Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia'][COLOR=PaleTurquoise]Upsss ... ja jej chyba powiem co Ty planujesz :cool1: :mad:[/COLOR][/quote]

[COLOR=PaleTurquoise]Ani się waż! ... bo jeszcze mi mała zwieje... hihihi[/COLOR]

Posted

[quote name='Pegaza'][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]A T sie stesknila czy robi dobre wrazenie bo swieta idą....?[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=1][COLOR=#afeeee]Prezent bajera jej wybralas bedzie blyszczec Fionisko usmiechem..:evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=1][COLOR=#afeeee]automat mi nawala..cwinia jeden odmawia posluszenstwa...[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=1][COLOR=#afeeee]mialam jutro takie plany i nici no ale coz .....jak to mowia czlowiek mysli pan Bog kresli:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote]

[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Wrażenie świętej... o żesz @

Czy w związki z tym, będziesz miała wolniejszy i miły dzień?

:loveu::loveu::loveu:

[/COLOR][/SIZE]

Posted

Wieczorem miałam chwilę natchnienia, wykąpałam Kapryśkę i obcięłam do połowy, może jutro skończę dzieło :evil_lol: Taka śmieszna teraz chodzi :cool1: i nawet się nie obraziła.

Posted

[quote name='ewa2909']Cze Aguś:loveu::loveu::loveu:
Poka zdjęcie jak ją opitoliłaś:lol:[/quote]

Cze :Rose:

Jutro coś pstryknę, bo dziś to już nie mam siły ;)

Posted

[quote name='Aga76']Wieczorem miałam chwilę natchnienia, wykąpałam Kapryśkę i obcięłam do połowy, może jutro skończę dzieło :evil_lol: Taka śmieszna teraz chodzi :cool1: i nawet się nie obraziła.[/quote]
Cze Aguś:loveu::loveu::loveu:
Poka zdjęcie jak ją opitoliłaś:lol:

Posted

[COLOR=paleturquoise]Aga[SIZE=1] wlasnie chodzi o to ze nie bedzie dnia wolnego..dzis nawet sie juz nie wyrobilam z szczepieniem i na jutro sie umowilam..[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#afeeee]jutro bedzie ciezki dzien oj ciezko pracowity:cool1:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Aga76'][COLOR=PaleTurquoise]Ani się waż! ... bo jeszcze mi mała zwieje... hihihi[/COLOR][/quote]

Już po czyszczeniu?

No to mamy urodzinki, tak? No to kwiatki dla solenizantki :Rose:
Torcik :tort:
Balony też są :BIG:
Brakuje samej zainteresowanej :evil_lol:

:new-bday: Sto lat Fioneczko !! :new-bday:

Posted

[CENTER]:BIG::new-bday: [SIZE=3][B] sto lat [/B][/SIZE] :BIG: [SIZE=3][B]sto lat[/B][/SIZE] :new-bday::BIG:

[SIZE=4][COLOR=Magenta][B]i wszystkiego naj naj naj dla solenizantki [/B][/COLOR][/SIZE]

:tort:
[/CENTER]

Cześć Aga:multi:
kiedy focie fryzurkowe będą:evil_lol:?

Posted

Dotarlam na koniec imprezy:cool1:

Fionko! zycze Ci kolorowych snow:loveu:,blyszczacego usmiechu od ucha do ucha:evil_lol:,pieknych bajek na dobranoc:evil_lol:,co dzien długich spacerow:cool1:,wspaniałych przyjaciol czworonoznych:loveu:aaa i zeby pancia Cie Twoja sluchala:evil_lol:
:new-bday:

:BIG:

:loveu:

se takie Ps. u Agi szkrobne:evil_lol:
sorki ale na reszte galerie juz dzis nie dam rady...
pozdrawiam pozostalych:loveu:

Posted

kurde, ja jak zwykle spóźniona :oops:

Fionko, wszystkiego naj, szalonych spacerów, dużo dobrego jedzonka, więcej Klemensów i innych misiów, słodkich snów w różnych częściach ciała TK, owocnej współpracy z Kapryśką i DUŻO DUŻO MIŁOŚCI, której na pewno Ci nie brakuje :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiam Aguś :calus:

Posted

[CENTER][B][FONT=comic sans ms][SIZE=5][COLOR=magenta]wszystkiego najlepszego[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=comic sans ms][SIZE=5][COLOR=#ff00ff]fionko[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=comic sans ms][SIZE=5][COLOR=#ff00ff]:BIG:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='Pegaza']Kobito spadlas mi juz na 2 strone:roll:
dobrze ze wpadlam bo Cie podnioslam:loveu:

nawet chwile znalazlam wieczorkiem:pna dogo..[/quote]

A żeś wypiękniała na wiosnę :cool3: fiu fiu - bardzo mi się podoba nowe wcielenie :loveu:

Posted

Dzień dobry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20wave/B74D4A6.gif[/IMG]

Gorąco dziękujemy za urodzinowe życzenia. Musiałam je kilka razy czytać na głos, bo Fionce się bardzo podobało.

Fioneczka bardzo dziękuje i przesyła Cioteczkom słodkie całusy

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8EE.gif[/IMG]

Daria, Ewa, Beatka, Asia, Atka, Sara, Ania, Gosia

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/397E.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Aga:loveu:
a dziekuje:loveu:
tylko zrobisz wsio co zyczylam Fionce:cool1:[/quote]

Czeee Zabiegana Kobieto :multi:

ojć, hihihi - chyba nie mam innego wyjścia...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...