tigrunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='madziasto4']:obrazic: A gdzie współczucie dla głodnego człowieka??? [/quote] A gdzie lodówka z żarciem ??
madziasto4 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Aga76']Smacznego. Deser? [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/88C.gif[/IMG][/QUOTE] Malinowe?? :grins: [quote name='tigrunia']A gdzie lodówka z żarciem ??[/QUOTE] Gdybym miała coś do żarcia w tej lodówce, tobym nie prosiła coś do zjedzenia :obrazic:
Aga76 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='tigrunia']A gdzie lodówka z żarciem ??[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Misc/060.gif[/IMG][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Misc/061.gif[/IMG] nie widać żadnej lodówki, choćby i pustej
tigrunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ojj Madzka no to na zakupy trza iść i lodówę zapełnić :razz:
Aga76 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='madziasto4']Malinowe?? :grins: [/quote] oczywiście - malinowe :loveu:
PositiveThought Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 cze ogony :grins: łaziłam dziś za arbuzem pół miasta, nie ma nigdzie...
Kasia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Atka za arbuzem a ja za pelargoniami na balkon...też ni ma już :evil_lol: Cze Aga, cze Ogony :loveu:
Aga76 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='tigrunia']Czeeee :loveu: Arbuzów już ni mo ????:crazyeye:[/quote] [quote name='Kasia']Atka za arbuzem a ja za pelargoniami na balkon...też ni ma już :evil_lol: Cze Aga, cze Ogony :loveu:[/quote] Bry :cool1: Arbuzy wczoraj widziałam, a pelagie :shake: chociaż właśnie te drugie mam ochotę nabyć. Od wczoraj mamy w bloku unijne skrzynki poczotowe :evil_lol: bez kluczyków...
tigrunia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Aga76']Bry :cool1: Od wczoraj mamy w bloku unijne skrzynki poczotowe :evil_lol: bez kluczyków...[/quote] Włacha - maj mader też ma bo byłam niedawno i widziałam, ze nowe pozakładali. A jak to bez kluczyków ? To jak to działa ?
Aga76 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='tigrunia']Włacha - maj mader też ma bo byłam niedawno i widziałam, ze nowe pozakładali. A jak to bez kluczyków ? To jak to działa ?[/quote] To się chyba wandalizm nazywa :evil_lol:
Kasia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Pewnie zapomnieli dorobić albo lokatorsów nie było w chałupach to i kluczyków nie dostali :p
tigrunia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Aga76']To się chyba wandalizm nazywa :evil_lol:[/quote] Matko bosko :crazyeye: W biały dzien :crazyeye: :shake:
Aga76 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Kasia']Pewnie zapomnieli dorobić albo lokatorsów nie było w chałupach to i kluczyków nie dostali :p[/quote] Byli, ale i tam nic im z tego nie przyszło, bo nie ma kluczyków - zagubiły się :megagrin: [quote name='tigrunia']Matko bosko :crazyeye: W biały dzien :crazyeye: :shake:[/quote] :knuje: trzeba sobie wytrych załatwić
Kasia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 U nas też juz nowe skrzynki ale nie lubie ich :shake: Nie widać czy jest poczta jakaś czy nie mimo że otwory są, w tych starych to z daleka juz widziałam a tu muszę za każdym razem otwierać i sprawdzać a że nieprzyzwyczajona do tego jestem to sprawdzam raz na 2 tydnie i tak oto płacę rachunki z opóźnieniem...:cool1:
Aga76 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Kasia']U nas też juz nowe skrzynki ale nie lubie ich :shake: Nie widać czy jest poczta jakaś czy nie mimo że otwory są, w tych starych to z daleka juz widziałam a tu muszę za każdym razem otwierać i sprawdzać a że nieprzyzwyczajona do tego jestem to sprawdzam raz na 2 tydnie i tak oto płacę rachunki z opóźnieniem...:cool1:[/quote] Jeszcze ich nie testowałam, na razie wytrych sobie załatwiam :evil_lol: ale szkoda, że nie widać korespondencji, niezby to praktycznie - a i jeszcze jedno, moja skrzynka jest na wysokości kolan :evil_lol: jak nic będę klękać przed własną skrzynką :roflt:
Kasia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Haha, to jakieś krasnale montowały czy liliputy :evil_lol:
madziasto4 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 My też mam od jakiegoś czasu nowe skrzynki, też goopie są :cool1: Nisko i zbyt mały otworek na wyciągnięcie listów mają. Znowuż przyszłam o pustym żołądku... Pomysła nie mam na śniadanie.
PositiveThought Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 moja babuszka ma te nowe :cool1: i codziennie poczte zbiera z podłogi [COLOR=paleturquoise]życzliwi sąsiedzi robią kawały grzebiąc w cudzych skrzynkach i rozrzucając korespondencję po podłodze :roll: taka dzielnica...[/COLOR] ja miałam grzanki czosnkowe :grins:
madziasto4 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='PositiveThought'] ja miałam grzanki czosnkowe :grins:[/QUOTE] Kupne? [COLOR="PaleTurquoise"]Goopie 10 znaków[/COLOR]
PositiveThought Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 no taka bagietka jest, a ja ją se kroje, dodaje ser i szynkę i opiekaw w opiekaczu :grins:
Pegaza Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Do czego to doszlo zeby klękac przed skrzynką:evil_lol: tez taka mam i gowno widze:mad:
tigrunia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Mi na szczęście nikt skrzynki wymieniać nie będzie :multi:
Sara_i_Aris Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Cześć Agusiu :multi: Dawno mnie tutaj nie było i nie jestem w temacie. Do rozmowy o skrzynkach się nie wtrącę, bo nie wiem o czym miałabym napisać... Wymiziaj ode mnie niuńki :loveu:
Recommended Posts