PositiveThought Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Napiszmy petycję o przedłużenie doby :cool2: Aidi to wogle pogode ma w D :shake: Mi zimno, się trzęsę, pada, a ten się zaciesza i biega :cool1:
Pegaza Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Hi Aga:lol: a moje wrecz przeciwnie do domu bo im zimno brr
Mała Rita Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Fatalnie mi, zimno, grzejniki nie grzeją, boli mnie głowa, muszę Fidka wyczesac a leże bez ruchu pod kołdrą z kompem na kolanach... Nic mi sie nie chce... Czy to już przesilenie jesienne??? :placz:
ewa2909 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Czesc AGA Pozdrawiamy cieplutko w ten wieczór "jesienny"
Aga76 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='PositiveThought']Napiszmy petycję o przedłużenie doby :cool2: Aidi to wogle pogode ma w D :shake: Mi zimno, się trzęsę, pada, a ten się zaciesza i biega :cool1:[/quote] Przydałoby się, tylko niech ta doba będzie odgórnie przeznaczona na sprawy prywatne, ok :-? [quote name='Pegaza']Hi Aga:lol: a moje wrecz przeciwnie do domu bo im zimno brr[/quote] I po sprawie... :evil_lol: [quote name='Mała Rita']Fatalnie mi, zimno, grzejniki nie grzeją, boli mnie głowa, muszę Fidka wyczesac a leże bez ruchu pod kołdrą z kompem na kolanach... Nic mi sie nie chce... Czy to już przesilenie jesienne??? :placz:[/quote] Ooo o chyba napiera z całą siłą, to przesilenie oczywiście :roll: [quote name='ewa2909']Czesc AGA Pozdrawiamy cieplutko w ten wieczór "jesienny"[/quote] Cześć :loveu: Niby jeszcze lato... ale już lekko przeterminowane :evil_lol: [quote name='tigrunia']Agniesia a na wystawie Ty była ?? :mad:[/quote] :evil_lol: neee [COLOR=PaleTurquoise](bo piła, hihihi) [COLOR=Black]zimno i daleko... [/COLOR][/COLOR]
Kasia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 piździ w chałupie strasznie!!!!! dajcie ciepełko z powrotem!
Mała Rita Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Kasia']piździ w chałupie strasznie!!!!! dajcie ciepełko z powrotem![/quote] u mnie tez :placz: Fidek to jeszcze jakoś chce wychodzić na dwór, ale Arnolda to trzeba siłą wyciągać... Fidek szaleje z uchem wędzonym, Arni siedzi ze mna pod kołdrą i ani mu w głowie zabawy :) Woli nie sikac i [COLOR=PaleTurquoise]kupkać [COLOR=Black]niż wyjść na spacer :grins: [/COLOR][/COLOR]
Aga76 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='Kasia']piździ w chałupie strasznie!!!!! dajcie ciepełko z powrotem![/quote] buu :zly7: Oddajcie ciepło! Oddajcie ciepło!
Kasia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ja siedzę teraz w koszuli nocnej i grubych skarpetach i chucham na rynce cały czas :evil_lol:
Aga76 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='Mała Rita']u mnie tez :placz: Fidek to jeszcze jakoś chce wychodzić na dwór, ale Arnolda to trzeba siłą wyciągać... Fidek szaleje z uchem wędzonym, Arni siedzi ze mna pod kołdrą i ani mu w głowie zabawy :) Woli nie sikac i [COLOR=PaleTurquoise]kupkać [COLOR=Black]niż wyjść na spacer :grins: [/COLOR][/COLOR][/quote] Arnold połknął jesienny koreczek :wink: [quote name='Kasia']ja siedzę teraz w koszuli nocnej i grubych skarpetach i chucham na rynce cały czas :evil_lol:[/quote] Ja mam na sobie jeszcze szlafrok i zaraz z kapturem na głowie będę siedzieć :megagrin:
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Kasia']ja siedzę teraz w koszuli nocnej i grubych skarpetach i chucham na rynce cały czas :evil_lol:[/QUOTE] Ja siedzę w bezrękawniku...:evil_lol: Rozgrzałam się herbatą :eviltong:
PositiveThought Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ja mam grube skarpety :p Właściwie dlaczego sie męcze? Moge po prostu ogrzewanie włączyć... :lol:
Aga76 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='PositiveThought']Ja mam grube skarpety :p Właściwie dlaczego sie męcze? Moge po prostu ogrzewanie włączyć... :lol:[/quote] Ale po co? :evil_lol:
nane Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a ja mam napalone w piecu i ciepluśko :cool1: cześć wszystkim [/COLOR][/FONT][/CENTER]
Mała Rita Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='madziasto4']Ja siedzę w bezrękawniku...:evil_lol: Rozgrzałam się herbatą :eviltong:[/quote] herbatką góralską :loveu:
Aga76 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a ja mam napalone w piecu i ciepluśko :cool1: cześć wszystkim [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Cze M :hand: [quote name='Mała Rita']herbatką góralską :loveu:[/quote] Lecznicze podejście do problemu zimna ;)
tigrunia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Hehe.. ale problemy wszystkie mają :evil_lol: [COLOR=wheat]Ja of corse tyz[/COLOR] :roll: [COLOR=black]Jess nawet sie do mnie przywlokła co by przytulić bo zimnoooo:shake:[/COLOR]
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Mała Rita']herbatką góralską :loveu:[/QUOTE] Nieeee, samą herbatką :eviltong:
Aga76 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='madziasto4']Nieeee, samą herbatką :eviltong:[/quote] Góral podaje tacę z napojem :evil_lol:
nane Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Mała Rita']herbatką góralską :loveu:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]eeee nie obrażać mnie :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER]
Mała Rita Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='madziasto4']Nieeee, samą herbatką :eviltong:[/quote] góralska w sumie to jest za mocna jak dla mnie, ale taka zakopiańska herbatka z rumem :loveu: pycha....
nane Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Aga76']Góral podaje tacę z napojem :evil_lol:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]nic nie podaję :obrazic: :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER]
Kasia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a ja se kaloryfery odkręciłam w nadziei, że moze puszczą jakieś ciepełko...:p chyba się kołdrą zaraz nakryję!
tigrunia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]eeee nie obrażać mnie :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Cze Góralka :hand: :evil_lol: Ojj.. kto mi herbatke zrobi ?? :roll:
Recommended Posts