Tofikowa Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 bazarek ogłoszeniowy - 130 ogłoszeń za 15 zł może ktoś zamowi pakiet dla Fago? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227014-Bazarek-130-ogłoszeń-)-na-rzecz-kotów-wolnożyjących[/URL] Quote
__Lara Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Fago, ktoś się musi za niedługo zgłosić po Ciebie, nie ma sił. Quote
Avilia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Podniosę Cię Fagusiu. Ty taki fajny chłopczyk jesteś. Nie przerażają Was te pustki na wątkach?Co się porobiło z tym Dogo? Quote
__Lara Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Avilia']Podniosę Cię Fagusiu. Ty taki fajny chłopczyk jesteś. Nie przerażają Was te pustki na wątkach?Co się porobiło z tym Dogo?[/QUOTE] Nie mam pojęcia... chyba za dużo już tych psów i wątków :( ludzie nie ogarniają... Quote
muza_51 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Tofikowa']bazarek ogłoszeniowy - 130 ogłoszeń za 15 zł może ktoś zamowi pakiet dla Fago? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227014-Bazarek-130-ogłoszeń-)-na-rzecz-kotów-wolnożyjących[/URL][/QUOTE] Witam. Ja zgłosiłam się do opłacenia pakietu ogłoszeń dla Fago. Tylko mam prośbę. Nie jestem aż tak komputerowa aby przesłać CAT ANGEL opis i zdjęcia. Może ktoś to za mnie zrobić. Pozdrawiam. Quote
Tofikowa Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='muza_51']Witam. Ja zgłosiłam się do opłacenia pakietu ogłoszeń dla Fago. Tylko mam prośbę. Nie jestem aż tak komputerowa aby przesłać CAT ANGEL opis i zdjęcia. Może ktoś to za mnie zrobić. Pozdrawiam.[/QUOTE] ja mogę podesłać opis do CatAngel;) dziękujemy za pomoc:loveu: proszę o info kiedy mogę wysyłac dane na bazarek Quote
__Lara Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Tofikowa']ja mogę podesłać opis do CatAngel;) dziękujemy za pomoc:loveu: proszę o info kiedy mogę wysyłac dane na bazarek[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziękujemy :) :) :) Quote
muza_51 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Dziekuję bardzo Tofikowa. Zaraz piszę PW do Cat Angel. Pozdrawiam. Quote
muza_51 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Witam. Cioteczko Tofikowa. Przed chwilą przelałam na konto CatAngel 15 zł. Myślę, że dane do ogłoszeń można juz wysyłać. Bardzo dziekuję za pomoc. Ja jestem niereformowalna jeżeli chodzi o komputer mimo szczerych chęci. I tak sie sama sobie dziwię , że cokolwiek mi wychodzi pisząc na dogo. Pozdrawiam i kciuki za domek dla psiaka. Quote
Avilia Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='muza_51']Witam. Cioteczko Tofikowa. Przed chwilą przelałam na konto CatAngel 15 zł. Myślę, że dane do ogłoszeń można juz wysyłać. Bardzo dziekuję za pomoc. Ja jestem niereformowalna jeżeli chodzi o komputer mimo szczerych chęci. I tak sie sama sobie dziwię , że cokolwiek mi wychodzi pisząc na dogo. Pozdrawiam i kciuki za domek dla psiaka.[/QUOTE] Serdecznie dziękujemy!!! Quote
Tofikowa Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='muza_51']Witam. Cioteczko Tofikowa. Przed chwilą przelałam na konto CatAngel 15 zł. Myślę, że dane do ogłoszeń można juz wysyłać. Bardzo dziekuję za pomoc. Ja jestem niereformowalna jeżeli chodzi o komputer mimo szczerych chęci. I tak sie sama sobie dziwię , że cokolwiek mi wychodzi pisząc na dogo. Pozdrawiam i kciuki za domek dla psiaka.[/QUOTE] dzisiaj wszystko wyslę ;) Quote
Tofikowa Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='muza_51']Witam. Cioteczko Tofikowa. Przed chwilą przelałam na konto CatAngel 15 zł. Myślę, że dane do ogłoszeń można juz wysyłać. Bardzo dziekuję za pomoc. Ja jestem niereformowalna jeżeli chodzi o komputer mimo szczerych chęci. I tak sie sama sobie dziwię , że cokolwiek mi wychodzi pisząc na dogo. Pozdrawiam i kciuki za domek dla psiaka.[/QUOTE] [COLOR=#000000]Fago juz zgloszony[/COLOR] :loveu: [COLOR=#000000]dziekujemy bardzo, bardzo[/COLOR] :lol: Quote
Klaudus__ Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='muza_51']Witam. Cioteczko Tofikowa. Przed chwilą przelałam na konto CatAngel 15 zł. Myślę, że dane do ogłoszeń można juz wysyłać. Bardzo dziekuję za pomoc. Ja jestem niereformowalna jeżeli chodzi o komputer mimo szczerych chęci. I tak sie sama sobie dziwię , że cokolwiek mi wychodzi pisząc na dogo. Pozdrawiam i kciuki za domek dla psiaka.[/QUOTE] [I]Bardzo,bardzo dziękujemy w imieniu chłopczyka!! ;)[/I] Quote
__Lara Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Super, myśle, że z ogłoszeń powinien szybko znaleźć domek, serio! Quote
paulinken Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Z DZ nikt nie dzwonił? Bo miał być w sobotę. Wyróżnię mu gumtree. Quote
Avilia Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='paulinken']Z DZ nikt nie dzwonił? Bo miał być w sobotę. Wyróżnię mu gumtree.[/QUOTE] Kompletnie nikt.Nie miałam o niego żadnych tel. Quote
paulinken Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Zrobiłam ogłoszenie na tablica.pl, przyjdzie aktywacja do Klaudus, jednak się pomyliłam i zrobiłam dwa razy. To drugie jest dobre. Wyróżniam gumtree na tydzień. Dałoby się ładniejsze zdjęcia? Quote
Avilia Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='paulinken']Zrobiłam ogłoszenie na tablica.pl, przyjdzie aktywacja do Klaudus, jednak się pomyliłam i zrobiłam dwa razy. To drugie jest dobre. Wyróżniam gumtree na tydzień. Dałoby się ładniejsze zdjęcia?[/QUOTE] Dzięki wielkie! Ale zdjęcia są naprawdę ładne.Uważam nawet,że jedne z lepszych ze wszystkich naszych psów. Quote
Klaudus__ Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 [I]Wszystko co jest do aktywacji - dziennie aktywuję... :)[/I] Quote
Recommended Posts