Aga76 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='tigrunia'][COLOR=PaleTurquoise]Upsss ... ja jej chyba powiem co Ty planujesz :cool1: :mad:[/COLOR][/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Ani się waż! ... bo jeszcze mi mała zwieje... hihihi[/COLOR]
Aga76 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Pegaza'][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]A T sie stesknila czy robi dobre wrazenie bo swieta idą....?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]Prezent bajera jej wybralas bedzie blyszczec Fionisko usmiechem..:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]automat mi nawala..cwinia jeden odmawia posluszenstwa...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]mialam jutro takie plany i nici no ale coz .....jak to mowia czlowiek mysli pan Bog kresli:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Wrażenie świętej... o żesz @ Czy w związki z tym, będziesz miała wolniejszy i miły dzień? :loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Gosia2406']przyszłyśmy sie przywitać.[/quote] Cześć Gosiu :loveu: pozdrawiamy :multi:
Aga76 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Wieczorem miałam chwilę natchnienia, wykąpałam Kapryśkę i obcięłam do połowy, może jutro skończę dzieło :evil_lol: Taka śmieszna teraz chodzi :cool1: i nawet się nie obraziła.
Aga76 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='ewa2909']Cze Aguś:loveu::loveu::loveu: Poka zdjęcie jak ją opitoliłaś:lol:[/quote] Cze :Rose: Jutro coś pstryknę, bo dziś to już nie mam siły ;)
ewa2909 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Aga76']Wieczorem miałam chwilę natchnienia, wykąpałam Kapryśkę i obcięłam do połowy, może jutro skończę dzieło :evil_lol: Taka śmieszna teraz chodzi :cool1: i nawet się nie obraziła.[/quote] Cze Aguś:loveu::loveu::loveu: Poka zdjęcie jak ją opitoliłaś:lol:
Pegaza Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [COLOR=paleturquoise]Aga[SIZE=1] wlasnie chodzi o to ze nie bedzie dnia wolnego..dzis nawet sie juz nie wyrobilam z szczepieniem i na jutro sie umowilam..[/SIZE][/COLOR] [SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]jutro bedzie ciezki dzien oj ciezko pracowity:cool1:[/COLOR][/SIZE]
tigrunia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Aga76'][COLOR=PaleTurquoise]Ani się waż! ... bo jeszcze mi mała zwieje... hihihi[/COLOR][/quote] Już po czyszczeniu? No to mamy urodzinki, tak? No to kwiatki dla solenizantki :Rose: Torcik :tort: Balony też są :BIG: Brakuje samej zainteresowanej :evil_lol: :new-bday: Sto lat Fioneczko !! :new-bday:
laurin Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [CENTER]:BIG::new-bday: [SIZE=3][B] sto lat [/B][/SIZE] :BIG: [SIZE=3][B]sto lat[/B][/SIZE] :new-bday::BIG: [SIZE=4][COLOR=Magenta][B]i wszystkiego naj naj naj dla solenizantki [/B][/COLOR][/SIZE] :tort: [/CENTER] Cześć Aga:multi: kiedy focie fryzurkowe będą:evil_lol:?
ewa2909 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Psysliśmy odśpiewać [COLOR=red]STO LAT :new-bday::tort::new-bday:STO LAT[/COLOR]
tigrunia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A gdzie solenizantka? :cool1: Zamiast świętować to biedna zęby musi szorować :shake:
Pegaza Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dotarlam na koniec imprezy:cool1: Fionko! zycze Ci kolorowych snow:loveu:,blyszczacego usmiechu od ucha do ucha:evil_lol:,pieknych bajek na dobranoc:evil_lol:,co dzien długich spacerow:cool1:,wspaniałych przyjaciol czworonoznych:loveu:aaa i zeby pancia Cie Twoja sluchala:evil_lol: :new-bday: :BIG: :loveu: se takie Ps. u Agi szkrobne:evil_lol: sorki ale na reszte galerie juz dzis nie dam rady... pozdrawiam pozostalych:loveu:
PositiveThought Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 kurde, ja jak zwykle spóźniona :oops: Fionko, wszystkiego naj, szalonych spacerów, dużo dobrego jedzonka, więcej Klemensów i innych misiów, słodkich snów w różnych częściach ciała TK, owocnej współpracy z Kapryśką i DUŻO DUŻO MIŁOŚCI, której na pewno Ci nie brakuje :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Aguś :calus:
Mała Rita Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 O i jak też spoźniona ale z kwiatami przybiegłam :Rose::Rose::Rose: [B][COLOR=Red]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!![/COLOR][/B]
Pegaza Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 No ilez mozna imprezowac caly wekend bedziecie szalec?:evil_lol:
tigrunia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Będziemy szaleć aż solenizantka nie przybędzie :loveu: :evil_lol:
Gosia2406 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ojej,my tez spóźnione!My też życzymy wszystkiego naj,naj.:new-bday::tort::BIG::Rose:
Sara_i_Aris Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [CENTER][B][FONT=comic sans ms][SIZE=5][COLOR=magenta]wszystkiego najlepszego[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=comic sans ms][SIZE=5][COLOR=#ff00ff]fionko[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=comic sans ms][SIZE=5][COLOR=#ff00ff]:BIG:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
Pegaza Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kobito spadlas mi juz na 2 strone:roll: dobrze ze wpadlam bo Cie podnioslam:loveu: nawet chwile znalazlam wieczorkiem:pna dogo..
Aga76 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='Pegaza']Kobito spadlas mi juz na 2 strone:roll: dobrze ze wpadlam bo Cie podnioslam:loveu: nawet chwile znalazlam wieczorkiem:pna dogo..[/quote] A żeś wypiękniała na wiosnę :cool3: fiu fiu - bardzo mi się podoba nowe wcielenie :loveu:
Aga76 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Dzień dobry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20wave/B74D4A6.gif[/IMG] Gorąco dziękujemy za urodzinowe życzenia. Musiałam je kilka razy czytać na głos, bo Fionce się bardzo podobało. Fioneczka bardzo dziękuje i przesyła Cioteczkom słodkie całusy [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8EE.gif[/IMG] Daria, Ewa, Beatka, Asia, Atka, Sara, Ania, Gosia [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/397E.gif[/IMG]
Pegaza Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cze Aga:loveu: a dziekuje:loveu: tylko zrobisz wsio co zyczylam Fionce:cool1:
Aga76 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Aga:loveu: a dziekuje:loveu: tylko zrobisz wsio co zyczylam Fionce:cool1:[/quote] Czeee Zabiegana Kobieto :multi: ojć, hihihi - chyba nie mam innego wyjścia...
Aga76 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='laurin']Dzień dobry Aguś :loveu:[/quote] Bry Aniu popołudniowo :buzi:
Recommended Posts