Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AtaO']Transport Munieczki do Krakowa był ode mnie gratisowy.[/QUOTE]
Tak tak :oops: :oops:, chciałem Państwu podać wielkość kasy.
[quote name='Avilia']W piątek wieczorem:)[/QUOTE]
:):):)

Posted

a tu kolejne pszczyńskie maluchy :-(
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227483-Dwaj-ok-5-miesi%C4%99czni-ch%C5%82opcy-wyrzuceni-przez-w%C5%82a%C5%9Bciciela-POMO%C5%BBESZ-OG%C5%81ASZA%C4%86?p=19140722#post19140722"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227483-Dwaj-ok-5-miesi%C4%99czni-ch%C5%82opcy-wyrzuceni-przez-w%C5%82a%C5%9Bciciela-POMO%C5%BBESZ-OG%C5%81ASZA%C4%86?p=19140722#post19140722[/URL]

Posted

[quote name='Avilia']Zaraz jadę po Marcela i w drogę!Krakus będzie z niego;D[/QUOTE]

Szerokiej drogi... Marcelku, dziś bedziesz spał we własnym domku, podobnie, jak Mona...

Posted

Marcelek ju od wczoraj w domku:)
Bardzo fajnie się w aucie zachowywał.Aż byłam zdziwiona,że to rozdarte prześcieradło ptrafi być cicho:P

Z gorszych wieści to Państwo zapłacili mi tylko 50zł za transport.Ja mówiłam,że mnie to wyniosło 110zł-oni powiedzieli,że dadzą tylko połowę...Marcel miał jakąś kaskę uzbieraną?

Posted

[quote name='Avilia']Marcelek ju od wczoraj w domku:)
Bardzo fajnie się w aucie zachowywał.Aż byłam zdziwiona,że to rozdarte prześcieradło ptrafi być cicho:P

Z gorszych wieści to Państwo zapłacili mi tylko 50zł za transport.Ja mówiłam,że mnie to wyniosło 110zł-oni powiedzieli,że dadzą tylko połowę...Marcel miał jakąś kaskę uzbieraną?[/QUOTE]

Marcel z tego co kojarzę nie miał w ogóle skarbnika. A może z innych psiaków coś zostało ?

Posted

[quote name='Tofikowa']a jak Państwo do Marcelka? zachwyceni? :lol:[/QUOTE]

Zachwyceni:) Akurat tutaj muszę powiedzieć,że ludzie niezmiernie ciepli,serdeczni.Marcelka nazywają precelkiem,a Marcel w ramach wdzięczności za adopcję pierwszą rzecz jaką zrobił to było obsikanie lodówki:mad:

Posted

[quote name='Avilia']Zachwyceni:) Akurat tutaj muszę powiedzieć,że ludzie niezmiernie ciepli,serdeczni.Marcelka nazywają precelkiem,a Marcel w ramach wdzięczności za adopcję pierwszą rzecz jaką zrobił to było obsikanie lodówki:mad:[/QUOTE]

[COLOR=#000000]ufffff
musimy szybko nazbierać 60 zł[/COLOR]

Posted (edited)

Avilia, wysyłam Ci 55 zł, brakującą kwotę za transport Marcelka do Krakowa. Pieniądze pochodzą z bazarku od Maruda666 dla Mecenasa:).
Potwierdź proszę jak kwota wpłynie na Twoje konto:lol:.

Edited by AtaO
Posted

[quote name='AtaO']Avilia, wysyłam Ci 55 zł, brakującą kwotę za transport Marcelka do Krakowa. Pieniądze pochodzą z bazarku od Maruda666 dla Mecenasa:).
Potwierdź proszę jak kwota wpłynie na Twoje konto:lol:.[/QUOTE]

Dzięki Ata!
Jak dojdzie to dam znać.
Wobec tego finanse uregulowane:)

Posted

[quote name='AtaO']Avilia, wysyłam Ci 55 zł, brakującą kwotę za transport Marcelka do Krakowa. Pieniądze pochodzą z bazarku od Maruda666 dla Mecenasa:).
Potwierdź proszę jak kwota wpłynie na Twoje konto:lol:.[/QUOTE]

Pieniążki dotarły:)

• 2 weeks later...