Aga76 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='madziasto4']Witaj Aguś :calus:[/quote] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=navy]Cześć Madziu[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :buzi:
PositiveThought Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Aguś... brak mi słów, zresztą tego się słowami wyrazić nie da. powiem tylko tyle - jesteśmy z Tobą. :calus: zresztą... Ty wiesz.
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Agus kochana, trzymaj sie mocno! :loveu: Ty dzielna dziewczynka jestes wiec futrzaki napewno biora przyklad. A dalej to to samo co Atka napisala :eviltong:
Pegaza Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cze Aga:p mam nadzieje że dziś lepiej z Fionką:loveu: ja nie mam czasu na dogo grzyby czekają buuu tyle roboty z nimi
MAREA SHAPIRO Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 WITAJCIE dziewczynki jak sie maja dzis nasze pluszowe dziewczyny?:loveu::loveu::loveu: mamy nadzieje ze duzo lepiej..:shake:
maartucha Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Witam kochane dziewczynki ;* Wpadłam na chwilkę, z myślą że nowe foteczki może a tu takie wieści :( Oby malutka prędziutko wróciła do zdrowia, oby to bylo tlyko przejściowe ;) Nie martw sie Aguś i trzymajcie sie cieplutko:) [CENTER][B]FIONKA!! PRĘDKO WRACAJ DO ZDROWIA!![/B] [/CENTER]
Kasia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cześć Aguś. Przyszłam se do Was...Ty wiesz czemu i dlaczego ;) Próbowałam dziś pobyć na dgm ale coś nie bardzo mi to wychodzi...idę. Dobranoc :loveu:
PositiveThought Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Agus! wysyłamy środowe pozytywne fluidy! :loveu:
Aga76 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [COLOR=lightblue]Temperatura ma tendencję spadkową, przynajmniej tyle i na deser lek na zmęczoną wątrobę.[/COLOR] Wczoraj Fionka ciągnąc za ucho przeciagnęła Kaprysię po dywanie...
Pegaza Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Witam Age:loveu: wszystko będzie dobrze Fionka wyzdrowieje haha jak silna jest żeby Capryske po dywanie ahhaha pozdrowienia:p
PositiveThought Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 jak miło to słyszeć! wirusy przyszły do mnie :p
Aga76 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [COLOR=paleturquoise]ano...[/COLOR] [COLOR=black]Cze Be [/COLOR][COLOR=lightblue]zawirusowane[/COLOR]
PositiveThought Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ojejku schowałaś mi się na dole :oops: czeeeść:calus: czymasz się?
MAREA SHAPIRO Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Aga76'][COLOR=lightblue]Temperatura ma tendencję spadkową, przynajmniej tyle i na deser lek na zmęczoną wątrobę.[/COLOR] Wczoraj Fionka ciągnąc za ucho przeciagnęła Kaprysię po dywanie...[/quote] OJEJKA TO SUPER! ZDROWIEJCIE DZIEWCZYNY SZYBCIUCHNO! :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::laola::laola:
Aga76 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]niezauważalna się zrobiłam dla większości...[/COLOR][/SIZE]
PositiveThought Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Aga76'][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]niezauważalna się zrobiłam dla większości...[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] oj co Ty godosz! :calus:
Kasia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Aga76'] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]niezauważalna się zrobiłam dla większości...[/COLOR][/SIZE] [/quote] [COLOR=paleturquoise]czasami jest mi to uczucie bardzo znajome i bliskie....[/COLOR] [COLOR=#afeeee][COLOR=black]Cze Aguś[/COLOR] :loveu:[/COLOR] [COLOR=black]Ja czekam na te obiecane fotki dziewczynek....Miałaś ino zrzucić i zmniejszyć...;)[/COLOR]
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Cześć Agula!! :grins: Fionka w takim razie zdrowieje, skoro ciągnie Kaprysię po podłodze :lol:
Pegaza Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 jak niezauważalna? ja Cię cały czas odwiedzam:razz: a jak Cię nie było to zaglądaliśmy do galerii i martwiliśmy sie wszyscy:roll: nawet tak nie myśl-niezauważalna:mad:buu
zurdo Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Aga76'][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]niezauważalna się zrobiłam dla większości...[/COLOR][/SIZE][/quote] Eeee no coś Ty?! Jak można Cię nie widzieć? I co to za większość, co jej nie widać? My z Tosią, choć tu całkiem niewidzialne, cały czas bardzo czekałyśmy na Wasz powrót :multi: Buziaczki dla Księżniczek
Kasia_zg Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Aguś kochana :calus:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ciesze sie bardzo że niunieczki wracają do zdrówka wymiziaj te kruszynki :iloveyou:od nas a dla Ciebie ślemy gorace buziale:loveu: Pozdrawiamy :)[/COLOR][/I][/CENTER]
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ranisz me uczucia!! Ze jak niezauwazalna heeee? Agus, czy Ty juz wracasz do nas na zawsze? Wroc juz, wroooc :placz: A Fidlasta to na wlasne zyczenie :eviltong:
Recommended Posts