Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melduje ze odebralam moze nie grzeje mocno ale jeden promyczek dojechal..:p

ale zrobila minke:evil_lol:
[URL]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz082-2.jpg[/URL]

Posted

cześć Aguś sobotnio-wieczornie:loveu:

u nas był dzisiaj piękny dzień:multi::multi::multi: nareszcie słoneczko...

duuuuuuuuuuuuużoooooo zdrówka życzę:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Smutno nudno i sie stesknilam:loveu:[/quote]

Żyję :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]ale cienko przędę... i nic mi się nie chce... [/COLOR]

[COLOR=paleturquoise]Leń mnie opętał, hihihi[/COLOR]

[COLOR=#afeeee][COLOR=black]Dzień dobry słoneczne[/COLOR] :loveu: [/COLOR][COLOR=black]pozdrawiamy[/COLOR]

Posted

Zart:lol:
[B]W 1976 r.[/B] znany brytyjski astronom Patrick Moore oznajmił w radiu, że dokładnie o 9:47 rano nastąpi jedyne w swoim rodzaju wydarzenie astronomiczne. Wyjątkowy układ planet miał spowodować zmniejszenie siły przyciągania. Moore powiedział słuchaczom, że jeśli podskoczą dokładnie w tym momencie, to przez chwilę będą unosić w powietrzu. Do radia zadzwoniły setki osób, które potwierdziły, że udało im się unieść.:lol:

Cze Aga bardzo sloneczne:loveu: czy juz dobrze z Tobą?

Posted

[quote name='Pegaza']
Cze Aga bardzo sloneczne:loveu: czy juz dobrze z Tobą?[/quote]

Wiosenne cze Wszystkim :multi:

Tak, już jest dobrze, uff od razu lepiej...

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Dla zachowania równowagi szczęścia na horyzoncie pojawiła się T i ... @@@ tfu tfu[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black]Jutro Fionka ma drugie urodzinki, z tej okazji zafundowałam jej czyszczenie zębów (ojć, hihihi) Nie wiem czy będzie zadowolona z niespodzianki...[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']Wiosenne cze Wszystkim :multi:

Tak, już jest dobrze, uff od razu lepiej...

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Dla zachowania równowagi szczęścia na horyzoncie pojawiła się T i ... @@@ tfu tfu[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black]Jutro Fionka ma drugie urodzinki, z tej okazji zafundowałam jej czyszczenie zębów (ojć, hihihi) Nie wiem czy będzie zadowolona z niespodzianki...[/COLOR][/quote]

no to super że ze zdrówkiem jest już dobrze:multi:
[COLOR=PaleTurquoise]chyba nigdy nie można mieć pełni szczęścia:shake:[/COLOR]

ładny jej prezencik załatwiłaś:mad:

Posted

[quote name='Aga76']

[/quote]

:icon_roc::smhair2::ekmm::errrr::nerwy::grab::tard:

zgiń przepadnij :-x:motz:

Posted

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]A T sie stesknila czy robi dobre wrazenie bo swieta idą....?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#afeeee]Prezent bajera jej wybralas bedzie blyszczec Fionisko usmiechem..:evil_lol:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#afeeee]automat mi nawala..cwinia jeden odmawia posluszenstwa...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#afeeee]mialam jutro takie plany i nici no ale coz .....jak to mowia czlowiek mysli pan Bog kresli:roll:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='laurin']no to super że ze zdrówkiem jest już dobrze:multi:
[COLOR=PaleTurquoise]chyba nigdy nie można mieć pełni szczęścia:shake:[/COLOR]

ładny jej prezencik załatwiłaś:mad:[/quote]

Prezent z fantazją :cool3:

[COLOR=PaleTurquoise]To już chyba tak musi być...[/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...