Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet nie wyobrażam sobie powrotu Sary do Schroniska jej serce tego nie wytrzyma bo ile może wytrzymać tak wrażliwy pies , jestem zła nie myślałam że wyciągnięcie jej ze Schroniska przyczyni się do jeszcze większej tragedii tej suczki . SARA NIE MOŻE WRÓCIĆ DO SCHRONISKA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dobrze, że się chociaż znalazła... Aga, słuchaj, skoro ta pani, która miała ją wziąc, a teraz nie może jest przejęta, to może naciśnij, niech sie intensywniej wypytuje w swoim otoczeniu o potencjalny domek- taka "poczta pantoflowa" bywa zadziwiająco skuteczna.

Czy Sara ma ogłoszenie w Wyborczej?

Posted

Pidzej dokładnie:-(
Ileż cierpienia doznało, to biedne stworzenie.
Wyrwała się ze schronu, wróciła do domu i znów schron:-(
Za co????????

Posted

mam zaległości na dogo, ale tego w życiu nie przewidziałam
Mam ochotę wyć i kląć jednocześnie
Słuchajcie, może jakiś płatny tymczas. Pomyślcie czy ktoś nie ma takiej cioci, koleżanki, sąsiadki..kogokolwiek kto za sensowną opłatą zgodziłby się przyjąć Sarę....Mam nadzieję, że znajdzie się kilka osób, które wspomogą finansowo Sarę. Ja się deklaruję.
Przerażająca jest tak historia. Okrucieństwo tych ludzi wręcz nie do opisania....

Sara:
(7 lat,miła, sympatyczna..)

Posted

Uważam, że pomysł z tymczasem, nawet płatnym, jest b. dobry. Kto wie, co jej "opiekunom" może przyjść do głowy. Może dziewczyny z AFN założyłyby jej skarpetkę? Dorzucę chętnie parę groszy.

Posted

Skarpeta na AFN zakłada się sama wraz z pierwszą wpłatą. Musimy tylko wymyslić nazwę tej skarpety czyli np Sara-Niechciana lub jakąś inną i wpłacać choćby po parę złotych.
Największy problem to niestety będzie z tymczasem, u nas DT nie są popularne. Stąd prośba, żeby próbować zaangażować kogoś z rodziny, znajomych...
Pytania o hotelik uprzedzę : ok 30zł za dobę :shake: Poza tym Sara potrzebuje ciepła domowego- z dala od ul. Joanitów
HELP!

Posted

Sara nie była w Wyborczej, bo miła pani redaktor w ogóle nie chce publikować naszych ogłoszeń, nawet tych zaniesionych "do ręki".

Jest płatny Dom Tymczasowy dla Sary, ale czekam na odpowiedź, jaką kwotę życzą sobie za dobę.Dziękuję wszystkim za deklarację pomocy.. Sara tak cholernie jej teraz potrzebuje.. tak cholernie..

Posted

Agnieszko, zdaję się w tej kwestii na Ciebie. Nie wiem co to za domek, nie wiem czy na 100%, więc mogę wpłacić np na Twoje konto a Ty potem przekażesz. Jeśli założymy skarpete na AFN to trzeba pamiętać, że pieniążki można stamtąd wyjąć tylko na podstawie faktur np od lek. wet. sklepu zoo itp.Obawiam że pod tym względem nic się nie zmieniło. Jeśli jest inaczej, niech ktos mnie wyprostuje

Mam też do Was prośbę. Róbcie bazarki na rzecz Sary. Nie wiemy jak długo zostanie w DT. Sama postaram się coś wystawić.

Koniecznie w tytule wątku trzeba wpisać, że 12zł ratuje życie Sary

Posted

Witam
Śledzę ten wątek i też chciałabym się dołożyć, żeby chociaż tak pomóc. Gdzie można wpłacać pieniądze? Sara nie może wrócić do schroniska!!! Ona może tego nie przeżyć!! Czy taki płatny DomTymczasowy dobrze zajmie się sunią?

Posted

Avosette- w tym domu tymczasowym była już jakaś suczka od nas z dogo (nie pamiętam która) i dogomaniaczki nie miały zastrzeżeń.Myśle więc, że nie ma się czym martwić.

Zapraszamy na Sarkowi bazarek !!

Tootki- pieniążki na konto DT. Jeszcze nie mam numeru.Dzięki.