Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Aga76']Anusia :calus: [COLOR=PaleTurquoise]nie lubiem jak ciem ni ma, oj bu bu bu[/COLOR][/QUOTE] Agus :loveu: [COLOR="PaleTurquoise"]Aaaaa no i vice wersal, 2B dobdzie mowie? wersal?[/COLOR] Nie mogem Cie znalezc tam Sama-Wiesz-Dzie :cool1:
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]ciemna masa jestem i znów nie rozumiem chlip chlip... [SIZE=2][COLOR=Black]Wersalka[/COLOR][/SIZE] :loveu: [/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I][B]Capri [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/179/25e0d95e57c865f2.jpg[/IMG][/URL] [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
tigrunia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Aga76']Dobry Beatko :p Jak tam w pracy?[/quote] :loveu: Lipa jest .. całe biurko zawalone ofertami świątecznymi :placz: Ale wprowadziłam już jeden dzień :multi: Zostały dwa.. Jesooo .. jaka Kaprysiowa fryka czaderska :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu:
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [quote name='AmiX']Śliczności:loveu::loveu::loveu:[/quote] Dziękujemy :Rose: [quote name='tigrunia'] Lipa jest .. całe biurko zawalone ofertami świątecznymi :placz: Ale wprowadziłam już jeden dzień :multi: Zostały dwa.. Jesooo .. jaka Kaprysiowa fryka czaderska :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu:[/quote] :bigcool: Na co najwięcej jest zamówień?
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [quote name='madziasto4']Dzień doberek, dziewczynki są urocze :loveu:[/quote] Cze Madzia :smilecol:
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Navy][SIZE=3][I]Skoro to mój foto blog to chyba mogę sobie pozwolić na chwilę zadumy... Obrzydzenie mnie chwyta coraz częściej, nie mogę wyjść z podziwu dla ludzi, u których głupota nie ma żadnych granic.To jest zadziwiające zjawisko - jakby śmiertelny wirus rozprzestrzeniał się z prędkością światła, tak rozkwita ludzka głupota w połowie marca... Jeśli jeszcze trochę poczytam tych wszystkich mądrości to już niebawem zamówię taxi do Tworek.[/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]
madziasto4 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Aguś, bo tylko dwie rzeczy nie mają granic- kosmos i ludzka głupota...
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [quote name='madziasto4']Aguś, bo tylko dwie rzeczy nie mają granic- kosmos i ludzka głupota...[/quote] Kosmos ok, ale to drugie... świat idzie do przodu, a myślenie u ludzi się cofa.
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue][I]Dobrze, że pluszaki są z nami... [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images33.fotosik.pl/180/443c1d3f07ef4eb1.jpg[/IMG][/URL] [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][COLOR=Navy][SIZE=3][I]Skoro to mój foto blog to chyba mogę sobie pozwolić na chwilę zadumy... Obrzydzenie mnie chwyta coraz częściej, nie mogę wyjść z podziwu dla ludzi, u których głupota nie ma żadnych granic.To jest zadziwiające zjawisko - jakby śmiertelny wirus rozprzestrzeniał się z prędkością światła, tak rozkwita ludzka głupota w połowie marca... Jeśli jeszcze trochę poczytam tych wszystkich mądrości to już niebawem zamówię taxi do Tworek.[/I][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Uuuuu la la. Cienszka sprawa widze :cool1: [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue][I]Dobrze, że pluszaki są z nami... [url]http://images33.fotosik.pl/180/443c1d3f07ef4eb1.jpg[/url] [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] I chwala im za to :grins:
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Cze Anusia, [COLOR=PaleTurquoise]nooo cienszka baldzo cienszka[/COLOR]
Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Aga76']Cze Anusia, [COLOR=PaleTurquoise]nooo cienszka baldzo cienszka[/COLOR][/QUOTE] No cze. [COLOR="PaleTurquoise"]A czym spowodowana refleksja ojoj?[/COLOR]
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No cze. [COLOR=PaleTurquoise]A czym spowodowana refleksja ojoj?[/COLOR][/quote] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]kujka syskim po trosze, na yorkach była, tam się nie da wysiedzieć... żenada [SIZE=2][COLOR=Black]Anusia, co u ciebie słychać? Czuję niedosyt kontaktu.[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE]
Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Aga76'][SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]kujka syskim po trosze, na yorkach była, tam się nie da wysiedzieć... żenada [SIZE=2][COLOR=Black]Anusia, co u ciebie słychać? Czuję niedosyt kontaktu.[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]ide se lookne [/SIZE][/COLOR] Kurde ja tyz tak nie za bardzo zem kontaktem nasycona. Remont, remont, remont i kurz centymetrow obecnie 3,72.
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Oj buu, mój niedosyt osiągnie apogeum zanim skończy się remont...
Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Aga76']Oj buu, mój niedosyt osiągnie apogeum zanim skończy się remont...[/QUOTE] A zara jeszcze spac pojde... [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]dzie Agus bo nie widzem[/SIZE][/COLOR]
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]przeczytałam kilka stron na temat kosztów, waga i wzrost... [SIZE=2][COLOR=Black]Zmęczona pewnie jesteś[/COLOR][/SIZE] :glaszcze: [/COLOR][/SIZE]
Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Aga76'][SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]przeczytałam kilka stron na temat kosztów, waga i wzrost... [SIZE=2][COLOR=Black]Zmęczona pewnie jesteś[/COLOR][/SIZE] :glaszcze: [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"] zesz w morde wlasnie koszty widzialam...[/SIZE][/COLOR] No kurde buuu dosc juz mam siskiego... I kurzu i wogole i rynce mam ciagle szorstkie i sie kremujem i w nosie z takim systemem.
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'][COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1] zesz w morde wlasnie koszty widzialam...[/SIZE][/COLOR] No kurde buuu dosc juz mam siskiego... I kurzu i wogole i rynce mam ciagle szorstkie i sie kremujem i w nosie z takim systemem.[/quote] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]nooo, fuj... [SIZE=2][COLOR=Black]Tylko mi się nie rozchoruj od tego remontu, nadmiaru kurzu, ciężkiej pracy i syskiego.[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE]
Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Aga76'][SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]nooo, fuj... [SIZE=2][COLOR=Black]Tylko mi się nie rozchoruj od tego remontu, nadmiaru kurzu, ciężkiej pracy i syskiego.[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]ojzojoj kiedy sie to zaczelo??[/SIZE][/COLOR] buuu oj buuu przynajmniej juz wanne podlaczona calkiem mam...
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'][COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1]ojzojoj kiedy sie to zaczelo??[/SIZE][/COLOR] buuu oj buuu przynajmniej juz wanne podlaczona calkiem mam...[/quote] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]nie wiem, ale mnie przytkało...[/COLOR][/SIZE] Chociaż wanna - zawsze to coś :loveu:
tigrunia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Aga76'] Na co najwięcej jest zamówień?[/quote] A wiesz, że nawet nnie wiem.. wprowadzałam jak maszyna i wcale nie zwróciłam uwagi :eviltong::eviltong: Ale podejrzewam, że serniki Kurde no i drugi cytat mi sie spierdzielił :angryy: [COLOR=paleturquoise]Ach .. w sumie to mi sie już nawet na ten temat pisać nie chce bo ręce opadają - powiesz coś komuś i zaraz wielka obraza majestatu i awantury robi w każdym temacie :mad:[/COLOR]
Recommended Posts