Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga76']Smacznego.

Deser?

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/88C.gif[/IMG][/QUOTE]
Malinowe?? :grins:

[quote name='tigrunia']A gdzie lodówka z żarciem ??[/QUOTE]
Gdybym miała coś do żarcia w tej lodówce, tobym nie prosiła coś do zjedzenia :obrazic:

Posted

[quote name='tigrunia']A gdzie lodówka z żarciem ??[/quote]

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Misc/060.gif[/IMG][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Misc/061.gif[/IMG]

nie widać żadnej lodówki, choćby i pustej

Posted

[quote name='tigrunia']Czeeee :loveu:

Arbuzów już ni mo ????:crazyeye:[/quote]

[quote name='Kasia']Atka za arbuzem a ja za pelargoniami na balkon...też ni ma już :evil_lol:

Cze Aga, cze Ogony :loveu:[/quote]

Bry :cool1:

Arbuzy wczoraj widziałam, a pelagie :shake: chociaż właśnie te drugie mam ochotę nabyć.

Od wczoraj mamy w bloku unijne skrzynki poczotowe :evil_lol: bez kluczyków...

Posted

[quote name='Aga76']Bry :cool1:
Od wczoraj mamy w bloku unijne skrzynki poczotowe :evil_lol: bez kluczyków...[/quote]
Włacha - maj mader też ma bo byłam niedawno i widziałam, ze nowe pozakładali. A jak to bez kluczyków ? To jak to działa ?

Posted

[quote name='tigrunia']Włacha - maj mader też ma bo byłam niedawno i widziałam, ze nowe pozakładali. A jak to bez kluczyków ? To jak to działa ?[/quote]

To się chyba wandalizm nazywa :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Pewnie zapomnieli dorobić albo lokatorsów nie było w chałupach to i kluczyków nie dostali :p[/quote]

Byli, ale i tam nic im z tego nie przyszło, bo nie ma kluczyków - zagubiły się
:megagrin:

[quote name='tigrunia']Matko bosko :crazyeye: W biały dzien :crazyeye: :shake:[/quote]

:knuje: trzeba sobie wytrych załatwić

Posted

U nas też juz nowe skrzynki ale nie lubie ich :shake:
Nie widać czy jest poczta jakaś czy nie mimo że otwory są, w tych starych to z daleka juz widziałam a tu muszę za każdym razem otwierać i sprawdzać a że nieprzyzwyczajona do tego jestem to sprawdzam raz na 2 tydnie i tak oto płacę rachunki z opóźnieniem...:cool1:

Posted

[quote name='Kasia']U nas też juz nowe skrzynki ale nie lubie ich :shake:
Nie widać czy jest poczta jakaś czy nie mimo że otwory są, w tych starych to z daleka juz widziałam a tu muszę za każdym razem otwierać i sprawdzać a że nieprzyzwyczajona do tego jestem to sprawdzam raz na 2 tydnie i tak oto płacę rachunki z opóźnieniem...:cool1:[/quote]

Jeszcze ich nie testowałam, na razie wytrych sobie załatwiam :evil_lol: ale szkoda, że nie widać korespondencji, niezby to praktycznie - a i jeszcze jedno, moja skrzynka jest na wysokości kolan :evil_lol: jak nic będę klękać przed własną skrzynką :roflt:

Posted

My też mam od jakiegoś czasu nowe skrzynki, też goopie są :cool1:
Nisko i zbyt mały otworek na wyciągnięcie listów mają.

Znowuż przyszłam o pustym żołądku... Pomysła nie mam na śniadanie.

Posted

moja babuszka ma te nowe :cool1:
i codziennie poczte zbiera z podłogi
[COLOR=paleturquoise]życzliwi sąsiedzi robią kawały grzebiąc w cudzych skrzynkach i rozrzucając korespondencję po podłodze :roll: taka dzielnica...[/COLOR]

ja miałam grzanki czosnkowe :grins:

Posted

Cześć Agusiu :multi:

Dawno mnie tutaj nie było i nie jestem w temacie. Do rozmowy o skrzynkach się nie wtrącę, bo nie wiem o czym miałabym napisać...

Wymiziaj ode mnie niuńki :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...