Mała Rita Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Aga76']Cze Asiu :buzi: Naczelny chirurg przeprowadził amputację :megagrin:[/quote] o Boże :placz::placz::placz: nie wyglada dobrze :shake:
Aga76 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Mała Rita']o Boże :placz::placz::placz: nie wyglada dobrze :shake:[/quote] Dobrze, że tego nie widzi...
Mała Rita Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Aga76']Dobrze, że tego nie widzi...[/quote] a co mu sie w ogole stalo?
Aga76 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Mała Rita']a co mu sie w ogole stalo?[/quote] Chyba źle spojrzał na Kapryśkę i to był błąd :roll:
Mała Rita Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Aga76']Chyba źle spojrzał na Kapryśkę i to był błąd :roll:[/quote] biedny :-(
Aga76 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Mała Rita']biedny :-([/quote] Za błędy trzeba płacić.
Aga76 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='tigrunia']Ja nie .. już dawno edukację skończyłam :p Biedny renifer :shake: Daliście mu chociaż znieczulenie ? :roll:[/quote] Słodkie to wyznanie było :evil_lol: Nie pamiętam, czy było w pakiecie... NFZ raczej nie rozpieszcza
tigrunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='***Paulina***']Macie od 16 lutego do 1 marca:) I my też tak samo, Bo w tym czasie mają: Kujawsko-Pomorskie, Lubuskie, Małopolskie, Świętokrzyskie, Wielkopolskie[/quote] Ja nie .. już dawno edukację skończyłam :p Biedny renifer :shake: Daliście mu chociaż znieczulenie ? :roll:
madziasto4 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Czesc Agulińska, Fijona urocza :megagrin:
Aga76 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='madziasto4']Czesc Agulińska, Fijona urocza :megagrin:[/quote] Cze Madziu :grins: Noo urocza, właśnie rzuca wielkim frędzlem na prawo i lewo, do tego warczy groźnie, strach się bać.
marzenna79 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [IMG]http://img89.imageshack.us/img89/210/marzenka3kj7.jpg[/IMG]
zurdo Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 To my jako mała przedświąteczna surpriza - wpadamy pokłonić się w pas co się jeszcze dopina przed wyżerką, pozdrowić Księżniczki i życzyć radosnych Świąt :) M&T
Zuza96 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dobry ; D Tak Aguś ładnie śpiewam [COLOR=PaleTurquoise](nie chwaląc się :diabloti:)[/COLOR] Posprzątane, zakupy są i nawet już prezentA dostałam od kumpla ; ) Święta :loveu::loveu::loveu: Całujemy ; )
Sara_i_Aris Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cześć Aguś! Niuńki zawsze będą mnie zachwycać i powodać, że Aris nie może się odlepić od monitora :loveu:
Zuza96 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Aguś! Niuńki zawsze będą mnie zachwycać i powodać, że Aris nie może się odlepić od monitora :loveu:[/quote] Cześć xD Ja zamiast Agi :loveu: A moja Bajuśka podziwia zawsze dziewczynki i myśli jak tu się z nimi pobawić pewnie :cool1: :loveu::loveu::loveu:
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cześć tłumy! Kiedyś było więcej nadrabiania:eviltong: Renifer jest świetny. Tylko słuch mu został:evil_lol: Ale czego się nie robi z miłości. Jak domek?:cool3:
Pegaza Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Za 1400:multi: cze Aga kuli nie ma i nie bedzie m-a wieszac sie jej nie chce:roll:
Aga76 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [I][B][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Marzenko, Marto - dziękuję[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] :Rose:
Aga76 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Pegaza']Za 1400:multi: cze Aga kuli nie ma i nie bedzie m-a wieszac sie jej nie chce:roll:[/quote] Dobry Dario :loveu: A tak mi sie kula marzyła... :obrazic:[COLOR=lightblue]niegrzeczny...[/COLOR]
Kasia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 cze Aga :loveu: choinka ubrana? przenty spakowane? :lol: u mnie nic nie zrobione, ani jeden prezent nie kupiony, nic nie ugotowane i okna w dalszym ciagu nie umyte (:evil_lol:) i na dodatek jeszcze jutro do pracy...
Aga76 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Dzień dobry[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :loveu: Całuśna Zuza :razz: Co od kumpla dostałaś? Pozdrawiamy Saro :multi: Cześć Władka :-o rany, nie zapomniałaś jak się pisze, to miło ;) hihihi Mamy stan surowy zamknięty. [quote name='Kasia']cze Aga :loveu: choinka ubrana? przenty spakowane? :lol: u mnie nic nie zrobione, ani jeden prezent nie kupiony, nic nie ugotowane i okna w dalszym ciagu nie umyte (:evil_lol:) i na dodatek jeszcze jutro do pracy...[/quote] Cześć Kasiu, ... i żyć się da, prawda? :grins: Okien nie myję na święta, bo sensu nie widzę, prezenty w listopadzie kupiłam, Tomek trochę posprząta i począwszy od dzisiejszego wieczora będziemy sobie smakowitości gotować...
Kasia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 a da się żyć, da! :p chciałam dzis po pracy iść po prezenty ale za oknem normalnie tragedia - ulewa z wiatrami i świstami :crazyeye:
Aga76 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Kasia']a da się żyć, da! :p chciałam dzis po pracy iść po prezenty ale za oknem normalnie tragedia - ulewa z wiatrami i świstami :crazyeye:[/quote] U nas lało jak z cebra, teraz się przejaśnia, tylko nie wiem na jak długo :roll: Byłam dziś na zakupach, kupiłam sobie małe mleko do kawy :evil_lol: jeszcze na jutro mi zostanie, a jutro mam wigilię o 12.00-ej, może ktoś przemówi ludzkim głosem :megagrin:
madziasto4 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 cześć przedświąteczne :loveu: pamparampampam :razz:
Pegaza Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 U mnie tez dzis szlo krokietowo :pi padam na pysk jak od rana lazilam na nogach dopiero tera siadlam uff a ile se w miesnym wystalam normalnie jak za dziecka pamietam te kolejki:roll: jutro bedzie ciastkowo czyli robie 3 bita i kulki rafaelo:eviltong:
Recommended Posts