Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Wszystkie psiaki oprócz Biszkopcika mają DT i DS.

Biszkopcik na razie przebywa u jednej z wolontariuszek, wczoraj był na badaniach serca-wyniki były dobre:) W sobotę czekają go jeszcze jedne badania.
Nadal poszukuje DT/DS

Wydarzenie Biszkopta na FB

Czyli tylko Biszkopcik i psiaki na DT? A jakie są na DT?
Eh... biedny Biszkopcik, oby było coraz lepiej, trzymam kciuki za niego.

Posted

free napisał(a):
witam.spisalyscie sie dziewczyny na medal,oby nie bylo nawalu nowych psiakow.jestescie dzielne.Misiea daj znac co jakis czas co sie tam u Was dzieje.pozdrawiam

Tak, jesteście wielkie :) zawsze jest cichutka nadzieja, że psiaki już nie wyjdą ze swojego DT.

Posted

Do przechowalni trafiła kolejna sierotka :( Tym razem nie pies, a kotka.

Ktoś próbował powiesić to biedactwo! :angryy:
Na szczęście kociczka przeżyła, ma tylko bardzo poranioną szyjkę. Ma już zapewniony DS w Lublinie. Jednak zanim tam pojedzie szuka DT w najbliższej okolicy.

Oto Angel:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/166555_233307466785819_1905876273_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/197678_233307720119127_92642443_n.jpg

No i jest problem z DT Nevera :( Nie może tam już długo zostać...
Mam nadzieję, że ktoś znajdzie się ktoś, kto zabierze go na DT lub DS :(

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Ktoś próbował powiesić to biedactwo! :angryy:
Na szczęście kociczka przeżyła, ma tylko bardzo poranioną szyjkę. Ma już zapewniony DS w Lublinie. Jednak zanim tam pojedzie szuka DT w najbliższej okolicy.

O matko...
Wiadomo kto to póbował zrobić? Normalnie... :2gunfire:

• 3 weeks later...
Posted

pikola napisał(a):
Bardzo przepraszam ale to wazne!Zajrzyjcie w moj banerek prosze:-(

Jestem już w temacie Ruskiej Wsi. Niestety nie mam jak pomóc w transporcie. Samochód, który uzytkuję jest u mojego chlopaka, nie mam nawet jak :-(
Paskudna sprawa, potworny dramat psiaków :angryy:

Posted

Mam dobre wieści- Biszkopt znalazł dom! :multi: Mam nadzieję, że podbije serca przyszłych właścicieli i zostanie tam za zawsze.

A z tych gorszych- do przechowalni trafiły nowe psy :( 3 szczeniaczki (sądzę, że szybko znajdą domki) i dwa ONkopodobne samce.

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Mam dobre wieści- Biszkopt znalazł dom! :multi: Mam nadzieję, że podbije serca przyszłych właścicieli i zostanie tam za zawsze.

A z tych gorszych- do przechowalni trafiły nowe psy :( 3 szczeniaczki (sądzę, że szybko znajdą domki) i dwa ONkopodobne samce.

To wspaniale dla Biszkopcika :loveu:

Mozna liczyć na jakieś zdjęcia nowoprzybyłych? :razz: Czyli można rozumieć, że przechowalnia dlaje normalnie funkcjonuje?

Posted

from_wonderland napisał(a):
To wspaniale dla Biszkopcika :loveu:

Mozna liczyć na jakieś zdjęcia nowoprzybyłych? :razz: Czyli można rozumieć, że przechowalnia dlaje normalnie funkcjonuje?

Tak, przechowalnia funkcjonuje normalnie.
Niestety umowa ze schroniskiem w Radysach nadal jest aktualna... :( Więc nie wiadomo, kiedy mogą przyjechać po psiaki...

Zdjęć niestety nie mam. Postaram się niedługo zrobić ;)

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Tak, przechowalnia funkcjonuje normalnie.
Niestety umowa ze schroniskiem w Radysach nadal jest aktualna... :( Więc nie wiadomo, kiedy mogą przyjechać po psiaki...

Zdjęć niestety nie mam. Postaram się niedługo zrobić ;)

A jak tam te psiaki, co były w DT? Nadal tam są? Czy już znalazły DS? ;)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

przelałam pieniązki (450 zł) dla Moniki z Dobrego Miasta z bazarku:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230065-ZAKOŃCZONY!-Super-ciuszki-(XS-XXL)-inne-rzeczy-na-psiaki-z-Dobrego-Miasta-18-08-12-r[/URL]

• 4 weeks later...
Posted (edited)

MILA: PILNE! Przechowalnia, w której znajduje się Mila jest przepełniona! Wkrótce wywóz do schroniska! Nie pozwólmy jej tam trafić! Ona potrzebuje ludzi o dobrym sercu!
Mila to piękna, mądra, łagodna sunia. Wiele złego spotkało ją w jej czworonożnym życiu.
Czeka na Waszą pomoc!
Suczka do nowego domu trafi kompleksowo zaszczepiona i wysterylizowana, zapewniamy transport na terenie całego kraju.

Proszę o kontakt!!

tel. 500294676
[SIZE=3]
e-mail: [email protected]

Wydarzenie na facebooku: http://www.facebook.com/events/415288841852050/423612651019669/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity

Edited by ew3lina
Posted (edited)

LUCEK:
Duży pies, dla którego szukamy odpowiedzialnego i doświadczonego domu (Lucek będzie świetnym stróżem). Lucek nie jest trudnym przypadkiem. Po bliższym poznaniu człowieka jest w stanie oddać mu swoje serce - lecz potrzebuje na to czasu. Potrzebuje również cierpliwego, spokojnego opiekuna, który będzie potrafił "złapać z nim wspólny język" i powoli się z nim oswoić.
Staramy się, aby Lucek miał jak najwięcej kontaktu z różnymi ludźmi. Chcemy, żeby zrozumiał, że człowiek nie jest jego wrogiem.
W tej chwili Lucek przebywa w tymczasowym punkcie przetrzymywania zwierząt. Niestety przechowalnia jest przepełniona! Wkrótce wywóz do schroniska! Nie pozwólmy, żeby tam trafił!
LUCEK OTWIERA SIĘ POWOLI NA NOWYCH LUDZI.

LUCEK ZASŁUGUJE NA KOCHAJĄCYCH, ODPOWIEDZIALNYCH WŁAŚCICIELI!!

PILNE! Kontakt: Milena 698-627-140

Wydarzenie Lucka na facebooku:
http://www.facebook.com/events/300159610083273/316803441752223/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity

Edited by ew3lina
Posted

NOWY pies w przechowalni! W piątkowy wieczór został wyrzucony z samochodu i pozostawiony przy drodze przez swoich "właścicieli". Pomimo tego co przeżył, nie boi się człowieka i bardzo potrzebuje jego bliskości! Uwielbia być głaskany i drapany!

Młody, sympatyczny pies czeka na nowy dom!

Pies przed adopcją zostanie zaszczepiony i wykastrowany, jesteśmy w stanie dowieźć go do nowego domu po wcześniejszym ustaleniu terminu.

PILNE!! Kontakt: 500 294 676