Pegaza Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Melduje ze odebralam moze nie grzeje mocno ale jeden promyczek dojechal..:p ale zrobila minke:evil_lol: [URL]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz082-2.jpg[/URL]
nane Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]bry Aguś wpadłam zdrówka życzyć :loveu:[/COLOR][/FONT] [/CENTER]
Patikujek Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 hej dużo zdrówka życzę:loveu: [url]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz082-2.jpg[/url] ale fryz:cool3::loveu:
ewa2909 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Bry Aguś:loveu::loveu::loveu: Zdrowiej szybciutko:loveu:.Mnie tyż się smarkate lata przypominają:shake:
laurin Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 cześć Aguś sobotnio-wieczornie:loveu: u nas był dzisiaj piękny dzień:multi::multi::multi: nareszcie słoneczko... duuuuuuuuuuuuużoooooo zdrówka życzę:loveu::loveu::loveu:
laurin Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 i to znowu my:p jak zdróweczko??? lepiej??? [IMG]http://www.bandyci.org/img/tuli.gif[/IMG]
Pegaza Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Aga niedzielne dzien dobry:Rose: jak tam lepiej juz?
Pegaza Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A co tu taka cisza czyzby choroba nie odpuszczala?:roll: my sie z nia zara rozprawimy:-x
laurin Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Oj długo już Agi nie ma... długo... wypoczywa i kuruje się pewnie :loveu:
Sara_i_Aris Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cześć Aguś :multi: Zdrowiej szybciutko i do nas wracaj, bo bez Ciebie smutno jest :-(
Aga76 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='Pegaza']Smutno nudno i sie stesknilam:loveu:[/quote] Żyję :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]ale cienko przędę... i nic mi się nie chce... [/COLOR] [COLOR=paleturquoise]Leń mnie opętał, hihihi[/COLOR] [COLOR=#afeeee][COLOR=black]Dzień dobry słoneczne[/COLOR] :loveu: [/COLOR][COLOR=black]pozdrawiamy[/COLOR]
Kasia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cze chorowitku :loveu: słonko od dziś ma świecić dużo i mocno więc pewnie i choróbska i złe samopoczucia znikną ;)
laurin Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cześć Aga wieczornie:multi: Zdrowiej i przegoń tego lenia, bo już dawno tych Waszych wesołych pogaduszek nie czytałam:evil_lol:
Pegaza Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Zart:lol: [B]W 1976 r.[/B] znany brytyjski astronom Patrick Moore oznajmił w radiu, że dokładnie o 9:47 rano nastąpi jedyne w swoim rodzaju wydarzenie astronomiczne. Wyjątkowy układ planet miał spowodować zmniejszenie siły przyciągania. Moore powiedział słuchaczom, że jeśli podskoczą dokładnie w tym momencie, to przez chwilę będą unosić w powietrzu. Do radia zadzwoniły setki osób, które potwierdziły, że udało im się unieść.:lol: Cze Aga bardzo sloneczne:loveu: czy juz dobrze z Tobą?
laurin Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 cześć Aga:multi: jak widać wiara czyni cuda:evil_lol:
Aga76 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Pegaza'] Cze Aga bardzo sloneczne:loveu: czy juz dobrze z Tobą?[/quote] Wiosenne cze Wszystkim :multi: Tak, już jest dobrze, uff od razu lepiej... [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Dla zachowania równowagi szczęścia na horyzoncie pojawiła się T i ... @@@ tfu tfu[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Jutro Fionka ma drugie urodzinki, z tej okazji zafundowałam jej czyszczenie zębów (ojć, hihihi) Nie wiem czy będzie zadowolona z niespodzianki...[/COLOR]
laurin Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Aga76']Wiosenne cze Wszystkim :multi: Tak, już jest dobrze, uff od razu lepiej... [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Dla zachowania równowagi szczęścia na horyzoncie pojawiła się T i ... @@@ tfu tfu[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Jutro Fionka ma drugie urodzinki, z tej okazji zafundowałam jej czyszczenie zębów (ojć, hihihi) Nie wiem czy będzie zadowolona z niespodzianki...[/COLOR][/quote] no to super że ze zdrówkiem jest już dobrze:multi: [COLOR=PaleTurquoise]chyba nigdy nie można mieć pełni szczęścia:shake:[/COLOR] ładny jej prezencik załatwiłaś:mad:
laurin Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Aga76'] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Dla zachowania równowagi szczęścia na horyzoncie pojawiła się T i ... @@@ tfu tfu[/COLOR][/SIZE] [/quote] :icon_roc::smhair2::ekmm::errrr::nerwy::grab::tard: zgiń przepadnij :-x:motz:
tigrunia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [COLOR=PaleTurquoise]Upsss ... ja jej chyba powiem co Ty planujesz :cool1: :mad:[/COLOR]
Pegaza Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]A T sie stesknila czy robi dobre wrazenie bo swieta idą....?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]Prezent bajera jej wybralas bedzie blyszczec Fionisko usmiechem..:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]automat mi nawala..cwinia jeden odmawia posluszenstwa...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]mialam jutro takie plany i nici no ale coz .....jak to mowia czlowiek mysli pan Bog kresli:roll:[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='laurin']no to super że ze zdrówkiem jest już dobrze:multi: [COLOR=PaleTurquoise]chyba nigdy nie można mieć pełni szczęścia:shake:[/COLOR] ładny jej prezencik załatwiłaś:mad:[/quote] Prezent z fantazją :cool3: [COLOR=PaleTurquoise]To już chyba tak musi być...[/COLOR]
Recommended Posts