tigrunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='***Paulina***']No pięknie... Widzę że niedługo wszyscy będą wiedzieć:angryy: No ale nawet fajnie, więcej prezentów będzie:multi: (mam nadzieję że takich samych:evil_lol::loveu:)[/quote] No no tylko dajcie mi trochę czasu, żebym zdążyła coś "wyprodukować" na ten prezent :loveu: :evil_lol: [quote name='Pegaza'] a ja sie pytam o tą Anie chajta sie?:roll:[/quote] No przecie nawet wybory sukni ślubnej na dogo były :eviltong: Dobry dzień :loveu:
Aga76 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='***Paulina***']No pięknie... Widzę że niedługo wszyscy będą wiedzieć:angryy: No ale nawet fajnie, więcej prezentów będzie:multi: (mam nadzieję że takich samych:evil_lol::loveu:)[/quote] Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :loveu: [quote name='ewa2909']Cze Aguś:loveu: Widze że nie w temacie jestem co do Uli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:,idę przelecieć jej galerie.[/quote] Cze Ewuś :buzi: I jak było? :cool3: [quote name='Pegaza']i jak sie przelecialas?:diabloti: a ja sie pytam o tą Anie chajta sie?:roll:[/quote] A żeś się zakręciła :evil_lol: [quote name='Gosia2406']Cześc Aguś.Foty urlopowe super :loveu:.[/quote] Cze Gosiu :calus: Dzięki, moc buziaków przesyłam [quote name='tigrunia']No no tylko dajcie mi trochę czasu, żebym zdążyła coś "wyprodukować" na ten prezent :loveu: :evil_lol: No przecie nawet wybory sukni ślubnej na dogo były :eviltong: Dobry dzień :loveu:[/quote] O rany, ciekawe co wyprodukujesz? ;) Bry :loveu: słoneczne póki co [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Dziś Kapryśka obchodzi 4 urodziny, i chyba z tej okazji zakwitł mój kaktusik[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :loveu:
Sara_i_Aris Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO CAPRYSIU[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#9acd32]:BIG:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#9acd32][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#9acd32][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [LEFT][SIZE=1][COLOR=black]Oj, Aguś, a ja myślałam, że Caprysia jest starsza od Arisa :oops:[/COLOR][/SIZE][/LEFT]
Aga76 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Sara_i_Aris'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO CAPRYSIU[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#9acd32]:BIG:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [LEFT][SIZE=1][COLOR=black]Oj, Aguś, a ja myślałam, że Caprysia jest starsza od Arisa :oops:[/COLOR][/SIZE][/LEFT] [/quote] [COLOR=yellowgreen][B]Dziękujemy[/B] [/COLOR]:calus: [SIZE=1]Hihihi, nie szkodzi.[/SIZE]
laurin Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Aga76'] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Dziś Kapryśka obchodzi 4 urodziny, i chyba z tej okazji zakwitł mój kaktusik[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :loveu:[/quote] WSZTSTKIEGO NAJ NAJ NAJ [IMG]http://www.na-gg.pl/smileys/bon-anniversaire-18402.gif[/IMG] cześć Aguś:multi:
tigrunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No i masz .. pada :cool1: Jak to co wyprodukuję? Toć Paulinka Yorki zbiera w prezentach ślubnych :evil_lol: [CENTER][SIZE=5][COLOR=Magenta]Sto lat Kapryśnico!! :loveu: :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: [/COLOR][/SIZE][/CENTER]
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=Magenta]:new-bday::tort::new-bday::BIG::new-bday: [FONT=Times New Roman][SIZE=6]Wszystkiego naj naj dla Kapryśki!!![/SIZE][/FONT] :laola::laola: [/COLOR][/SIZE][/B][LEFT][SIZE=2][COLOR=Black]Prosimy o urodzinowe foteczki[/COLOR][/SIZE]:loveu: [/LEFT] [/CENTER]
sandra291 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkOrchid][SIZE=6]Wszystkiego najlepszego!!! "STO LAT....":BIG::BIG::BIG: [/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cze Aga i 100 lat dla Capryski:loveu::tort::BIG: :new-bday: Capryska taka jak moja Pipi tez 4 latka ma:p z tej okazji chyba gosciom cos postawisz co nie?:cool3: no co Wy Ania nasz Anusiak sie chajta? ja nic nie czytala o kiecce znaczy kiedys wiem ze szukala do siostry na wesele a ze na swoje to nie wiem..:roll:
Aga76 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='laurin']WSZTSTKIEGO NAJ NAJ NAJ [IMG]http://www.na-gg.pl/smileys/bon-anniversaire-18402.gif[/IMG] [/quote] [quote name='tigrunia'] [CENTER][SIZE=5][COLOR=magenta]Sto lat Kapryśnico!! :loveu:[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=5][COLOR=magenta]:new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday:[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/quote] [quote name='***Paulina***'][CENTER][B][SIZE=5][COLOR=magenta]:new-bday::tort::new-bday::BIG::new-bday:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=magenta][FONT=Times New Roman][SIZE=6]Wszystkiego naj naj [/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=5][B][SIZE=5][FONT=Times New Roman][COLOR=magenta]dla Kapryśki!!![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=5][B][COLOR=magenta]:laola::laola:[/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER] [/quote] [quote name='sandra291']:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid][SIZE=6]Wszystkiego najlepszego!!![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]"STO LAT....":BIG::BIG::BIG:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [/quote] [quote name='Pegaza']Cze Aga i 100 lat dla Capryski:loveu::tort::BIG: :new-bday: [/quote] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Dziękujemy pięknie za życzenia[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8EE.gif[/IMG]
Aga76 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='laurin'] cześć Aguś:multi:[/quote] Cze Anula :loveu: [quote name='tigrunia']No i masz .. pada :cool1: Jak to co wyprodukuję? Toć Paulinka Yorki zbiera w prezentach ślubnych[/quote] Zakład Produkcyjny BE Bydgoszcz :evil_lol: [quote name='***Paulina***'][SIZE=2][COLOR=black]Prosimy o urodzinowe foteczki[/COLOR][/SIZE]:loveu: [/quote] Postaram się :cool1: [quote name='Pegaza']Capryska taka jak moja Pipi tez 4 latka ma:p z tej okazji chyba gosciom cos postawisz co nie?:cool3: no co Wy Ania nasz Anusiak sie chajta? ja nic nie czytala o kiecce znaczy kiedys wiem ze szukala do siostry na wesele a ze na swoje to nie wiem..:roll:[/quote] Znaczy się dobry rocznik :loveu: Hihihi, żeś mnie rozbawiła :megagrin: nam chodziło o Anię od Fastusiątek :p
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Aga76'] Hihihi, żeś mnie rozbawiła :megagrin: nam chodziło o Anię od Fastusiątek :p[/quote] Wydaje mi się że tak:loveu:, przynajmniej jeszcze niedawno tak było:roll:
tigrunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Aga76'] Zakład Produkcyjny BE Bydgoszcz :evil_lol: Hihihi, żeś mnie rozbawiła :megagrin: nam chodziło o Anię od Fastusiątek :p[/quote] Czemuś Ty szybciej tego nie wymyśliła - bym miała nazwe dla hodowli :evil_lol: Daria nie wtajemniczona znów :eviltong: :evil_lol:
Aga76 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='tigrunia']Czemuś Ty szybciej tego nie wymyśliła - bym miała nazwe dla hodowli :evil_lol: [/quote] hihihi :megagrin: noo piękna by była...
Aga76 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz010-6.jpg[/IMG] [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz012-6.jpg[/IMG] [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz013-6.jpg[/IMG] [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz014-6.jpg[/IMG] [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz015-5.jpg[/IMG]
tigrunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 I od razu bym miała więcej chętnych na pewno :diabloti: Cudny kaktusik :loveu:
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='tigrunia']Czemuś Ty szybciej tego nie wymyśliła - bym miała nazwe dla hodowli :evil_lol: Daria nie wtajemniczona znów :eviltong: :evil_lol:[/quote] bo ja nie znam tej Ani:shake: to skad mam wiedziec..nie biegam po wszystkich galeriach przeca.. no Tobie to wsio kwitnie ja widze ze kwiatki Cie lubią:cool3:
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Śliczny kaktusik:loveu: Jeszcze zdjęcia solenizantki poprosimy:p
ewa2909 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [SIZE=4][COLOR=red]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:STO LAT DLA KAPRYŚKI:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black][/COLOR][/SIZE]
ewa2909 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cze Aguś:loveu::loveu::loveu: Śliczny kaktusik:loveu::loveu::loveu:
Aga76 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='tigrunia']I od razu bym miała więcej chętnych na pewno :diabloti: Cudny kaktusik :loveu:[/quote] Zapisy na przyszłe lata pewnie byś musiała prowadzić. :loveu: [quote name='Pegaza'] no Tobie to wsio kwitnie ja widze ze kwiatki Cie lubią:cool3:[/quote] :grins: też mam taką nadzieję [quote name='***Paulina***']Śliczny kaktusik:loveu: Jeszcze zdjęcia solenizantki poprosimy:p[/quote] :loveu: upsss, z tym jest mały problem, nadrobimy zaległości w weekend (taki mam plan) [quote name='ewa2909'][SIZE=4][COLOR=red]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:STO LAT DLA KAPRYŚKI:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE] [/quote] Dziękujemy :buzi: [quote name='ewa2909']Cze Aguś:loveu::loveu::loveu: Śliczny kaktusik:loveu::loveu::loveu:[/quote] :calus: Cze Ewuś! [quote name='Gosia2406']Cześć Aguś :hand:[/quote] :calus: Cze Gosiu!
Aga76 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Pegaza']Cze :multi: od rana slonko swieci:multi:[/quote] I tak będzie do poniedziałku :loveu:
Recommended Posts