Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fatalnie mi, zimno, grzejniki nie grzeją, boli mnie głowa, muszę Fidka wyczesac a leże bez ruchu pod kołdrą z kompem na kolanach... Nic mi sie nie chce... Czy to już przesilenie jesienne??? :placz:

Posted

[quote name='PositiveThought']Napiszmy petycję o przedłużenie doby :cool2:

Aidi to wogle pogode ma w D :shake: Mi zimno, się trzęsę, pada, a ten się zaciesza i biega :cool1:[/quote]

Przydałoby się, tylko niech ta doba będzie odgórnie przeznaczona na sprawy prywatne, ok :-?

[quote name='Pegaza']Hi Aga:lol:

a moje wrecz przeciwnie do domu bo im zimno brr[/quote]

I po sprawie... :evil_lol:

[quote name='Mała Rita']Fatalnie mi, zimno, grzejniki nie grzeją, boli mnie głowa, muszę Fidka wyczesac a leże bez ruchu pod kołdrą z kompem na kolanach... Nic mi sie nie chce... Czy to już przesilenie jesienne??? :placz:[/quote]

Ooo o chyba napiera z całą siłą, to przesilenie oczywiście :roll:

[quote name='ewa2909']Czesc AGA
Pozdrawiamy cieplutko w ten wieczór "jesienny"[/quote]

Cześć :loveu:

Niby jeszcze lato... ale już lekko przeterminowane :evil_lol:

[quote name='tigrunia']Agniesia a na wystawie Ty była ?? :mad:[/quote]

:evil_lol: neee [COLOR=PaleTurquoise](bo piła, hihihi) [COLOR=Black]zimno i daleko... [/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Kasia']piździ w chałupie strasznie!!!!! dajcie ciepełko z powrotem![/quote]

u mnie tez :placz: Fidek to jeszcze jakoś chce wychodzić na dwór, ale Arnolda to trzeba siłą wyciągać... Fidek szaleje z uchem wędzonym, Arni siedzi ze mna pod kołdrą i ani mu w głowie zabawy :) Woli nie sikac i [COLOR=PaleTurquoise]kupkać [COLOR=Black]niż wyjść na spacer :grins: [/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Kasia']piździ w chałupie strasznie!!!!! dajcie ciepełko z powrotem![/quote]

buu

:zly7: Oddajcie ciepło! Oddajcie ciepło!

Posted

[quote name='Mała Rita']u mnie tez :placz: Fidek to jeszcze jakoś chce wychodzić na dwór, ale Arnolda to trzeba siłą wyciągać... Fidek szaleje z uchem wędzonym, Arni siedzi ze mna pod kołdrą i ani mu w głowie zabawy :) Woli nie sikac i [COLOR=PaleTurquoise]kupkać [COLOR=Black]niż wyjść na spacer :grins: [/COLOR][/COLOR][/quote]

Arnold połknął jesienny koreczek :wink:

[quote name='Kasia']ja siedzę teraz w koszuli nocnej i grubych skarpetach i chucham na rynce cały czas :evil_lol:[/quote]

Ja mam na sobie jeszcze szlafrok i zaraz z kapturem na głowie będę siedzieć :megagrin:

Posted

[quote name='Kasia']ja siedzę teraz w koszuli nocnej i grubych skarpetach i chucham na rynce cały czas :evil_lol:[/QUOTE]
Ja siedzę w bezrękawniku...:evil_lol: Rozgrzałam się herbatą :eviltong:

Posted

[quote name='PositiveThought']Ja mam grube skarpety :p

Właściwie dlaczego sie męcze? Moge po prostu ogrzewanie włączyć... :lol:[/quote]

Ale po co? :evil_lol:

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a ja mam napalone w piecu
i ciepluśko :cool1:
cześć wszystkim
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a ja mam napalone w piecu
i ciepluśko :cool1:
cześć wszystkim
[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]

Cze M :hand:

[quote name='Mała Rita']herbatką góralską :loveu:[/quote]

Lecznicze podejście do problemu zimna ;)

Posted

Hehe.. ale problemy wszystkie mają :evil_lol: [COLOR=wheat]Ja of corse tyz[/COLOR] :roll: [COLOR=black]Jess nawet sie do mnie przywlokła co by przytulić bo zimnoooo:shake:[/COLOR]

Posted

[quote name='Mała Rita']herbatką góralską :loveu:[/quote]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]eeee nie obrażać mnie :evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Aga76']Góral podaje tacę z napojem :evil_lol:[/quote]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]nic nie podaję :obrazic:
:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]eeee nie obrażać mnie :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/CENTER]

[/quote]
Cze Góralka :hand: :evil_lol:

Ojj.. kto mi herbatke zrobi ?? :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...