Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ee klamry hm to ja nie wiem ma byc ale wsio jedno jaka byle nie srebna jestem uczulona na nikiel ma byc w kolorze paska

no sie bedzie dzialo w czwartek sie bedzie za kuchnią tez sie rozglądamy.. lodowka przyjedzie m-a sie musi ubrac na komunie ja pasek...:p

Posted

no i kurde mi też. [COLOR=paleturquoise](hahahahah i tu Was mam! nikt nie wie o co chodziiii hehahahahahaha. dobra. zlituje się :cool1: mi też Dżonson zacieki zrobił. mam plamy na stopie, dobrze, że tylko na stopie...)[/COLOR]

cześć Agus :grins:
można połączyć Twoje dwie wypowiedzi, że jak ja wjadę na polskie drogi, to będzie dramat, tragedia i chaos :evil_lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']
cześć Agus :grins:
można połączyć Twoje dwie wypowiedzi, że jak ja wjadę na polskie drogi, to będzie dramat, tragedia i chaos :evil_lol:[/quote]

Cze Be :loveu:

Hihihi, przynajmniej ludzie na przejściach nie będą się ociągać :wink:

[quote name='madziasto4']Co, kto kiedy wjeżdża na polskie drogi, po łebkach czytałam i nic nie wiem.

Aguś dasz fotki niuniek?[/quote]

Bry Madzia :loveu:

Jakby co - ja nic nie wiem :megagrin:

[COLOR=PaleTurquoise]ciiii....[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']
Bry Madzia :loveu:

Jakby co - ja nic nie wiem :megagrin:

[COLOR=PaleTurquoise]ciiii....[/COLOR][/QUOTE]
Aguś, daj fotki niuniek, pókim dobra :cool1:

Posted

Ojej, jakie zaległości mam...

Finezyjnie, ciekawie i wesoło się tu dzieje. Daria sie ubiera w czwartek na targu, Madźka krzyczy o foty, Atka wyskakuje jak Filip z konopii z tym nie cytowaniem, Władzia na polskie drogi wyjeżdża by nas porozjeżdżać ...normalnie sielanka :loveu::loveu:

Cze Aga :lol:

Posted

[quote name='Kasia']Ojej, jakie zaległości mam...

Finezyjnie, ciekawie i wesoło się tu dzieje. Daria sie ubiera w czwartek na targu, Madźka krzyczy o foty, Atka wyskakuje jak Filip z konopii z tym nie cytowaniem, Władzia na polskie drogi wyjeżdża by nas porozjeżdżać ...normalnie sielanka :loveu::loveu:

Cze Aga :lol:[/QUOTE]
A Anusia, a Anusia co robi??

Posted

[quote name='madziasto4']
A Anusia, a Anusia co robi??
[/quote]

Anusi mówi, że przyjdzie po M i nie przychodzi...zdjęć nie wstawia ino chce łóżkowe czyjeś oglądać. A jak widzi na nich piesy to wąsik pod nosem sie przekrzywia :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Anusi mówi, że przyjdzie po M i nie przychodzi...zdjęć nie wstawia ino chce łóżkowe czyjeś oglądać. A jak widzi na nich piesy to wąsik pod nosem sie przekrzywia :loveu:[/QUOTE]
A taaaak, o wąsiku czytałam :loveu: Tylko jeszcze nie rozkminiłam co to znaczy przyjść po M, aaaaale może wymyślę!

Posted

[quote name='PositiveThought']może przyjść po "M jak miłość", Ty goopia... :cool1:[/QUOTE]
I tak też se pomyślałam najsampierw, ale Anusia użyła sformułowania "przyjść po M" dużo wcześniej niż 20.00, i mi się nie zgadzało :hmmmm:

Posted

[quote name='madziasto4']
I tak też se pomyślałam najsampierw, ale Anusia użyła sformułowania "przyjść po M" dużo wcześniej niż 20.00, i mi się nie zgadzało :hmmmm:
[/quote]

Pewnie reklamy, pogodę i sport jeszcze ogląda :evil_lol:

Posted

Tak czytałam i czytałam .. ide na ostatnią strone z myślą "Czy ta Madzka zgadnie" no i doopa .. powiedziała jej jedna taka :mad: :evil_lol:
Ojj Madzka Madzka :shake: Wstydź sie ! A fe! A Anusia pewnie teraz ogląda Leosia :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']ee klamry hm to ja nie wiem ma byc ale wsio jedno jaka byle nie srebna jestem uczulona na nikiel ma byc w kolorze paska
[/QUOTE]

Czyli jednak na gole cialo bedzie pasek zakladac :evil_lol:

[quote name='Kasia']
[/QUOTE]

A Anusia?? :mad:

[quote name='madziasto4']A Anusia, a Anusia co robi??[/QUOTE]

Pamietalas :calus:

[quote name='tigrunia'] A Anusia pewnie teraz ogląda Leosia :evil_lol:[/QUOTE]

A wez Ty sie odpikol z tym swoim Losiem [COLOR="PaleTurquoise"]spedalonym[/COLOR]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']

A wez Ty sie odpikol z tym swoim Losiem [COLOR=paleturquoise]spedalonym[/COLOR][/quote]
:grins: A na Titanicu była? :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...