Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Tiaaaa :angryy:
Przez jedna mende pospolita z mojej grupy nie zmiescilam sie w rzad, w ktorym fala wszystko szlo od kolegi bardzo madrego.
I buuuuu.[/quote]

A to świnia:mad: Trzeba było ją wywalić

Posted

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Cze Anusia :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Że ty wczoraj nie ten tego i nie do przodu? Ale why?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Aaaaa kurna Agus, test wielokrotny wybor, brak odpowiedniego sasiedztwa i łoooo.[/quote]

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]Te somsiady to casem som nie tam gdzie trza, beee [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]ech - przykro mi Anusiu, very much[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20quote/uhhh.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']No tjudno, co zrobic :-([/quote]

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=navy]Halo, a wyniki to już są???[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Tiaaaaa. :roll:[/quote]

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=navy]Przez chwilę miałam nadzieję, że może jeszcze się uda...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#000080]Przykro mi, że tak wyszło.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Tez mialam nadzieje...
No nic to.
Wrzesien bedzie ciezki.[/quote]

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Tak cię będę wpierać, że ho ho i będzie dobrze[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :loveu:

[I][FONT=Georgia][COLOR=magenta]Anusia, a co teraz masz w planach? Oooo, a opowiesz kiedyś o trzech magicznych słowach, które działają na Borysa?[/COLOR][/FONT][/I]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
Zeby mowic o trzech slowach, najpierw trzeba przypomniec, ze Borysek jest naprawde oczkiem w glowie mojej siostry i zwariowala na jego punkcie.[/quote]

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]Podgrzałaś moją ciekawość...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :roll:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Agusiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach oglądam te zdjęcia, zachwyam się i trochę zazdroszczę :oops: Ja też chce takiego małego szkraba :oops: :loveu: Fioneczka jest boska, w niej się nie da nie zakochać :loveu: A jakie przyjmuje pozy podczas snu :lol: no i jak tu potem nie robić piesowi zdjęć, kiedy on za każdym razem wychodzi inaczej :lol: :loveu: Slodko dziewczynki się miedzy sobą przekomarzają, jednak co dwa Yoreczki to nie jeden, nie ma co ukrywać :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Anusia & Alutka']Tez mialam nadzieje...
No nic to.
Wrzesien bedzie ciezki.[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Anusia wrzesien to i ja będę miała przerąbany, więc obie będziemy siedziały i zakuwały, ja mam wszystkie egzaminy do zdania, a jeszcze 1-10 wrzesien jestem na obozie ze szkoły, ach normalnie strach myśleć co to bedzie :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Agusiu!
Dawno u Was nie byłam, przepraszam :oops: Nie wiem jakim cudem, ale Waszą galerię mi wywaliło z subskrypcji! Już myślałam, że może nowych postów nie ma, ale to nieprawdopodobne... Teraz już powinno być wszystko w porządku ;)

Anusia, tak mi przykro :-(

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Agusiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach oglądam te zdjęcia, zachwyam się i trochę zazdroszczę :oops: Ja też chce takiego małego szkraba :oops: :loveu: Fioneczka jest boska, w niej się nie da nie zakochać :loveu: A jakie przyjmuje pozy podczas snu :lol: no i jak tu potem nie robić piesowi zdjęć, kiedy on za każdym razem wychodzi inaczej :lol: :loveu: Slodko dziewczynki się miedzy sobą przekomarzają, jednak co dwa Yoreczki to nie jeden, nie ma co ukrywać :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Anusia wrzesien to i ja będę miała przerąbany, więc obie będziemy siedziały i zakuwały, ja mam wszystkie egzaminy do zdania, a jeszcze 1-10 wrzesien jestem na obozie ze szkoły, ach normalnie strach myśleć co to bedzie :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta][B]Daguś Daguś[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/5FEE.gif[/IMG]

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Cieszę się bardzo, gdy jesteś na dogo.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

[quote name='Yorkie']Agusiu!
Dawno u Was nie byłam, przepraszam :oops: Nie wiem jakim cudem, ale Waszą galerię mi wywaliło z subskrypcji! Już myślałam, że może nowych postów nie ma, ale to nieprawdopodobne... Teraz już powinno być wszystko w porządku ;)
[/quote]

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Cześć Saro[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE6F.gif[/IMG]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Pozdrawiamy cieplutko[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...