Aga76 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Monia70']No to uffffffffffff, że paniusie powolutko dochodzą do porozumienia. [COLOR=cyan][COLOR=paleturquoise]Kurcze, ja juz się martwie co bedzie jak moja córka zacznie dojrzewac[/COLOR] :cool3:[/COLOR][/quote] Oj tak, porozumienie mile widziane :loveu: [COLOR=paleturquoise]Oby było łagodnie i zgodnie.[/COLOR] [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]śnieżne dzień dobry....[/FONT][/CENTER] [/quote] Dzień dobry Karinko :calus: Białe pozdrowienia. [quote name='Pegaza']:shake: niestety widze snieg wrr[/quote] Dario, to może na saneczki?
tigrunia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Aga76']Cześć Ludzie. Mam problem, dziewczyny przestały się kochać bezgranicznie, patrzą na siebie wilkiem i praktycznie każde spojrzenie to zaproszenie do walki. Ten dzień to masakra... One polują na siebie, raz jedna, raz druga zaczyna atak. Fionka stała się kobietą i Kapryśka poczuła się zagrożona? Oj buu, nerwy mam w strzępach.[/quote] [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][/SIZE][/FONT] Wyniki: Fionka ma szramę między oczami, a Kapryśka ślad zęba na uchu... ja jestem bliska zawału :mdleje:[/quote] Matko - Aguś co ja widze :crazyeye: Jak to dziewczynki sie nie kochają ? Jak to sie biją ? :placz: straszne .. [quote name='Anusia & Alutka'] Borys podszedl do niego i chcial sie bawic, polozyl sie przed nim, zaczal przewracac itp.. Jak Alicja gryzaca kosc to zobaczyla, wielce sie oburzyla i obszczekala Horusa z kazdej strony, ze jak on smie sie z JEJ kotkiem bawic :roflt: Zazdrosna jest o kota niemilosiernie :evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt: Dobry Agusiu..:multi:
Anusia & Alutka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='tigrunia']Matko - Aguś co ja widze :crazyeye: Jak to dziewczynki sie nie kochają ? Jak to sie biją ? :placz: straszne .. [/QUOTE] Taka kolej rzeczy, predzej czy pozniej musi nastapic. Czesc wieczorne :loveu:
Aga76 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Bry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSbimba.gif[/IMG] Żyjemy, wszystkie członki są na miejscu, [COLOR=paleturquoise]niektóre lekko poturbowane.[/COLOR] [COLOR=#afeeee]Fionka pokochała wagę, a Kapryśkę boli gardło od ciągłych krzyków.[/COLOR]
tigrunia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Dobry Aguś .. Mam nadzieję, ze w końcu się panienki pogodzą :loveu:
Aga76 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']O jak fajowo :loveu:[/quote] Tak :grins: [quote name='tigrunia']Dobry Aguś .. Mam nadzieję, ze w końcu się panienki pogodzą :loveu:[/quote] Dobry 2Be :loveu:
Pegaza Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Cze Aga:loveu: mamy srodek tygodnia weekend już niedługo:multi:
Anusia & Alutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Halo bry. Mozemy liczyc na wojenne fotki? Czy Fionka powrocila juz do swojego m1 czy nadal spi na wadze?
Aga76 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Aga:loveu: mamy srodek tygodnia weekend już niedługo:multi:[/quote] Dobry Dario :p [quote name='Anusia & Alutka']Halo bry. Mozemy liczyc na wojenne fotki? Czy Fionka powrocila juz do swojego m1 czy nadal spi na wadze?[/quote] Fotek wojennych brak :evil_lol: zwykłe ino są... Fionka uzyskała wejściówkę do pokoju :cool1:
WinterGirl Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]u bGirlki już ani okryszka puchu :-( może jeszcze coś spadnie z nieba[/FONT][/CENTER]
Anusia & Alutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Aga76'] Fotek wojennych brak :evil_lol: zwykłe ino są... Fionka uzyskała wejściówkę do pokoju :cool1:[/QUOTE] O szkoda. O fajnie. :evil_lol: Daj zwykle foty :loveu:
Aga76 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]u bGirlki już ani okryszka puchu :-([/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]może jeszcze coś spadnie z nieba[/FONT][/CENTER] [/quote] Dzien dobry :loveu: Karinko nie smuć się, może jeszcze puchowa kołderka nas okryje... [quote name='Anusia & Alutka']O szkoda. O fajnie. :evil_lol: Daj zwykle foty :loveu:[/quote] :loveu: teraz nie mogę, wieczorem dopiero [COLOR=paleturquoise]oj [/COLOR]
Anusia & Alutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Dobra to czekac bedziem. Ide emskie lyknac.
Aga76 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Dobra to czekac bedziem. Ide emskie lyknac.[/quote] Wrócisz czy nas porzucisz?
Pegaza Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ja was porzuce ide zmywac uh a jest tego od wczoraj...
Aga76 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Pegaza']ja was porzuce ide zmywac uh a jest tego od wczoraj...[/quote] O rany przegrałam ze zlewozmywakiem [COLOR=paleturquoise]oj oj oj[/COLOR] :eggface:
Aga76 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Pegaza']niestety obiad tez trzeba szykowac:p[/quote] A co będziecie dziś jeść?
Pegaza Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 bylam pod prysznicem a klopsy w sosie pomidorowym:p
Aga76 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Też chcę klopsa :modla: i troszkę sosu.
Anusia & Alutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Pegaza'] a klopsy w sosie pomidorowym:p[/QUOTE] pulpety znaczy sie? wrocilam!
Pegaza Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 pulpety u was u nas klopsy albo karminadle:evil_lol:
Aga76 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Pegaza']pulpety u was u nas klopsy albo [COLOR=magenta]karminadle[/COLOR]:evil_lol:[/quote] Jaka fajowa nazwa :roll: hihihi
Anusia & Alutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Aga76']Jaka fajowa nazwa :roll: hihihi[/QUOTE] Nooo ale wez to wymow :roll: Uwielbiam pulpety :grins:
Recommended Posts