Aga76 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'][CENTER][COLOR=magenta]:Rose: ZUZKA[/COLOR] :Rose:[/CENTER] A żeby nie było, że zapomniałam o naszej Adze: Cześć Aguś :multi:[/quote] :evil_lol: Cześć Saruś, słonecznie pozdrawiam.
Zuza96 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Aga76'] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I]Oooo Zuzanno Nasz Kochana, masz "swoje" stokrotki na powitanie :Rose::Rose::Rose: Potrójny bukiecik i już nie znikaj na tak długi czas. Bardzo się cieszę, że JESTEŚ !!![/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Ja Aguś też się cieszę, że jestem z Wami ;) Tzn. jesteśmy ;) Dzięki za bukiecik ;* Nie zniknę już :cool3: Aha ;) Przepraszam, że nie odpisywałam Ci na te wszystkie wiadomości ;* Właśnie wróciłyśmy z porannego spacerku (łapy czarne były) :evil_lol: Ale to nic :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy ;) No i obiecujemy, że dostaniecie jakąś fotkę Bajuśki ;) Jeśli oczywiście się Aguś zgodzisz żebym tutaj ją wstawiła :cool3: Bo czasu brak na swoją galeryjkę przez szkołę... :angryy:
Zuza96 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'][CENTER][COLOR=magenta]:Rose: ZUZKA[/COLOR] :Rose:[/CENTER] Jak daaawno Cię nie było, całe wieki! A szkoła wcale mnie nie porwała, naprawdę :lol: Przecież jestem :multi: Postaraj się wpadać w weekendy, albo od czasu do czasu ;) I już nie znikaj! Stęskniłam się za Tobą :calus: Opowiadaj co u Ciebie (w której jesteś klasie?) i Bajeczki. A żeby nie było, że zapomniałam o naszej Adze: Cześć Aguś :multi:[/quote] Jestem, jestem xD Będę dosyć często ;) U mnie dobrze :P No bo co mam napisać ;d Bajusia przeżyła chorobę... miała mocną anginę, ale wyszła z tego ;) Jakoś tak w marcu mój tata postanowił, że będzie sprowadzał ciuszki dla psów z Chin... udało mu się ;) Mamy peeeeełno ciuszków na sprzedaż ;] Bajusia po prostu je uwielbia, merda ogonkiem jak jej zakładam coś. Mogę Wam pokazać ciuszki jeśli chcecie ;) Aha ! Aga przez ten czas pokazałaś swoją fotkę ? Czy nie wiemy jak wyglądasz ? :eviltong::eviltong::eviltong:
Aga76 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Zuza96'] No i obiecujemy, że dostaniecie jakąś fotkę Bajuśki ;) Jeśli oczywiście się Aguś zgodzisz żebym tutaj ją wstawiła :cool3: Bo czasu brak na swoją galeryjkę przez szkołę... :angryy:[/quote] :grins: Poka poka :sweetCyb: Dlaczego wciąż multi nie działa, teraz to funkcja tylko dla vipów?
Kasia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 cze Aga :loveu: cze Ogony widoczne z lotu ptaka :evil_lol:
Kasia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Aga76'] Dlaczego wciąż multi nie działa, teraz to funkcja tylko dla vipów? [/QUOTE] multi nie działa bo są prace jakieś przeprowadzane. jak wszystko już zrobia to znowu będzie działać. i nie trzeba abonamentu wykupywać aby mieć multi ;)
Zuza96 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Aga76']:cool1: hihihi[/quote] Aha :evil_lol: To już wszystko wiadome ;) aaaaa Aga masz naszą-klasę ?:cool1: Dobra dam Wam Bajkę :loveu: zaraz :multi:
Aga76 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Zuza96'] Aha ! Aga przez ten czas pokazałaś swoją fotkę ? Czy nie wiemy jak wyglądasz ? :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] :cool1: hihihi
Aga76 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Zuza96']Aha :evil_lol: To już wszystko wiadome ;) aaaaa Aga masz naszą-klasę ?:cool1: Dobra dam Wam Bajkę :loveu: zaraz :multi:[/quote] :shake: nk neee Czekam na Bajkę :jumpie:
Zuza96 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 łeee :placz: neee chce mi się coś tutaj wgrać.... Pomóż ktoś xD
Zuza96 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images36.fotosik.pl/26/b8d6f3b2c554a45f.jpg[/IMG][/URL] Łiiii Aga ! Siemmm udało :eviltong: :cool3:
Aga76 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Zuza96'][url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8d6f3b2c554a45f.html]P9240126.JPG | zuza96 | Fotki, Zdj łeee :placz: neee chce mi się coś tutaj wgrać....[/quote] no żesz widzę, że nic nie widzę :shake: wklej link z kodem zdjęcia ("pełny rozmiar na forum") prosto do okienka, gdzie piszesz tekst
tigrunia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Kasia']multi nie działa bo są prace jakieś przeprowadzane. jak wszystko już zrobia to znowu będzie działać. i nie trzeba abonamentu wykupywać aby mieć multi ;)[/quote] A czemu mi działa ? :roll: Cze Agusia :loveu: I cze Zuza.. nie pamiętam ale chętnnie się przywitam :loveu: :multi:
Zuza96 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='tigrunia'] I cze Zuza.. nie pamiętam ale chętnnie się przywitam :loveu: :multi:[/quote] Hihi, a ja pamiętam :cool3: A Bajuśka w ubranku, bo te fotki są z sesji na plakat ;)
Aga76 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Łaaaaa, ali piękności :mdleje: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][B][I]Bajeczna Bajeczka !!![/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Cze Kasiu, cze Beatko :loveu:
Zuza96 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Aga76']Łaaaaa, ali piękności [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][B][I]Bajeczna Bajeczka !!![/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Cze Kasiu, cze Beatko :loveu:[/quote] Mam jeszcze ! :cool: chcesz Aga ? Ale nie mdlej ! :roll:
Aga76 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Zuza96']Mam jeszcze ! :cool: chcesz Aga ? Ale nie mdlej ! :roll:[/quote] YES :multi: to nic takiego, podniosę się... :mdleje: Pokaż Bajeczkę obowiązkowo, tyle czasu jej nie widziałyśmy, więc teraz trzeba nasycić głód :razz: Jadę przewietrzyć ogony :evil_lol: ale jeszcze dziś tu wrócę... żeby popatrzeć na Bajeczkę :loveu:
Zuza96 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Aga76']YES :multi: to nic takiego, podniosę się... :mdleje: Pokaż Bajeczkę obowiązkowo, tyle czasu jej nie widziałyśmy, więc teraz trzeba nasycić głód :razz: Jadę przewietrzyć ogony :evil_lol: ale jeszcze dziś tu wrócę... żeby popatrzeć na Bajeczkę :loveu:[/quote] Dobra dobra :cool3::cool3::cool3: Damy ci 3 fotki jeszcze, ale nie mdlej ! :oops: i dziękujemy za pochwały całusy, pozdrowienia dla ogonów też ;* :loveu:
tigrunia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Zuza96']Hihi, a ja pamiętam :cool3: A Bajuśka w ubranku, bo te fotki są z sesji na plakat ;)[/quote] Kurcze serio? :oops: Bajeczaka prześliczna w tej sukieneczce :loveu:
Zuza96 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='tigrunia']Kurcze serio? :oops: Bajeczaka prześliczna w tej sukieneczce :loveu:[/quote] Tak :cool3: Dziękujemy :lol: A ogólnie to mamy 41 wzorów ubranek, na sprzedaż również ;) Jeśli ktoś chciałby sobie oglądnąć to piszcie na priv :eviltong: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images47.fotosik.pl/26/2d1db58a17bacf63.jpg[/IMG][/URL] Hih, Bajuch się zapatrzyła :p [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/26/48c4481fdae20d66.jpg[/IMG][/URL]
Kasia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='tigrunia'] A czemu mi działa ? :roll: [/QUOTE] nie wiem. ja przeczytałam na Administracji że nie trzeba mieć wykupionego abonamentu być mieć multi cytowanie. ponoć są problemy z tym bo jakieś prace przeprowadzają...
Zuza96 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Łooooooooo znalazłam Agę ! Na fotkach z budowy ! łiiiii ;P w końcu się pokazała ;)))
Aga76 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Zuza96']Łooooooooo znalazłam Agę ! Na fotkach z budowy ! łiiiii ;P w końcu się pokazała ;)))[/quote] :cool1: Nooo, niezła z niej elegantka :loveu: [COLOR=Magenta]W różowym jej do pysia[/COLOR] :loveu:
Zuza96 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Aga76']:cool1: Nooo, niezła z niej elegantka :loveu: [COLOR=Magenta]W różowym jej do pysia[/COLOR] :loveu:[/quote] Hih ;d Ja kiedyś też się ujawnie xD dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Aguś, to jest [COLOR=Red]czerwony[/COLOR] hihihih :eviltong::eviltong::eviltong:
Recommended Posts