madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Aga76']Tak tak, padła jak długa, hihihi[/QUOTE] Wiedziałam! Co to znaczy mieć doświadczenie :B-fly: :eviltong:
Aga76 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='madziasto4']Wiedziałam! Co to znaczy mieć doświadczenie :B-fly: :eviltong:[/quote] Bez dwóch zdań, doświadczona Magdaleno!!! ooo ooo ooo
Mona4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Mona, dziękujemy za dobre słowo. [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/36312.gif[/IMG] Pozdrawiamy cieplutko i życzymy jeszcze więcej udanych adopcji![/quote] witam wieczorowa porą:lol: To chyba byly ostatnie adopcje,Niewiem czy bede teraz miala czas szukac nowych domow. Tak oglondam te galerie i stwierdzilam ze te nasze kochane psiaki,maja w 90% lepiej niz niejedno dziecko.
PositiveThought Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jezoo, hamujcie się trochę dziewczęta :shake: Fionka cudna. istny Duś! pidżamkę mam taką samą :oops: fiii.
MAREA SHAPIRO Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 witamy dziewczeta! sliczna Kaprylka!a Fionisko nam wydoroslalo!:loveu::loveu::loveu: dobre uczucie widziec ze (wszystkie)obie dziewczynki maja\ sie swietnie!:cool3::cool3::cool3: Fiona wyglada tak samo jak Melka jak byla mala... gdy patrze w jej oczka to tak jak bym na mala Mele patrzyla... chyba beda podobne!:lol::lol::lol:
Aga76 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='PositiveThought']Jezoo, hamujcie się trochę dziewczęta :shake: Fionka cudna. istny Duś! pidżamkę mam taką samą :oops: fiii.[/quote] Bebuś Kochane [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE6F.gif[/IMG] Jak się masz?
Kasia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Bebuś nie nadąża :eviltong: [quote name='Aga76'] Dobre pytanie, normalnie jak z Sienkiewicza [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSsorrisone.gif[/IMG] [/quote] Odpowiadam na to pytanie: syscy trzej! a tak naprawdę to jak Fidlak się dorwie to dla nas nie zostaje już nic...:shake::diabloti:
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Aga76']Czy ktoś mi powie co to za seriale, że syscy wciąż na któryś lecą :-?[/QUOTE] No takiej rzeczy nie wiesz?? M jak Milosc przecie!!
Aga76 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Mona4']witam wieczorowa porą:lol: To chyba byly ostatnie adopcje,Niewiem czy bede teraz miala czas szukac nowych domow. Tak oglondam te galerie i stwierdzilam ze te nasze kochane psiaki,maja w 90% lepiej niz niejedno dziecko.[/quote] Mona :loveu: ja wierzę głęboko, że to nie były ostatnie adopcje - każdy ogonek zasługuje na dobry domek, a w tobie drzemią nieskończone pokłady ciepła, dobroci i współczucia. [quote name='MAREA SHAPIRO']witamy dziewczeta! sliczna Kaprylka!a Fionisko nam wydoroslalo!:loveu::loveu::loveu: dobre uczucie widziec ze (wszystkie)obie dziewczynki maja\ sie swietnie!:cool3::cool3::cool3: Fiona wyglada tak samo jak Melka jak byla mala... gdy patrze w jej oczka to tak jak bym na mala Mele patrzyla... chyba beda podobne!:lol::lol::lol:[/quote] Cześć Marea :loveu: czyli będzie urocza... bo Melcia to booska jest bez dwóch zdań!
Aga76 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='fidelek2'] Odpowiadam na to pytanie: syscy trzej! a tak naprawdę to jak Fidlak się dorwie to dla nas nie zostaje już nic...:shake::diabloti:[/quote] Fidlasty górą (obecnie golaskową górą) !!! [COLOR=LightBlue]Zaraz zaraz, ale jeśli on teraz będzie górą to pokaże rodzynki - hihihi, oj buu[/COLOR] [quote name='Anusia & Alutka']No takiej rzeczy nie wiesz?? M jak Milosc przecie!![/quote] Upss, przepraszam, ale gafa...
PositiveThought Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 no mam coś z zapłonem kuciaku przez was :shake: a ja [COLOR=PaleTurquoise]bleeeeee![/COLOR]
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Chcialoby sie powiedziec: nie ma sprawy, ale zeby nie wiedziec jaki serial o 20.00 leci... :shake:
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='PositiveThought']no mam coś z zapłonem kuciaku przez was :shake: a ja [COLOR=PaleTurquoise]bleeeeee![/COLOR][/QUOTE] A Ty masz za to kawal: Turysta pyta bacy: -Baco, a ile tu macie owieczek? -Tu ino 27. -Baco, a ile macie owieczek tam w dolinie po drugiej stronie? -Tam ino 33 -Baco, a ile masz owieczek na tamtym wzgórzu - pyta się turysta pokazując palcem na nieopodal położone wzniesienie. -Ano tylko 16. -Baco, a jak wy to tak szybko liczycie? -Ino lice kopytka i dziele pzez ctery!
Aga76 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='PositiveThought']no mam coś z zapłonem kuciaku przez was :shake: a ja [COLOR=PaleTurquoise]bleeeeee![/COLOR][/quote] Skąd to ble? [quote name='Anusia & Alutka']Chcialoby sie powiedziec: nie ma sprawy, ale zeby nie wiedziec jaki serial o 20.00 leci... :shake:[/quote] Wybacz mi, proszę.
Kasia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Teraz rodzynki będą wpierw a potem reszta cała. Jutro Wam je pokaże jak tak bardzo chcecie...hihihihi
Aga76 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='fidelek2']Teraz rodzynki będą wpierw a potem reszta cała. Jutro Wam je pokaże jak tak bardzo chcecie...hihihihi[/quote] Kcem :roll:
Kasia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 teraz to one są na takim widoku, że choćbym nie chciała ich fotografować to i tak same włażą w obiektywa... :roll:
Aga76 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='fidelek2']teraz to one są na takim widoku, że choćbym nie chciała ich fotografować to i tak same włażą w obiektywa... :roll:[/quote] Pewnie podobnie jak ostatnie fotki Oskarka Dagusi... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Doroczny zjazd feministek. Jedna z pań wychodzi na mównicę i donośnym głosem oznajmia: -Drogie Panie! Od dzisiaj nie pierzemy i nie gotujemy swoim mężom!. Wszystkie panie wstały i wiwatują. Po roku znowu odbywa się spotkanie. Pierwsza na mównicę wychodzi Francuzka i mówi: -Powiedziałam do męża: od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Na pierwszy dzień nic nie widzę, na drugi dzień nic nie widzę, na trzeci patrzę, a Pierre robi sobie kanapki! Całe zgromadzenie reaguje owacjami na stojąco. Kolejna wychodzi Niemka i opowiada: -Powiedziała do Hansa: od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Na pierwszy dzień nic nie widzę, na drugi dzień nic nie widzę, na trzeci patrzę, a Hans pierze sobie skarpetki! Znowu wszystkie kobiety biją brawa. Na mównicy pojawia się Rosjanka: -Powiedziała do Iwana: od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Na pierwszy dzień nic nie widzę, na drugi dzień nic nie widzę, na trzeci nic nie widzę, na czwarty dzień zaczęłam widzieć na jedno oko.
Aga76 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Oj biedna, mam nadzieję, że opuchlizna zeszła...
PositiveThought Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 blee przyleciało i usiadło. i się trzyma. zima się zaczyna, na dwór się nie będzie chodzić, może częściej będzie zaglądać... oby! kawały wszystkie świetne :evil_lol:
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Spotyka się dwóch pijaczków pod sklepem i dochodzi między nimi do kłótni: -Weź jedną. -Wezmę dwie! -Dwóch nie wypijemy! -Wypijemy! -Weź jedną, bo tą drugą będziesz sobie pił sam! -To będę! Wchodzi do sklepu i mówi: -Poproszę skrzynkę wódki i dwie butelki lemoniady! Przychodzi indianin do wodza Apaczów i pyta: -Dlaczego Amerykanie mają takie ładne imiona, a my Indianie takie brzydkie?! -Brzydkie? Czy nie podoba ci się moje imię: Orle Pióro? -Podoba. -A imię twego brata: Wielkiego Niedźwiedzia? -Podoba. -To dlaczego zawracasz mi głowę Śmierdzący Mokasynie?!
Aga76 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Be, niech już nie będzie blee :glaszcze: Anusia - mistrzyni dowcipu :calus: Życzę dobrej nocy i kolorowych snów, dobranoc. [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Scene/482v.gif[/IMG]
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Aga76'] Życzę dobrej nocy i kolorowych snów, dobranoc. [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Scene/482v.gif[/IMG][/QUOTE] Uciekla buuuu. Kolorowych Agus :loveu:
PositiveThought Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ja też już się zbieram, dobranoc :sleep2:
Recommended Posts