Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bazarek ogłoszeniowy - 130 ogłoszeń za 15 zł
może ktoś zamowi pakiet dla Fago?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227014-Bazarek-130-ogłoszeń-)-na-rzecz-kotów-wolnożyjących[/URL]

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avilia']Podniosę Cię Fagusiu.
Ty taki fajny chłopczyk jesteś.

Nie przerażają Was te pustki na wątkach?Co się porobiło z tym Dogo?[/QUOTE]

Nie mam pojęcia... chyba za dużo już tych psów i wątków :( ludzie nie ogarniają...

Posted

[quote name='Tofikowa']bazarek ogłoszeniowy - 130 ogłoszeń za 15 zł
może ktoś zamowi pakiet dla Fago?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227014-Bazarek-130-ogłoszeń-)-na-rzecz-kotów-wolnożyjących[/URL][/QUOTE]
Witam. Ja zgłosiłam się do opłacenia pakietu ogłoszeń dla Fago. Tylko mam prośbę. Nie jestem aż tak komputerowa aby przesłać CAT ANGEL opis i zdjęcia. Może ktoś to za mnie zrobić. Pozdrawiam.

Posted

[quote name='muza_51']Witam. Ja zgłosiłam się do opłacenia pakietu ogłoszeń dla Fago. Tylko mam prośbę. Nie jestem aż tak komputerowa aby przesłać CAT ANGEL opis i zdjęcia. Może ktoś to za mnie zrobić. Pozdrawiam.[/QUOTE]

ja mogę podesłać opis do CatAngel;)
dziękujemy za pomoc:loveu:
proszę o info kiedy mogę wysyłac dane na bazarek

Posted

[quote name='Tofikowa']ja mogę podesłać opis do CatAngel;)
dziękujemy za pomoc:loveu:
proszę o info kiedy mogę wysyłac dane na bazarek[/QUOTE]

Bardzo, bardzo dziękujemy :) :) :)

Posted

Witam. Cioteczko Tofikowa. Przed chwilą przelałam na konto CatAngel 15 zł. Myślę, że dane do ogłoszeń można juz wysyłać. Bardzo dziekuję za pomoc. Ja jestem niereformowalna jeżeli chodzi o komputer mimo szczerych chęci. I tak sie sama sobie dziwię , że cokolwiek mi wychodzi pisząc na dogo. Pozdrawiam i kciuki za domek dla psiaka.

Posted

[quote name='muza_51']Witam. Cioteczko Tofikowa. Przed chwilą przelałam na konto CatAngel 15 zł. Myślę, że dane do ogłoszeń można juz wysyłać. Bardzo dziekuję za pomoc. Ja jestem niereformowalna jeżeli chodzi o komputer mimo szczerych chęci. I tak sie sama sobie dziwię , że cokolwiek mi wychodzi pisząc na dogo. Pozdrawiam i kciuki za domek dla psiaka.[/QUOTE]

Serdecznie dziękujemy!!!

Posted

[quote name='muza_51']Witam. Cioteczko Tofikowa. Przed chwilą przelałam na konto CatAngel 15 zł. Myślę, że dane do ogłoszeń można juz wysyłać. Bardzo dziekuję za pomoc. Ja jestem niereformowalna jeżeli chodzi o komputer mimo szczerych chęci. I tak sie sama sobie dziwię , że cokolwiek mi wychodzi pisząc na dogo. Pozdrawiam i kciuki za domek dla psiaka.[/QUOTE]

dzisiaj wszystko wyslę ;)

Posted

[COLOR=#000000]Fago juz zgloszony[/COLOR] :loveu:
[COLOR=#000000]dziekujemy bardzo, bardzo[/COLOR] :lol:

Posted

[I]​Bardzo,bardzo dziękujemy w imieniu chłopczyka!! ;)[/I]

Posted

[quote name='paulinken']Z DZ nikt nie dzwonił? Bo miał być w sobotę. Wyróżnię mu gumtree.[/QUOTE]

Kompletnie nikt.Nie miałam o niego żadnych tel.

Posted

Zrobiłam ogłoszenie na tablica.pl, przyjdzie aktywacja do Klaudus, jednak się pomyliłam i zrobiłam dwa razy. To drugie jest dobre.
Wyróżniam gumtree na tydzień. Dałoby się ładniejsze zdjęcia?

Posted

[quote name='paulinken']Zrobiłam ogłoszenie na tablica.pl, przyjdzie aktywacja do Klaudus, jednak się pomyliłam i zrobiłam dwa razy. To drugie jest dobre.
Wyróżniam gumtree na tydzień. Dałoby się ładniejsze zdjęcia?[/QUOTE]

Dzięki wielkie!
Ale zdjęcia są naprawdę ładne.Uważam nawet,że jedne z lepszych ze wszystkich naszych psów.