ewaka Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 Słuchajcie, Marzena, dziewczyna z naszego klubu, która trenuje już od ponad dziesięciu lat i wiele lat temu pobierała nauki u Niemców, bo u nas jeszcze o sporcie zaprzęgowym wiedziało coś tylko parę osób. Opowiadała mi, ze była tam kiedyś na takich zawodach na zakończenie sezonu, który był czymś niczym zielona noc na koloniach. W zawodach uczestniczyli wszyscy zaprzęgowcy, bez względu na rodzaj zaprzęgu – oczywiście, ci z tymi najdłuższymi znacznie je skracali bo... Maszerzy i psy byli poprzebierani (pomysłowość przebrania była punktowana ;-), trasa była jedna ale „z przeszkodami”, trzeba był się zatrzymywać, kotwiczyć, wykonywać na poszczególnych punktach jakieś polecenia, zadania, etc. Pełen luz, zabawa. CO myślicie o takiej imprezie? Chyba było by atrakcyjnie, nie tylko dla maszerów, ale i dla ewentualnej publiczności.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagusia Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 To musiala byc fajna imprezka, sama bym poszla na taka chociaz popatrzec :). Pozdrawiam. Jagusia i Keni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatsu Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 Wydaje mi sie ze moglyby byc peoblemy z czyms takim poniewaz niektore osoby moze zbyt powaznie podchodza do sportow zaprzegowych. Ale pomysl niezly. Ja myslalem o nocnym odcinku specjalnym :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cobra Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 mhm zakonczenie czemu nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polin Posted January 23, 2004 Share Posted January 23, 2004 Super zabawa...ale czy by sie to u nas przyjelo??? :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatsu Posted January 23, 2004 Share Posted January 23, 2004 Moja propozycja to jakies ostatnie zawody gdzies blisko srodkowej polski - wtedy wieksza szansa na zjazd ludzi a poza tym wtedy tez mozna by z psami na rowerku jak ktos ma mniej psow i wozkach na raz :) Bez roznicy na psy i bez roznicy na pojazd - liczy sie frajda - obowiazkowe czolowki i to wszystko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts