madziasto4 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Otóż to:loveu: Rany julek, no żeby nikogo oprócz nas nie było :shake:
Anusia & Alutka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Kasia']Ja się nie ukrywam. Patrz tera :eviltong:[/QUOTE] [quote name='madziasto4']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kasia jest zielona! :evil_lol:[/QUOTE] Jaaaaa cie nie moge! Kasiuniu :calus: [quote name='madziasto4']Nie wywyższaj się!:cool1: My z Anusią zostałyśmy nazwane NIKTAMI i nie czujemy się gorsze od zielonych :evil_lol:[/QUOTE] Noooo od zielonych to niet, ale jej nie zapomnimy ze nas niktami nazwala :obrazic: [quote name='madziasto4'] Rany julek, no żeby nikogo oprócz nas nie było :shake:[/QUOTE] A propos niktow- jestem.
madziasto4 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Noooo od zielonych to niet, ale jej nie zapomnimy ze nas niktami nazwala :obrazic: A propos niktow- jestem.[/QUOTE] Ależ oczywiście, że nie zapomnimy. O jacie, o wpoł do pierwszej przylazłaś! Toż ja jeszcze nie spałam, o tej porze czytałam książkę w łóżku z latarką:evil_lol: Cześć Aguś :calus:
PositiveThought Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 hey ogonkowe Agusie :loveu: jak Święta minęły? ja o tej porze też czytałam :evil_lol: po Wigilii mam co czytać, oj mam...
madziasto4 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='PositiveThought'] ja o tej porze też czytałam :evil_lol: po Wigilii mam co czytać, oj mam...[/QUOTE] Czyżby Twój Mikołaj też obrabował księgarnię? :grins:
PositiveThought Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 wedle mojego życzenia oczywiście :evil_lol:
madziasto4 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ja mojemu też kazałam iść do Empiku, dałam w łapę listę książek i już :grins:
PositiveThought Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='madziasto4']Ja mojemu też kazałam iść do Empiku, dałam w łapę listę książek i już :grins:[/QUOTE] a jakie pozycje[COLOR=PaleTurquoise](Dario-Ewo, wracaj!)[/COLOR] wybrałaś? :evil_lol:
madziasto4 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='PositiveThought']a jakie pozycje[COLOR=PaleTurquoise](Dario-Ewo, wracaj!)[/COLOR] wybrałaś? :evil_lol:[/QUOTE] Wyłącznie wygodne:evil_lol: Ekhem znaczy się odpowiednie dla mego upodobania:cool1: Czyli psiowe-fajowe, ma przyjść Kod da Vinci po francusku, to Mikołaj zapłaci, a toto wczorajsze spod kołdry z latarką to jakiś Pan Szatan czy cuś- od Mikołaja szkolnego.
PositiveThought Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 aaa :evil_lol: u mnie Dlaczego pies kuleje, Misja Szczeniak i ksiązka o Owczarkach niemieckich :evil_lol: i jeszcze Dżimsy 4 :cool3:
madziasto4 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Moje Mikołajowe to Pies i człowiek, Pies, który kochał zbyt mocno, Tajemnice psiego umysłu A jeszcze 2 pozostałe Corena czekają w kolejce kupione kiedyś tam.. A o tej Misji szczeniak czytałam gdzieś i widziałam ją w Empiku. O czym to?
PositiveThought Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Piesa i człowieka nie mam. fajnie się w nocy czyta :grins:
madziasto4 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='PositiveThought']Piesa i człowieka nie mam. fajnie się w nocy czyta :grins:[/QUOTE] Podobno super! Nooo, z latareczką, ten klimacik się z dzieciństwa przypomina, kiedy to po kryjomu się pod kołdrą czytało Dzieci z Bullerbyn na ten przykład zamiast spać:evil_lol:
Kasia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='madziasto4'] Nooo, z latareczką, ten klimacik się z dzieciństwa przypomina, kiedy to po kryjomu się pod kołdrą czytało Dzieci z Bullerbyn na ten przykład zamiast spać:evil_lol: [/quote] Do 'Dzieci z Bullerbyn' to wracałam bardzo często. Uwielbiałam tą książkę :loveu: TZ mówi na tą książkę 'Dzieci z bólem dyń' :evil_lol:
madziasto4 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Kasia']Do 'Dzieci z Bullerbyn' to wracałam bardzo często. Uwielbiałam tą książkę :loveu: TZ mówi na tą książkę 'Dzieci z bólem dyń' :evil_lol:[/QUOTE] Ja też:loveu: Miałam takie stare wydanie, które czytały kiedyś moje ciocie, mój tata.. Pożółkłe strony, ale to było to..;) Hihi musiały nieźle pochlać:evil_lol:
Kasia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='madziasto4'] Miałam takie stare wydanie, które czytały kiedyś moje ciocie, mój tata.. Pożółkłe strony, ale to było to..;) Hihi musiały nieźle pochlać:evil_lol: [/quote] Moje to nawet miały powyrywane kartki, na które trzeba było uważać aby nie powypadały ale i tak z wielkim zamiłowaniem je czytałam :loveu: O tak, czacha musiała dymieć :evil_lol:
Anusia & Alutka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='madziasto4']Wyłącznie wygodne:evil_lol: Ekhem znaczy się odpowiednie dla mego upodobania:cool1: Czyli psiowe-fajowe, ma przyjść Kod da Vinci po francusku, to Mikołaj zapłaci, a toto wczorajsze spod kołdry z latarką to jakiś Pan Szatan czy cuś- od Mikołaja szkolnego.[/QUOTE] Jezus Maria, Madzka! Pieskowe pozycje, francuskie, oj oj... sie bedzie dzialo :razz: [quote name='Kasia'] TZ mówi na tą książkę 'Dzieci z bólem dyń' :evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt:
Kasia_zg Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Do "'Dzieci z Bullerbyn " to mam niesamowity sentyment uwielbiam ta ksiązałke i fragmenty to juz na pamieć znam :)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Cześć Aguś:loveu:[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Co u Ciebie i u Nieuniek??[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]
Pegaza Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Cze Aga:loveu:poświatecznie też lubiałam tą książke a wogle to ja uwielbiam czytać nałogowcem można rzec jestem:evil_lol: pzdr i miziam dwa ogonki:loveu:
tigrunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ojojoj Aga gdzies zaginęła .. chyba ta T Ci nic nie zrobiła, co ?? :angryy:
Pegaza Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Hejka Aga:p ja wróciłam Ty wybyłaś, ja wybęde ty przybędziesz i tak się zmieniać będziemy....:diabloti:
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Pegaza']Hejka Aga:p ja wróciłam Ty wybyłaś, ja wybęde ty przybędziesz i tak się zmieniać będziemy....:diabloti:[/QUOTE] A bo siedziałybyście obie na du..tyłku, a nie się szwendacie, oo. :p
Pegaza Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 no widzisz mi nawet posiedzieć nie dadzą bo już "mamo zejdziesz mamo zejdziesz bo tata dziś cały dzień siedział a ja tylko chwile" no i co mam zrobić... kuna a i tak chce do tego sklepu lecieć więc się żegnam miłe panie do zaś:hand:
Recommended Posts