Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 zupka byla:p a pasek dopiero w czwartek bo u nas jest duzy targ-bazar
Aga76 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Będzie czwartkowo-zakupowo :evil_lol: A klamra prosta, finezyjna, w jakim kolorze ma być?
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ee klamry hm to ja nie wiem ma byc ale wsio jedno jaka byle nie srebna jestem uczulona na nikiel ma byc w kolorze paska no sie bedzie dzialo w czwartek sie bedzie za kuchnią tez sie rozglądamy.. lodowka przyjedzie m-a sie musi ubrac na komunie ja pasek...:p
Aga76 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 A cóż przyodzieje szanowny M-A? W jakich kolorach wystąpi?
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 no i kurde mi też. [COLOR=paleturquoise](hahahahah i tu Was mam! nikt nie wie o co chodziiii hehahahahahaha. dobra. zlituje się :cool1: mi też Dżonson zacieki zrobił. mam plamy na stopie, dobrze, że tylko na stopie...)[/COLOR] cześć Agus :grins: można połączyć Twoje dwie wypowiedzi, że jak ja wjadę na polskie drogi, to będzie dramat, tragedia i chaos :evil_lol:
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Co, kto kiedy wjeżdża na polskie drogi, po łebkach czytałam i nic nie wiem. Aguś dasz fotki niuniek?
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ty leniuchu :cool1: myślisz że jak se mature pisałaś to już Ci wszystko wolno nie?
Aga76 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='PositiveThought'] cześć Agus :grins: można połączyć Twoje dwie wypowiedzi, że jak ja wjadę na polskie drogi, to będzie dramat, tragedia i chaos :evil_lol:[/quote] Cze Be :loveu: Hihihi, przynajmniej ludzie na przejściach nie będą się ociągać :wink: [quote name='madziasto4']Co, kto kiedy wjeżdża na polskie drogi, po łebkach czytałam i nic nie wiem. Aguś dasz fotki niuniek?[/quote] Bry Madzia :loveu: Jakby co - ja nic nie wiem :megagrin: [COLOR=PaleTurquoise]ciiii....[/COLOR]
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Aga76'] Bry Madzia :loveu: Jakby co - ja nic nie wiem :megagrin: [COLOR=PaleTurquoise]ciiii....[/COLOR][/QUOTE] Aguś, daj fotki niuniek, pókim dobra :cool1:
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ojej, jakie zaległości mam... Finezyjnie, ciekawie i wesoło się tu dzieje. Daria sie ubiera w czwartek na targu, Madźka krzyczy o foty, Atka wyskakuje jak Filip z konopii z tym nie cytowaniem, Władzia na polskie drogi wyjeżdża by nas porozjeżdżać ...normalnie sielanka :loveu::loveu: Cze Aga :lol:
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Kasia']Ojej, jakie zaległości mam... Finezyjnie, ciekawie i wesoło się tu dzieje. Daria sie ubiera w czwartek na targu, Madźka krzyczy o foty, Atka wyskakuje jak Filip z konopii z tym nie cytowaniem, Władzia na polskie drogi wyjeżdża by nas porozjeżdżać ...normalnie sielanka :loveu::loveu: Cze Aga :lol:[/QUOTE] A Anusia, a Anusia co robi??
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='madziasto4'] A Anusia, a Anusia co robi?? [/quote] Anusi mówi, że przyjdzie po M i nie przychodzi...zdjęć nie wstawia ino chce łóżkowe czyjeś oglądać. A jak widzi na nich piesy to wąsik pod nosem sie przekrzywia :loveu:
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Kasia']Anusi mówi, że przyjdzie po M i nie przychodzi...zdjęć nie wstawia ino chce łóżkowe czyjeś oglądać. A jak widzi na nich piesy to wąsik pod nosem sie przekrzywia :loveu:[/QUOTE] A taaaak, o wąsiku czytałam :loveu: Tylko jeszcze nie rozkminiłam co to znaczy przyjść po M, aaaaale może wymyślę!
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 może przyjść po "M jak miłość", Ty goopia... :cool1:
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='PositiveThought']może przyjść po "M jak miłość", Ty goopia... :cool1:[/QUOTE] I tak też se pomyślałam najsampierw, ale Anusia użyła sformułowania "przyjść po M" dużo wcześniej niż 20.00, i mi się nie zgadzało :hmmmm:
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='madziasto4'] I tak też se pomyślałam najsampierw, ale Anusia użyła sformułowania "przyjść po M" dużo wcześniej niż 20.00, i mi się nie zgadzało :hmmmm: [/quote] Pewnie reklamy, pogodę i sport jeszcze ogląda :evil_lol:
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ale może musiała podjąć pewne przygotowania do seansu :razz:
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No ale serial się już dawno skończył, a Anusi ani widu ani słychu. Miała przyjść, obiecanki cacanki.
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Tak czytałam i czytałam .. ide na ostatnią strone z myślą "Czy ta Madzka zgadnie" no i doopa .. powiedziała jej jedna taka :mad: :evil_lol: Ojj Madzka Madzka :shake: Wstydź sie ! A fe! A Anusia pewnie teraz ogląda Leosia :evil_lol:
Anusia & Alutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Pegaza']ee klamry hm to ja nie wiem ma byc ale wsio jedno jaka byle nie srebna jestem uczulona na nikiel ma byc w kolorze paska [/QUOTE] Czyli jednak na gole cialo bedzie pasek zakladac :evil_lol: [quote name='Kasia'] Finezyjnie, ciekawie i wesoło się tu dzieje. Daria sie ubiera w czwartek na targu, Madźka krzyczy o foty, Atka wyskakuje jak Filip z konopii z tym nie cytowaniem, Władzia na polskie drogi wyjeżdża by nas porozjeżdżać ...normalnie sielanka :loveu::loveu: [/QUOTE] A Anusia?? :mad: [quote name='madziasto4']A Anusia, a Anusia co robi??[/QUOTE] Pamietalas :calus: [quote name='tigrunia'] A Anusia pewnie teraz ogląda Leosia :evil_lol:[/QUOTE] A wez Ty sie odpikol z tym swoim Losiem [COLOR="PaleTurquoise"]spedalonym[/COLOR]
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] A wez Ty sie odpikol z tym swoim Losiem [COLOR=paleturquoise]spedalonym[/COLOR][/quote] :grins: A na Titanicu była? :roll:
Recommended Posts