Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='Aga76'] Kasieńko nie mów tak, ja dla cię normalnie serce na dłoni mam [COLOR=LightBlue]kcesz trochę pln-ów o zapachu kabanosów i suchej krakowskiej? Muszę przyznać, że Madzia jest bardzo hojna.[/COLOR] [/quote] Serce serduszko...masz to daj :loveu: [COLOR=LightBlue]kcem ale jak dołoży surową pieprzową i cienkie frankfurterki[/COLOR]
Aga76 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 [COLOR=LightBlue]Madzia, masz surową pieprzową? Kuciaki - nie jadłam takiej, kiedyś kupiłam surową hiszpańską czy cóś takiego podobnego, czerwona była... [COLOR=Black]Kasiu, wybór serduszek jest dużo, co tylko zechcesz...[/COLOR] [/COLOR]
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [COLOR=LightBlue]Ja pikolę, nie jadłaś pieprzowej???? Jest najlepsza...na gorko oczywiście :loveu: [COLOR=Black] Madźka kołuj pieprzową bo inaczej nie przepuszczę!!![/COLOR] [/COLOR]
Aga76 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Kuciaki, noo nie, myślę i myślę i nie, nie jadłam buu, kce pieprzową kiełbę
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Mam bo dziś kupiłam ino jak to zrobić aby dotarła do Cię...? :hmmmm: Wiem! Przyjedź do mnie!!!!!!!!!!!!! A ja Cię i Twe towarzycho podróżnicze poczestuję pieprzową :loveu:
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Skąd żeście sie urwały babony jedne??????????? [COLOR=LightBlue]dawać mi tu adresy to Wam wyślę :evil_lol:[/COLOR]
Aga76 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Ja może z choinki :evil_lol: Kasiu, pokaż pieprzową...
Anusia & Alutka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Wiecie co? Nie kcem ale muszem to powiedziec. Wydaje mi sie ze to nochal Fioniasty.
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Wiecie co? Nie kcem ale muszem to powiedziec. Wydaje mi sie ze to nochal Fioniasty. [/quote] Pudło! A skąd to wiem??? :cool1: Zgaduj zgadula a zgadnąć nie łatwo!!!! :evil_lol:
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wiecie co? Nie kcem ale muszem to powiedziec. Wydaje mi sie ze to nochal Fioniasty.[/QUOTE] Sama byś na to nie wpadła- po prostu powtarzasz to, co ja napisałam. Żeby zgarnąć pochwały za odgadnięcie.
MAREA SHAPIRO Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 tajemnicza zagadka nonia nie daje nam spac... mozemy robic zaklady...dyche na Fionke stawiam..:loveu:
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Nie daje nie daje.... Co niektórzy to się powinni skapnąć :cool1: Co nie Anuś???
Anusia & Alutka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='madziasto4']Sama byś na to nie wpadła- po prostu powtarzasz to, co ja napisałam. Żeby zgarnąć pochwały za odgadnięcie.[/QUOTE] Wez goopia Ty! Racje Ci przyznalam i to byl najwiekszy blad mojego zycia!!! Nos Fioniasty. Stawiam moj kawalek pieprzowej.
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wez goopia Ty! Racje Ci przyznalam i to byl najwiekszy blad mojego zycia!!! Nos Fioniasty. Stawiam moj kawalek pieprzowej.[/QUOTE] To oświadczam Ci, że zostałaś bez żarcia.:evil_lol: Dobrze, że ja nic nie stawiałam, siuuu.
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Anuś kurna weź się w garściję i się skapnj!!!! Toć to nie nos Fionkowy ino Kaprysiowy! Zajrzyj se na inne forum to mi racyję przyznasz :mad:
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Przyznać mi się!! Która mię obgaduje?? Uszy mnie pieką! :obrazic:
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='madziasto4'] Przyznać mi się!! Która mię obgaduje?? Uszy mnie pieką! :obrazic: [/quote] ..a gulę na języku masz??? :evil_lol:
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='Kasia']..a gulę na języku masz??? :evil_lol:[/QUOTE] A jakbym miała, to co wtedy?? :hmmmm:
Anusia & Alutka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 O psiakoźć! Faktycznie, spisek byl. Ale i tak nie chcialo mi sie tej kielbasy :shake:
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Ogłaszam jakiś mętny komunikat Anusi: Że jej tu niby muli, i plan jest taki, że se idziem do Alutkowej galeryjki, bo tam ponoć nie muli. Ewentualnie na psiego gnata. I jeszcze miałam przekazać "Dobranoc Kasiu". I jeszcze Anusia mówiła, że to z tym nosem Kaprysiowym to ściema i że tu ogólnie się kłamstwa uskutecznie w tej galeryjce, oo!! Dziękuję. No, to Aguś eksmitujemy się stąd :grins:
Aga76 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 A miało być tak pięknie, a tu (...)pa [COLOR=LightBlue]buu i kiełbasy ni ma, oj buu [COLOR=Magenta]Madzia - pinknie napisane, no[/COLOR] [/COLOR]
Kasia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ja na gnata chodzić nie bedem bo nie lubiem tam być :shake: Zostaję TU. I wcale nie muli Anuśka ino to Twój net coś szwankuje. Cze Aguś sobotnio porannie :loveu:
Kasia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 [quote name='madziasto4'] A jakbym miała, to co wtedy?? :hmmmm: [/quote] To też Cię ktoś obgaduje :p I to tak mocno dość!!!
Recommended Posts