieszki by omówić szczegóły. Pozdrawiam i dziękuję za wizytę, ogłaszałam go tyyyyle czasu i w końcu się doczekał:multi: Quote
wojtuś Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 kugel napisał(a):Wojtku, pojadę z Maniolem 1 listopada do południa :) po odebraniu go z punktu. Bardzo proszę o przesłanie do mnie nr stacjonarnego Pani Agnieszki by omówić szczegóły. Pozdrawiam i dziękuję za wizytę, ogłaszałam go tyyyyle czasu i w końcu się doczekał:multi: Wysłałem już PW z kontaktem P. Agnieszki:) Quote
kugel Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 wojtuś napisał(a):Wysłałem już PW z kontaktem P. Agnieszki:) Dziękuje, załatwione :) Quote
Recommended Posts