Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Na mnie pala machasz?? Na mnie???? :obrazic:[/quote] A widzisz tutaj kogoś inszego?
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']A widzisz tutaj kogoś inszego?[/QUOTE] Bo Ci tera fstyd ze nie ta osobe bronisz co powinnas!! [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]poszlam[/SIZE][/COLOR]
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ta...wszystkie se idźcie w cholerę :shake: Idźcie spać bo to przecie piątek wieczór. Rozumiem Władzę bo musi iść o świcie ciemnym na roraty ale Wy????????????
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']Na mnie pałe podnosisz? Na swojego obrońce?:angryy:[/QUOTE] Ja się chichrałaś z charakterystyki, to jeszcze moim obrońcą nie byłaś. [quote name='Anusia & Alutka']Widzisz gloopia? Nie ta postac bronisz.[/QUOTE] Nie wtrancaj się. [quote name='Magda_Miki']Nie wcinaj się w prywatne porachunki:-x[/QUOTE] :klacz: [quote name='Anusia & Alutka']Na mnie pala machasz?? Na mnie???? :obrazic:[/QUOTE] [quote name='Magda_Miki']A widzisz tutaj kogoś inszego?[/QUOTE] :roflt: [quote name='Kasia']Ta...wszystkie se idźcie w cholerę :shake: Idźcie spać bo to przecie piątek wieczór. Rozumiem Władzę bo musi iść o świcie ciemnym na roraty ale Wy????????????[/QUOTE] Pierniki przecie robiłam!! I już jezdem :hand:
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4'] Pierniki przecie robiłam!! I już jezdem :hand: [/quote] A skąd ja se to mogłam wiedzieć, co??? To dobrze.
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Kasia']A skąd ja se to mogłam wiedzieć, co??? To dobrze.[/QUOTE] Pisałam gdzieś, u Władzy chyba :hmmmm:
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A ja jutro mam imprezke urodzinowa :loveu:
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Oliwki? :grins:[/QUOTE] Taaa jezd.
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Taaa jezd.[/QUOTE] Myślałam, że jeszcze o jakąś inną kcesz zahaczyć.
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Myślałam, że jeszcze o jakąś inną kcesz zahaczyć.[/QUOTE] No nie bałdzo. W tamtym tygodniu kolezanka ze studiow miala urodzinki. Kupilam jej kamasutre hi hi, taka co jest tez w swiecie ksiazki, i bardzo bardzo polecam bo jest ladnie zrobiona. Ale bylo smiechu :evil_lol:
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No nie bałdzo. W tamtym tygodniu kolezanka ze studiow miala urodzinki. Kupilam jej kamasutre hi hi, taka co jest tez w swiecie ksiazki, i bardzo bardzo polecam bo jest ladnie zrobiona. Ale bylo smiechu :evil_lol:[/QUOTE] Hy hy. To koleżanka też taka z..jajem, że tak powiem?
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Hy hy. To koleżanka też taka z..jajem, że tak powiem?[/QUOTE] Fajna kolezanka :loveu: A prezent byl hitem wieczoru i kazdy ja poogladal :evil_lol:
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusiak Ty zboczony jesteś, wiesz? Przy Tobie to wszyscy ten teges :stupid: Aguś! Wróć no! No dalej, no!
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']Anusiak Ty zboczony jesteś, wiesz? Przy Tobie to wszyscy ten teges :stupid: [/QUOTE] Ej cwinia!
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ej cwinia![/quote] [IMG]http://papuzki.webd.pl/foto/kg/img/smilies/nie_zgadzam_sie.gif[/IMG] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]10 znaków[/COLOR][/SIZE]
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Magda_Miki'][IMG]http://papuzki.webd.pl/foto/kg/img/smilies/nie_zgadzam_sie.gif[/IMG] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]10 znaków[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Nie widze tego obrazka co to go wstawic probowalas :cool1:
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Se jaja jakieś robisz Władzo.. Tam obrazka ni ma, tu jakies X wstawiasz :roll: Idem, dobranoc :bye:
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Naprawdę nie widać tego pierwszego obrazka? Dziwne ja widzę:roll: Może coś adres jest pomylony PaPa!
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']Naprawdę nie widać tego pierwszego obrazka? Dziwne ja widzę:roll: Może coś adres jest pomylony PaPa![/QUOTE] Ja nie chcę mówić kto tu jest pomylony:evil_lol:
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Ja nie chcę mówić kto tu jest pomylony:evil_lol:[/quote] To chyba ta późna pora....Jesu zaraz będę musiała wstać:placz:
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']To chyba ta późna pora....Jesu zaraz będę musiała wstać:placz:[/QUOTE] Wiesz co...może nie warto się kłaść? :evil_lol:
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Lepiej pójdę... coraz mniej czasu:cool1: Dobranoc!
Recommended Posts