Agnieszka(Visenna) Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Co dalej? Historia lubi się powtarzać: depresja, samotność, zawód, zimny i mokry beton.. Quote
Bella11 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Nawet nie wyobrażam sobie powrotu Sary do Schroniska jej serce tego nie wytrzyma bo ile może wytrzymać tak wrażliwy pies , jestem zła nie myślałam że wyciągnięcie jej ze Schroniska przyczyni się do jeszcze większej tragedii tej suczki . SARA NIE MOŻE WRÓCIĆ DO SCHRONISKA !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ulvhedinn Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dobrze, że się chociaż znalazła... Aga, słuchaj, skoro ta pani, która miała ją wziąc, a teraz nie może jest przejęta, to może naciśnij, niech sie intensywniej wypytuje w swoim otoczeniu o potencjalny domek- taka "poczta pantoflowa" bywa zadziwiająco skuteczna. Czy Sara ma ogłoszenie w Wyborczej? Quote
zdrojka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Niestety nie mogę jej wziąć, choć bardzo bym chciała :shake: Bido kochana, po co Ci to było, malutka? Ale co zrobić, serce nie sługa... Quote
iwop Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 moge Sarze zrobic allegro tylko dajcie tekst i kontakt :placz: Quote
pidzej Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Boże to najsmutniejsza historia ostatnich miesięcy... ja już nie mogę:placz: Quote
jogi Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Pidzej dokładnie:-( Ileż cierpienia doznało, to biedne stworzenie. Wyrwała się ze schronu, wróciła do domu i znów schron:-( Za co???????? Quote
Beata J. Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 mam zaległości na dogo, ale tego w życiu nie przewidziałam Mam ochotę wyć i kląć jednocześnie Słuchajcie, może jakiś płatny tymczas. Pomyślcie czy ktoś nie ma takiej cioci, koleżanki, sąsiadki..kogokolwiek kto za sensowną opłatą zgodziłby się przyjąć Sarę....Mam nadzieję, że znajdzie się kilka osób, które wspomogą finansowo Sarę. Ja się deklaruję. Przerażająca jest tak historia. Okrucieństwo tych ludzi wręcz nie do opisania.... Sara: (7 lat,miła, sympatyczna..) Quote
BIANKA1 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Bezgraniczna psia miłość i wierność i jaka za to nagroda??????:angryy::angryy::angryy: Quote
BasiaD Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Saruniu wskakuj do góry, niech Cię wypatrzy dobry domek! Quote
Wiedźma Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Uważam, że pomysł z tymczasem, nawet płatnym, jest b. dobry. Kto wie, co jej "opiekunom" może przyjść do głowy. Może dziewczyny z AFN założyłyby jej skarpetkę? Dorzucę chętnie parę groszy. Quote
Beata J. Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Skarpeta na AFN zakłada się sama wraz z pierwszą wpłatą. Musimy tylko wymyslić nazwę tej skarpety czyli np Sara-Niechciana lub jakąś inną i wpłacać choćby po parę złotych. Największy problem to niestety będzie z tymczasem, u nas DT nie są popularne. Stąd prośba, żeby próbować zaangażować kogoś z rodziny, znajomych... Pytania o hotelik uprzedzę : ok 30zł za dobę :shake: Poza tym Sara potrzebuje ciepła domowego- z dala od ul. Joanitów HELP! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Sara nie była w Wyborczej, bo miła pani redaktor w ogóle nie chce publikować naszych ogłoszeń, nawet tych zaniesionych "do ręki". Jest płatny Dom Tymczasowy dla Sary, ale czekam na odpowiedź, jaką kwotę życzą sobie za dobę.Dziękuję wszystkim za deklarację pomocy.. Sara tak cholernie jej teraz potrzebuje.. tak cholernie.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 360 zł - jeśli płacimy za miesiąc z góry.. to wychodzi 12 zł doba.I UWAŻAM, ŻE TO ŚWIETNA PROPOZYCJA.CO WY NA TO ?? Quote
Beata J. Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 dobra cena :thumbs: Poproszę o nr konta. Wpłacam 100zł Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [CENTER]Beatko, dziękujemy... bardzo, bardzo mocno.A numer konta mam podac bezposrednio DT ??[/CENTER] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Ja osobiście dokładam się 60-cioma zlotymi. Quote
Beata J. Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Agnieszko, zdaję się w tej kwestii na Ciebie. Nie wiem co to za domek, nie wiem czy na 100%, więc mogę wpłacić np na Twoje konto a Ty potem przekażesz. Jeśli założymy skarpete na AFN to trzeba pamiętać, że pieniążki można stamtąd wyjąć tylko na podstawie faktur np od lek. wet. sklepu zoo itp.Obawiam że pod tym względem nic się nie zmieniło. Jeśli jest inaczej, niech ktos mnie wyprostuje Mam też do Was prośbę. Róbcie bazarki na rzecz Sary. Nie wiemy jak długo zostanie w DT. Sama postaram się coś wystawić. Koniecznie w tytule wątku trzeba wpisać, że 12zł ratuje życie Sary Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Ok, w takim razie podam Ci zaraz ma pw (jak tylko otrzymam) nr. konta DT, ale w razie czego lepiej wydrukowac z internetu dowod wplaty. Tytul juz zmieniam. Quote
Tootiki Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witam Śledzę ten wątek i też chciałabym się dołożyć, żeby chociaż tak pomóc. Gdzie można wpłacać pieniądze? Sara nie może wrócić do schroniska!!! Ona może tego nie przeżyć!! Czy taki płatny DomTymczasowy dobrze zajmie się sunią? Quote
makulka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Nie mam pieniedzy ale wystawie cos na bazarku ,jutro poszperam ,uważam ze to jedyna szansa dla Sary ,mam nadzieje ze ludzie wpłacą symboliczną złotówke. Quote
Avosette Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Sara jest dalej u swoich poprzednich właścicieli czy w Schronisku?? Quote
Beata J. Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 mój drobny bazarek dla Sary http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4276316#post4276316 Dziewczyny przeszukajcie mieszkania. Bazarek to ogromna szansa dla Sary. Perfumy, kosmetyki, książki, ciuchy, maskotki, filmy DVD, płyty, w sumie wszystko może przynieść potrzebną nam kasę Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Avosette- w tym domu tymczasowym była już jakaś suczka od nas z dogo (nie pamiętam która) i dogomaniaczki nie miały zastrzeżeń.Myśle więc, że nie ma się czym martwić. Zapraszamy na Sarkowi bazarek !! Tootki- pieniążki na konto DT. Jeszcze nie mam numeru.Dzięki. Quote
Recommended Posts