madziasto4 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Aga76']Syskie tsy :shiny::shiny::shiny: [/QUOTE] Och no to jak tak się sprawy mają, to tsy talerzyki potrzebne jak nic :grins: Będzie Wam TK rzucał :laugh2_2:
Anusia & Alutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Pegaza'] a chce wybrać dobrze sztywny... miekki... miekki... sztywny....i który lepszy ?:lol:[/QUOTE] Eeeee no sztywny no przecie! Czesc :loveu:
Aga76 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [COLOR=wheat]Jajów chyba nie wypada robić, przynajmniej w tym tygodniu... co sobie Masterek o nas pomyśli?[/COLOR] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Dzień dobry :grins: Wszystkich serdecznie pozdrawiamy.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
Aga76 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='tigrunia']Dobry Aguś :loveu: Jak zdrowko?[/quote] Czołem portki pod stołem, spać mi się chce.
tigrunia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Aga76'][SIZE=3][COLOR=black][B]Czołem portki pod stołem[/B][/COLOR][/SIZE], spać mi się chce.[/quote] :roflt::roflt: Mi tez sie pać chce.. obudziłam sie pół godziny przed budzikiem.. i nawet dobrze bo jak wstałam to okazalo sie,ze budzik (czyt.telefon)sie rozładował :-o
Pegaza Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 no hej:loveu: a ja znow tel słyszałam ale jeszcze se pospałam i wtedy drugi raz zadzwonił i dopiero sie obudzilam i na całe szczęscie:lol: noo nie chce mi sie sprzątac...
Pegaza Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 no nie weszłam by poklachac a Was nie ma..:mad: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]przez moje mieszkanie przeszło tornado.... ała...[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Pegaza']no nie weszłam by poklachac a Was nie ma..:mad: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]przez moje mieszkanie przeszło tornado.... ała...[/COLOR][/SIZE][/quote] Na mła z pałą? Dario Ewo o niee :no-no-no: nie tędy droga [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]To było ogoniaste tornado?[/COLOR][/SIZE]
madziasto4 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Aga76'][COLOR=wheat]Jajów chyba nie wypada robić, przynajmniej w tym tygodniu... co sobie Masterek o nas pomyśli?[/COLOR] [/QUOTE] :evil_lol: Cze Aguś i dziewczęce ogony :loveu:
madziasto4 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Halo Kaprysie i Fionki, napisałam maila w sprawie frisbee, tego małego SofFlite'a i jak tylko przyjdzie przesyłka ze stolycy, to p.Magda da mi znać. Niebawem powinny być. Zastanawiam się tylko czy kupić jeden czy dwa :hmmmm:
Aga76 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='madziasto4'] Cze Aguś i dziewczęce ogony :loveu:[/quote] Bry Madzia i męźcizny dwa :Cool!: [quote name='Anusia & Alutka']Cze. Jest tu kto?[/quote] Cze Anusia :calus: [COLOR=paleturquoise]czlowieki męcione były...[/COLOR] [quote name='madziasto4']Halo Kaprysie i Fionki, napisałam maila w sprawie frisbee, tego małego SofFlite'a i jak tylko przyjdzie przesyłka ze stolycy, to p.Magda da mi znać. Niebawem powinny być. Zastanawiam się tylko czy kupić jeden czy dwa :hmmmm:[/quote] [COLOR=paleturquoise]Tyż bym takie kciała, fajne jezd.[/COLOR] [COLOR=#afeeee][COLOR=black]Sama się nad liczbą zastanawiałam... żeby było sprawiedliwie, tylko czy tak naprawdę dwa będą w użyciu? Może na próbę lepszy będzie jeden okaz?[/COLOR][/COLOR]
Kasia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dobry Wam... Mokro u nas dziś, pada cały czas :shake:
Aga76 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Kasia']Dobry Wam... Mokro u nas dziś, pada cały czas :shake:[/quote] Cześć Kasiu, u nas szaro, buro i ponuro, ale nie pada [COLOR=paleturquoise]jeszcze[/COLOR]
Aga76 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ma ktos cos do kawy? szesc :loveu:[/quote] Miałam batonika, ale już zjadłam, zostało trochę czekoladki :p Bry Anusia :loveu:
Anusia & Alutka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Czekoladke tyz mam ale srednio dobra. [COLOR="PaleTurquoise"]I foty jelopa malego mam.[/COLOR]
Aga76 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Czekoladke tyz mam ale srednio dobra. [COLOR=paleturquoise]I foty jelopa malego mam.[/COLOR][/quote] Daj daj daj, nie odmawiaj, daj :loveu:
Aga76 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No to kwilka.[/quote] kwi kwi kwi :evil_lol:
Anusia & Alutka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Aga76']kwi kwi kwi :evil_lol:[/QUOTE] Oj hihi :evil_lol:
Recommended Posts