Magda Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 I niedzielnie:loveu: [quote name='Sara_i_Aris'] Wstyd mi, że tak długo nie zaglądałam do was :oops: Pseplasam :oops: [/quote] I bardzo dobrze! Ma być wstyd!:diabloti: Za mnie też się możesz czasami powstydzić, bo ja nie lepsza... [quote name='Anusia & Alutka']szkoda ze Wladka nie beirze z niej przykladu. moze by w koncu dogo zaczelo normanie chodzic. :roll: [/quote] Jakieś wąty?! Zażalenia proszę wrzucać do specjalnej skrzynki z tyłu monitora. Zostaną rozpatrzone w najbliższym czasie:diabloti:
Kasia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='PositiveThought'] Aguś sobotnio :loveu: [/quote] [quote name='Magda_Miki'] I niedzielnie:loveu: [/quote] I wtorkowo :loveu:
Kasia_zg Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]A ja Witam Ciebie Aguś i Twe Niuńki milusio:calus:[/COLOR][/I][/CENTER]
Anusia & Alutka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Kasia']I czwartkowo wieczorowo, prawie piątkowo :loveu:[/QUOTE] no wlasnie... :cool1:
madziasto4 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Kasia']I czwartkowo wieczorowo, prawie piątkowo :loveu:[/QUOTE] A co mi tam! I sobotnio, na zapas!
tigrunia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No nie .. jak piątek to piątek :multi: Niuńkom nie działa dogo?? :placz:
PositiveThought Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 to ja wieczorowo piątkowo, będzie-się-działo'wo. :loveu:
Pegaza Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cze poniedziałkowo [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE74D.gif[/IMG]Aga gdzie Wy sie podziewacie nooo?
PositiveThought Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 poweekendowo. kurde, Aga, dzwoni mi ten baton u Ciebie i dzwoni, wkurzające :roll:
Pegaza Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Wpadłam sprawdzic czy gospodarze są w domu ale nicio nie widze..:roll: Aga gdzie sie podziewacie?
MAREA SHAPIRO Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='PositiveThought']poweekendowo. kurde, Aga, dzwoni mi ten baton u Ciebie i dzwoni, wkurzające :roll:[/quote] dzizes co za nahalny SNIKERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sciskamy dziewczyny? gdzie sa???:p
Kasia_zg Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Puk puk jestem tam ktoś:comp26:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Aguś wróććććććć!!!! :calus:[/COLOR][/I][/CENTER]
Pegaza Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dzyn dzynn dzynnnnnnnnnn cisza...:roll: Aga odezwij się...!!!!!
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Agusiuu :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Gdzie jestes? Zauwazylam, ze ostatnio baaaaardzo dlugo Cie na dogo nie bylo, czy cos sie stalo??[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Odezwij sie tu do Nas i napisz co u Ciebie i dziewczynek, a moze jakies foteczki wstawisz?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiam :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT]
Recommended Posts