tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76']A kto sprawuje opiekę nad Łaciem?[/quote] Moja sis :roll:
Aga76 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='tigrunia']Moja sis :roll:[/quote] To ją uświadom :cool1:
Sara_i_Aris Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cześć Agusiu. Tak dawno u ciebie nie byłam i się stęskniłam za dziewczynkami :loveu: Fionka jak wydoroślała :-o Jest naprawdę urocza :loveu: Nie korci ją, żeby robić sobie artystyczny nieład jak niegdyś Kapryśka?
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76'] To ją uświadom :cool1: [/quote] Dobrze gadasz. Nie ma lepszych czy gorszych. Ja dzieliłabym po równo, nawet jeśli byłby to zwierzak siostry.
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Oj starciłam wątek :hmmmm: Zakodowałam ino, że Łacio podbiera kulki Jessi czy coś w ten deseń :hmmmm:
Aga76 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Agusiu. Tak dawno u ciebie nie byłam i się stęskniłam za dziewczynkami :loveu: Fionka jak wydoroślała :-o Jest naprawdę urocza :loveu: Nie korci ją, żeby robić sobie artystyczny nieład jak niegdyś Kapryśka?[/quote] Cze :buzi: No właśnie zaczęła trenować, ale aż tak dobrze to jej ta twórczość nie wychodzi... [COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR] Pozdrawiam :kiss_2: [quote name='Kasia']Dobrze gadasz. Nie ma lepszych czy gorszych. Ja dzieliłabym po równo, nawet jeśli byłby to zwierzak siostry.[/quote] Ooo to może wódki mi dać, skoro dobrze gadam :roll: [COLOR=PaleTurquoise]jako lekarstwo oczywiście [/COLOR]
Aga76 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='madziasto4']Oj starciłam wątek :hmmmm: Zakodowałam ino, że Łacio podbiera kulki Jessi czy coś w ten deseń :hmmmm:[/quote] Oooo pogadamy o kolorkach :evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]Jaki deseń? oj hihihi[/COLOR]
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76']Oooo pogadamy o kolorkach :evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]Jaki deseń? oj hihihi[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"]Piżglowaty:cool1: cokolwiek to znaczy.[/COLOR]
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76']To ją uświadom :cool1:[/quote] Ona świadoma ino cfana bo kasy jej sie wydawać nie chce :angryy: [quote name='Kasia']Dobrze gadasz. Nie ma lepszych czy gorszych. Ja dzieliłabym po równo, nawet jeśli byłby to zwierzak siostry.[/quote] Nigdy w życiu!! Ten zwierzak nie lubi mojej Jessi a ona go uwielbia .. więc ja tyz go nie lubie :mad::mad: [quote name='madziasto4']Oj starciłam wątek :hmmmm: Zakodowałam ino, że Łacio podbiera kulki Jessi czy coś w ten deseń :hmmmm:[/quote] Hmm.. troche źle Madzka bo Jessi mu je chętnie oddaje :eviltong:
Aga76 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='madziasto4'][COLOR=PaleTurquoise]Piżglowaty:cool1: cokolwiek to znaczy.[/COLOR][/quote] [COLOR=PaleTurquoise]U lalala pikny normalnie niewymownie :cool1:[/COLOR]
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [COLOR=PaleTurquoise]Deseń deseniowo piżglowaty czy piżglowy, w senie kratkowy lub paskowy - jak kto woli albo i inaczej jak woli 2B...:cool1:[/COLOR]
Aga76 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [COLOR=PaleTurquoise]W ten deseń i tamten deseń, czyli najlepiej w dwa desenie o zachodzie słońca, jeden dodatkowo w czasie pełni księżyca i jeden o poranku, z zapachem rosy w zagłębieniach nadgarstka... ale piknie oj [/COLOR] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSstinky.gif[/IMG]
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [COLOR=PaleTurquoise]O zachodzie słońca przy deseniowym kolorze piknego nieba, przez nockę deseniowa całą aż po pierwsze deseniowe śpiewy i trele ptaków o poranku...rzeźkie deseniowe powietrze będzie nas smagać przy pierwszym psowo deseniowym spacerku.[/COLOR]
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Kasia'][COLOR=paleturquoise]Deseń deseniowo piżglowaty czy piżglowy, w senie kratkowy lub paskowy - jak kto woli albo i inaczej jak woli 2B...:cool1:[/COLOR][/quote] [COLOR=paleturquoise]Wszystko ok, tylko co ma piżgiel do pasków i kratek ??[/COLOR] :evil_lol:
Aga76 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [COLOR=PaleTurquoise]Ło bziu, ale piknie, tak piknie to jeszcze nie było... deseniowo, że aż tchu brak z wrażenia![/COLOR]
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='tigrunia'] [COLOR=paleturquoise]Wszystko ok, tylko co ma piżgiel do pasków i kratek ??[/COLOR] :evil_lol: [/quote] Każdy myśli se co myśli, kojarzy jak kojarzy...ja se skojarzyłam tak i jeszcze troszkę inaczej. A Ty 2B jak???
Aga76 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [COLOR=PaleTurquoise]Przekładaniec paskowo-kratkowy [/COLOR]:grins:
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76'] [COLOR=PaleTurquoise]Ło bziu, ale piknie, tak piknie to jeszcze nie było... deseniowo, że aż tchu brak z wrażenia![/COLOR] [/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Ja już wysiadam, z wrażenia nie mogę i nie dotrwam do końca deseni... [/COLOR]
Aga76 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Kasia'][COLOR=PaleTurquoise]Ja już wysiadam, z wrażenia nie mogę i nie dotrwam do końca deseni... [/COLOR][/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Bądź dzielna, niech cię deseń nie pokona!!! Nie wiem why, ale deseń zaczyna mi się kojarzyć z sedesem, oj...[/COLOR]
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76'][COLOR=PaleTurquoise] Nie wiem why, ale deseń zaczyna mi się kojarzyć z sedesem, oj...[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"]I romantyczny nastrój prysł :cool1:[/COLOR]
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Kasia']Każdy myśli se co myśli, kojarzy jak kojarzy...ja se skojarzyłam tak i jeszcze troszkę inaczej. A Ty 2B jak???[/quote] [COLOR=paleturquoise]Ja se piżgla kojarze z kurduplowatym deseniam .. O ! [/COLOR]
Aga76 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='madziasto4'][COLOR=PaleTurquoise]I romantyczny nastrój prysł :cool1:[/COLOR][/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Nabrał nowych intensywnych barw..[/COLOR]
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [COLOR=PaleTurquoise]Nie poddam sie, oj nie! Trza być twardym a nie miętkim :cool1:[/COLOR]
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]Nabrał nowych intensywnych barw..[/COLOR][/quote] [COLOR=paleturquoise]Morskich śmiem rzec[/COLOR] :roflt::roflt:
Aga76 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Kasia'][COLOR=PaleTurquoise]Nie poddam sie, oj nie! Trza być twardym a nie miętkim :cool1:[/COLOR][/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Tak trzymać, w mordę desenia oj hihihi :smokin:[/COLOR] [quote name='tigrunia'][COLOR=paleturquoise]Morskich śmiem rzec[/COLOR] :roflt::roflt:[/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Bryza...[/COLOR]
Recommended Posts