Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']Nie wierzysz w skuteczność czy w stosowanie eksperymentu przez Agę?
:laugh2_2:[/quote]
W sumie to i w jedno i drugie ale bardziej o skuteczności myślałam :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']W sumie to i w jedno i drugie ale bardziej o skuteczności myślałam :evil_lol:[/QUOTE]
A ja wierzę [COLOR="PaleTurquoise"]w zwierzę[/COLOR] w skuteczność :cool2:

Posted

Cze Aga i reszta:loveu: dalej nie wchodze bo... siem leniwa na starość robie:evil_lol:

zreszta nie w temacie nie wiem o co biega lece z marszu.. tylko widze Tigrunie "ja" :evil_lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka'][COLOR=darkorchid]Kapryske se rownych nie miala, nie ma i miec nie bedzie...[/COLOR]

[COLOR=magenta]Jakie to prosciutkie Agus jak Ty mowisz[/COLOR] :loveu:

I jeszcze ostatnia troche nie wyglada na Kapryske, bo z tego co moje bystre oko dostrzeglo to [COLOR=plum]Fionka ma troche wieksza doopke[/COLOR]. Agus, zweryfikuj prawdziwosc mojej teorii.

1. [COLOR=magenta]To kiedys bylo, bo Aga tera robi eksperyment Berka i nie kapie dziewczynek[/COLOR] :loveu:
[/quote]

[quote name='tigrunia']1. :crazyeye: Jesoo.. aż do tego doszło ?? [COLOR=darkorchid]Aguś dementuj!!!! [/COLOR]:crazyeye:
[/quote]

[quote name='tigrunia']Dobry Agusia :multi:
[COLOR=plum]Dzie sie podziewasz ??[/COLOR] [/quote]

Bry Ludzie :grins:

:hmmmm: co by tu zdementować... nic, co najwyżej mogę coś zdemontować :evil_lol:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]W imieniu Matusia składam wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Sobotnie goździkowe bry[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :grins:

[quote name='koregra']Dzieńdoberek :loveu:[/quote]

Witaj Kamilko :p
[quote name='Anusia & Alutka'][COLOR=Pink]Mi na oko ze Fioniasta doopiasta [/COLOR] :evil_lol:[/quote]

[COLOR=Pink]Fajna doopcia![/COLOR]

[quote name='madziasto4']Słuchajta, a może ja na sobie eksperyment Berkowy zastosuję?
Bo przecie to ocipieć idzie myć łepetyne co 2 dni :mdleje:[/quote]

Brawo Madzia :klacz: [COLOR=PaleTurquoise]Nie chcemy, żebyś nam ocipiała![/COLOR]

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]W imieniu Matusia składam wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]

Witaj Kasieńko, dziękujemy :calus:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...