Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']
a mi sie przypomnialo...:roflt: Rysku,alez Rysku... hahaha[/quote]

Uśmiałam się wczoraj do łez :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]bracia Mrok hihihi[/COLOR]

Posted

[quote name='Pegaza'][SIZE=1][COLOR=paleturquoise] 2-3 tygodnie sporo...:roll:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=1][COLOR=#afeeee]ide na ten siq[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#afeeee]zw[/COLOR][/SIZE][/quote]

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Miłego tego noo[/COLOR][/SIZE] :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']a jak tam praca? juz zaniedlugo koniec..
[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]dalej atmosfera gesta?[/COLOR][/SIZE]...:roll:[/quote]

Powoli, mozolnie... do przodu ;)

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Na rozładowanie potrzeba kilku (2-3) względnie spokojnych tygodni...[/COLOR][/SIZE]

Posted

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise] 2-3 tygodnie sporo...:roll:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#afeeee]ide na ten siq[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#afeeee]zw[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Pegaza']wczorajszy odcinek Czesia :evil_lol:[SIZE=1][COLOR=paleturquoise] pedalka Andzela byla Lubiczową z Klanu:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/quote]
A ja Czesia nie oglądam i nawet nie wiem co to :roll: Kiedy i gdzie to leci ?

Posted

Nie Aga w szafce w kuchni serowo-cebulowe mniam..

Be leci to na mtv a jak nie wiesz co to jest, to w kinie leca te mondzioly:evil_lol:
zobacz u siebie...

Posted

Kasia wczoraj lecialy okolo 21..jesli dobrze pamietam..
a w sobote leci maraton nocny czyli 4 czy 5 odcinkow..tylko nie pamietam czy na mtv czy na innym kanale..

Posted

[quote name='Pegaza']Nie Aga w szafce w kuchni serowo-cebulowe mniam..
[/quote]

Aaa to ok :evil_lol: bo już myślałam, że w innym dziwnym miejscu hihihi

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][B][I]Cześć Ewo, Asiu i Saro [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20midi/C788.gif[/IMG]
wieczorowe pozdrowienia[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz136-2.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz137-2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Pegaza']I nawet TK sie zalapal na sesje podkoldrową:evil_lol: nozkową[/quote]

:evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]jak zawsze... hihihi leżakowanie ma chyba we krwi [/COLOR]

Posted

[quote name='Pegaza'][COLOR=paleturquoise]yhm nie wierze to tak tylko do fotek hihi:evil_lol: Tk robotny synek jest:p[/COLOR][/quote]

[COLOR=PaleTurquoise]jak robi to robi, ale jak zalegnie... to kwitnie hihihi[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']:evil_lol: [COLOR=paleturquoise]jak zawsze... hihihi leżakowanie ma chyba we krwi [/COLOR][/quote]
[COLOR=paleturquoise]yhm nie wierze to tak tylko do fotek hihi:evil_lol: Tk robotny synek jest:p[/COLOR]

Posted

[quote name='Pegaza'][COLOR=paleturquoise]oby nie do wiosny:evil_lol:[/COLOR][/quote]

[COLOR=PaleTurquoise]Tfu tfu... oby[/COLOR] :wink:

Posted

[quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]jak robi to robi, ale jak zalegnie... to kwitnie hihihi[/COLOR][/quote]
[COLOR=paleturquoise]oby nie do wiosny:evil_lol:[/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...