Kasia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 a ja myślałam, że Ty o swojej mamie piszesz...:evil_lol:
madziasto4 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Kasia']a ja myślałam, że Ty o swojej mamie piszesz...:evil_lol:[/QUOTE] Nie no co Ty...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mała Rita Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Kasia']a ja myślałam, że Ty o swojej mamie piszesz...:evil_lol:[/quote] ja tez tak myslalam :oops:
madziasto4 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Mała Rita']ja tez tak myslalam :oops:[/QUOTE] :splat: [COLOR="PaleTurquoise"]10 goopich znaków[/COLOR]
Kasia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 no co, przynajmniej wesoło w domu ten "ktoś" ma :evil_lol:
tigrunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia']no co, przynajmniej wesoło w domu ten "ktoś" ma :evil_lol:[/quote] Chyba ten KrupniQ :evil_lol: Cze Agniesia :loveu:
Mała Rita Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia']jeny ale pustki....[/quote] jestem, pałaszuje kapusniak TZ -ta :loveu:
Aga76 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia']jeny ale pustki....[/quote] i puszki po piwie :evil_lol: [quote name='Mała Rita']jestem, pałaszuje kapusniak TZ -ta :loveu:[/quote] dobrze, że nie TZ-ta :roll: łojć hihihi
Mała Rita Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Aga76']i puszki po piwie :evil_lol: dobrze, że nie TZ-ta :roll: łojć hihihi[/quote] ooo Agaaaaa :multi:
Kasia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Aga76'] i puszki po piwie :evil_lol: [/QUOTE] właśnie jedna już opróżniam...mam dzis nerwa! jaki ten świat byłby piękniejszy gdyby nie było na nim chłopów :evil_lol:
Aga76 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Mała Rita']ooo Agaaaaa :multi:[/quote] joł joł :B-fly:hihihi
Aga76 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia']właśnie jedna już opróżniam...mam dzis nerwa! jaki ten świat byłby piękniejszy gdyby nie było na nim chłopów :evil_lol:[/quote] chłopy jełopy :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]czasem[/COLOR][/SIZE]
Kasia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]częstym czasem[/SIZE][/COLOR] no ale dzis się przydał bo makarony zawiesił :evil_lol:
Aga76 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia'][COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1]częstym czasem[/SIZE][/COLOR] no ale dzis się przydał bo makarony zawiesił :evil_lol:[/quote] Noo, przynajmniej tyle :cool1: to może spać w domu ;)
Mała Rita Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Czesc Aguś :loveu: Nareszcie dogo działa :multi:
PositiveThought Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Aguś :calus: ja mam teraz tu, na głowie, coś uroczego, nazywa się ZA PIER DZIEL, nie mam czasu nawet na martwienie się :shake: ojjjj ojjj ojj
Aga76 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Cze Bebuś :buzi: Ooo działa :evil_lol: cud jakiś... Dzień dobry w poniedziałek.
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Witam poniedzialkowo slonecznie pachnaco grzybkami znaczy zupką:lol:
Kasia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 cze Agula :loveu: normalnie źle mi było jak tego dogo nie było...tak nudno jakoś :cool1:
madziasto4 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Kasia'] normalnie źle mi było jak tego dogo nie było...tak nudno jakoś :cool1:[/QUOTE] No, okropnie! No mówię Wam, ja to z rozpaczy aż się za sprzątanie wzięłam :stupid:
Aga76 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Pegaza']Witam poniedzialkowo slonecznie pachnaco grzybkami znaczy zupką:lol:[/quote] Mniam mniam gzibkowo, jesiennie w talerzu i jesiennie w avatarku i banerku :p [quote name='Kasia']cze Agula :loveu: normalnie źle mi było jak tego dogo nie było...tak nudno jakoś :cool1:[/quote] Taaa, jak nudno nudno :evil_lol: [quote name='madziasto4']No, okropnie! No mówię Wam, ja to z rozpaczy aż się za sprzątanie wzięłam :stupid:[/quote] Madzia jest szansa, że ci tak zostanie i będzie można liczyć na twoją pomoc? :modla:
Recommended Posts