tigrunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='madziasto4']Nie wierzysz w skuteczność czy w stosowanie eksperymentu przez Agę? :laugh2_2:[/quote] W sumie to i w jedno i drugie ale bardziej o skuteczności myślałam :evil_lol:
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='tigrunia']1. Nie wierze :shake: 2. Chyba jednak ja :loveu:[/QUOTE] 1. to uwierz... 2. napewno JA!!
madziasto4 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='tigrunia']W sumie to i w jedno i drugie ale bardziej o skuteczności myślałam :evil_lol:[/QUOTE] A ja wierzę [COLOR="PaleTurquoise"]w zwierzę[/COLOR] w skuteczność :cool2:
tigrunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']1. to uwierz... 2. napewno JA!![/quote] 1. NIE!!!!! 2. NAPEWNO JA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:
Pegaza Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Cze Aga i reszta:loveu: dalej nie wchodze bo... siem leniwa na starość robie:evil_lol: zreszta nie w temacie nie wiem o co biega lece z marszu.. tylko widze Tigrunie "ja" :evil_lol:
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='koregra']Cześć Aga i [B]ślicznotki[/B] :loveu:[/QUOTE] Czeeeesc Kamilko :loveu:
koregra Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Cześć a co Ty tu tak na starcie a nie u siebie?:cool3:
Anusia & Alutka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='koregra']Cześć a co Ty tu tak na starcie a nie u siebie?:cool3:[/QUOTE] A jakos tak se przyszlam tu najpierw. Dooobry Dziewczynki z ogonami :loveu:
madziasto4 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No nie, i tu też nikogo nie ma :???: Czy to oznacza, że jestem tu sama? :knuje:
WinterGirl Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Dzień dobry[/FONT][/CENTER]
Aga76 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'][COLOR=darkorchid]Kapryske se rownych nie miala, nie ma i miec nie bedzie...[/COLOR] [COLOR=magenta]Jakie to prosciutkie Agus jak Ty mowisz[/COLOR] :loveu: I jeszcze ostatnia troche nie wyglada na Kapryske, bo z tego co moje bystre oko dostrzeglo to [COLOR=plum]Fionka ma troche wieksza doopke[/COLOR]. Agus, zweryfikuj prawdziwosc mojej teorii. 1. [COLOR=magenta]To kiedys bylo, bo Aga tera robi eksperyment Berka i nie kapie dziewczynek[/COLOR] :loveu: [/quote] [quote name='tigrunia']1. :crazyeye: Jesoo.. aż do tego doszło ?? [COLOR=darkorchid]Aguś dementuj!!!! [/COLOR]:crazyeye: [/quote] [quote name='tigrunia']Dobry Agusia :multi: [COLOR=plum]Dzie sie podziewasz ??[/COLOR] [/quote] Bry Ludzie :grins: :hmmmm: co by tu zdementować... nic, co najwyżej mogę coś zdemontować :evil_lol:
Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ha! Czyli dobrze widze, ze Fionka bardziej doopiasta :evil_lol: Czesc Agus nareszcie :loveu:
Aga76 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [COLOR=lightblue]Tak "na garść" to są bardzo podobne.[/COLOR]
Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Aga76'][COLOR=lightblue]Tak "na garść" to są bardzo podobne.[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="Pink"]Mi na oko ze Fioniasta doopiasta [/COLOR] :evil_lol:
madziasto4 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Słuchajta, a może ja na sobie eksperyment Berkowy zastosuję? Bo przecie to ocipieć idzie myć łepetyne co 2 dni :mdleje:
Kasia_zg Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]W imieniu Matusia składam wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]
Aga76 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Sobotnie goździkowe bry[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :grins: [quote name='koregra']Dzieńdoberek :loveu:[/quote] Witaj Kamilko :p [quote name='Anusia & Alutka'][COLOR=Pink]Mi na oko ze Fioniasta doopiasta [/COLOR] :evil_lol:[/quote] [COLOR=Pink]Fajna doopcia![/COLOR] [quote name='madziasto4']Słuchajta, a może ja na sobie eksperyment Berkowy zastosuję? Bo przecie to ocipieć idzie myć łepetyne co 2 dni :mdleje:[/quote] Brawo Madzia :klacz: [COLOR=PaleTurquoise]Nie chcemy, żebyś nam ocipiała![/COLOR] [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]W imieniu Matusia składam wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Witaj Kasieńko, dziękujemy :calus:
Recommended Posts