Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Hej Aguś! Jak weekend? Wyjechaliście gdzieś z dziewczynkami? One takie padnięte to na pewno gdzieś były:p Taka ładna pogoda, że aż chce się żyć!:loveu:
Aga76 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='Magda_Miki']Hej Aguś! Jak weekend? Wyjechaliście gdzieś z dziewczynkami? One takie padnięte to na pewno gdzieś były:p Taka ładna pogoda, że aż chce się żyć!:loveu:[/quote] Cze Madzia :calus: Byliśmy na Mazurach i było jak w raju... Twoja radość aż z postów emanuje :p
PositiveThought Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 kurde! a ja nawet nie mam z kim na spacer iść! gupi tefeloooon!
Aga76 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='PositiveThought']kurde! a ja nawet nie mam z kim na spacer iść! gupi tefeloooon![/quote] Ze mną :loveu::loveu::loveu: i ogonami!
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Mazury:loveu: Super! A może wybierzemy się razem na spacer? Piesy się wylatają.... [B]oj buu[/B]...za daleko:placz: Jak dawno nie było: oj buuu.....:eviltong:
Aga76 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Też sobie buknę buu buu buu :cool1: Madzia, rozkoszuj się piękną pogodą :megagrin:
PositiveThought Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 oj buu oj buuuuu, czemu mieszkamy tak daleko? chyba se w wakacje zrobię wycieczkę po Polsce :grins:
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cały czas się rozkoszuje:eviltong: A żeby było widać efekty smaruje się codziennie samoopalaczem:diabloti: Naszego słońca się boję, bo wychodzą mi po nim piegusy na ryjku. Miki wręcz przeciwnie wylegiwuje się całymi dniami przed oknem. Atka:loveu:
Aga76 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='PositiveThought']oj buu oj buuuuu, czemu mieszkamy tak daleko? [B][COLOR=magenta]chyba se w wakacje zrobię wycieczkę po Polsce[/COLOR][/B] :grins:[/quote] Daleko... wczoraj 250 km jechaliśmy (mocno powiedziane) 7 godzin, w tym samym czasie kolega z Łęczycy dojechał na lotnisko w Łodzi, doleciał do Londynu i był jeszcze na imprezie powitalnej :cool1: intymna teoria względności :evil_lol: [COLOR=magenta]ZRÓB ZRÓB ZRÓB - POPIERAM POMYSŁ[/COLOR] :loveu:
PositiveThought Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Madzia ja się w wakacje do Koszalina na parę dni wybieram, więc się szykuj :grins: dziewczynki, ja se idę. siedzę w domu to chociaż obiadek zrobię. serwus!
tigrunia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dobry Agusiowe ogonki :multi: Mazury .. hmm.. też bym sobie pojechała , ale chętnych niestety brak :placz:
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='PositiveThought']Madzia ja się w wakacje do Koszalina na parę dni wybieram, więc się szykuj :grins: dziewczynki, ja se idę. siedzę w domu to chociaż obiadek zrobię. serwus![/quote] łiiiiiii! Oj łiiiiii!:Cool!::Cool!: Zrobimy sobie super extra spotkanko!
Aga76 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='Magda_Miki']Cały czas się rozkoszuje:eviltong: A żeby było widać efekty smaruje się codziennie samoopalaczem:diabloti: Naszego słońca się boję, bo wychodzą mi po nim piegusy na ryjku. Miki wręcz przeciwnie wylegiwuje się całymi dniami przed oknem. [/quote] A czego używasz? Rozkoszuj się, rozkoszuj i nie przestawaj choćby na chwilę :loveu: Cudnie tam u ciebie jest, hmmm? [quote name='PositiveThought']Madzia ja się w wakacje do Koszalina na parę dni wybieram, więc się szykuj :grins: dziewczynki, ja se idę. siedzę w domu to chociaż obiadek zrobię. serwus![/quote] Pa Be [COLOR=pink]kochane[/COLOR] :loveu: [quote name='tigrunia']Dobry Agusiowe ogonki :multi: Mazury .. hmm.. też bym sobie pojechała , ale chętnych niestety brak :placz:[/quote] Bry 2Be :cool1: Ja też bym pojechała... [COLOR=paleturquoise]znów, i znów, i znów[/COLOR]
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Aga76']A czego używasz? Rozkoszuj się, rozkoszuj i nie przestawaj choćby na chwilę :loveu: Cudnie tam u ciebie jest, hmmm? [/quote] Johnson's holiday skin:razz: Nawet, nawet... Cudnie, ale co z tego, że nie mam nikogo do towarzystwa? Znajomi powyjeżdżali na długi weekend. Za to jutro mam swoją pierwszą jazdę hihi mam nadzieję, że nikogo nie przejadę:cool1:
Aga76 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Dałaś ogłoszenie, znaczy się ostrzeżenie do prasy? :evil_lol: Będzie boosko! Podzielisz się wrażeniami? [COLOR=paleturquoise]noo[/COLOR] [COLOR=paleturquoise]obowiązkowo[/COLOR]
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Niet. Nie będę nikogo ostrzegać. Madzia król szos:cool: Wrażeniami się podzielę o ile będę w stanie:evil_lol:
Aga76 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='Magda_Miki']Niet. Nie będę nikogo ostrzegać. Madzia król szos:cool: Wrażeniami się podzielę o ile będę w stanie:evil_lol:[/quote] Królowiec :loveu: Noo obyś była w stanie, hihihi Na którą godzinę masz jazdę?
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Królowiec hehe:evil_lol: Na 11. Była jeszcze opcja na 7, ale jak na pierwszy raz to wolę być wyspana.
PositiveThought Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 haha :evil_lol: już niedługo ja wkroczę na polskie drogi... a właściwie wjadę chyba O_o tyż mam Dżonsona. i też se chwalę :razz:
madziasto4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Zwyczajem naszej Atki, też se powiem bez cytowania, że zróbta fotki w tym Koszalinie jak się już spotkacie. Cze Agula:loveu:
PositiveThought Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 nikt tak pięknie nie mówi bez cytowania jak ja :razz: gdyby nie ja to co by było? no co?
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Pegaza'] Anusia polegla na tamtych salonach chiba:roll:[/QUOTE] Dogo poleglo. [quote name='Aga76']:evil_lol: bo to salon wytrzeźwień [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR][/QUOTE] Oooo se wypraszam... [COLOR="PaleTurquoise"]hihi[/COLOR] [quote name='Magda_Miki']Johnson's holiday skin:razz: Nawet, nawet... [/QUOTE] nawet nawet mi zacieki porobil jak chorera... :cool1: [quote name='PositiveThought']nikt tak pięknie nie mówi bez cytowania jak ja :razz: [/QUOTE] racja :loveu: jak Ty cos powiesz bez cytowania to nikt nie wie o co cho :loveu:
Aga76 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='Magda_Miki']Królowiec hehe:evil_lol: Na 11. Była jeszcze opcja na 7, ale jak na pierwszy raz to wolę być wyspana.[/quote] Madzia Brum Brum :loveu: [COLOR=paleturquoise]jeszcze wszyscy cali są...[/COLOR] [quote name='PositiveThought']haha :evil_lol: już niedługo ja wkroczę na polskie drogi... a właściwie wjadę chyba O_o tyż mam Dżonsona. i też se chwalę :razz:[/quote] U lalala, Be też Brum Brum [COLOR=paleturquoise]będzie się działo, hihihi[/COLOR] [quote name='madziasto4']Zwyczajem naszej Atki, też se powiem bez cytowania, że zróbta fotki w tym Koszalinie jak się już spotkacie. Cze Agula:loveu:[/quote] Cze Madzia :calus: Zwyczaj Atkowy się rozpowszechnia... [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR] [quote name='PositiveThought']nikt tak pięknie nie mówi bez cytowania jak ja :razz: gdyby nie ja to co by było? no co?[/quote] No chyba byłby dramat, tragedia i chaos :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka'] Oooo se wypraszam... [COLOR=paleturquoise]hihi[/COLOR] [/quote] Myślisz Anusia, żeby jednak wypraszać awanturujących się gości? [COLOR=paleturquoise]ojć hihihi[/COLOR]
Aga76 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Aga wtorkowo:loveu:[/quote] Cze Dario :loveu: Pasek nabyłaś? A zupka pomidorowa była?
Recommended Posts