Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=wheat]Jajów chyba nie wypada robić, przynajmniej w tym tygodniu... co sobie Masterek o nas pomyśli?[/COLOR]

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Dzień dobry :grins: Wszystkich serdecznie pozdrawiamy.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='Aga76'][SIZE=3][COLOR=black][B]Czołem portki pod stołem[/B][/COLOR][/SIZE], spać mi się chce.[/quote]
:roflt::roflt:
Mi tez sie pać chce.. obudziłam sie pół godziny przed budzikiem.. i nawet dobrze bo jak wstałam to okazalo sie,ze budzik (czyt.telefon)sie rozładował :-o

Posted

no hej:loveu:
a ja znow tel słyszałam ale jeszcze se pospałam i wtedy drugi raz zadzwonił i dopiero sie obudzilam i na całe szczęscie:lol: noo nie chce mi sie sprzątac...

Posted

[quote name='Pegaza']no nie weszłam by poklachac a Was nie ma..:mad:
[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]przez moje mieszkanie przeszło tornado.... ała...[/COLOR][/SIZE][/quote]

Na mła z pałą? Dario Ewo o niee :no-no-no: nie tędy droga [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR]

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]To było ogoniaste tornado?[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Aga76'][COLOR=wheat]Jajów chyba nie wypada robić, przynajmniej w tym tygodniu... co sobie Masterek o nas pomyśli?[/COLOR]
[/QUOTE]
:evil_lol:

Cze Aguś i dziewczęce ogony :loveu:

Posted

Halo Kaprysie i Fionki, napisałam maila w sprawie frisbee, tego małego SofFlite'a i jak tylko przyjdzie przesyłka ze stolycy, to p.Magda da mi znać.
Niebawem powinny być. Zastanawiam się tylko czy kupić jeden czy dwa :hmmmm:

Posted

[quote name='madziasto4']
Cze Aguś i dziewczęce ogony :loveu:[/quote]

Bry Madzia i męźcizny dwa :Cool!:

[quote name='Anusia & Alutka']Cze.
Jest tu kto?[/quote]

Cze Anusia :calus:

[COLOR=paleturquoise]czlowieki męcione były...[/COLOR]

[quote name='madziasto4']Halo Kaprysie i Fionki, napisałam maila w sprawie frisbee, tego małego SofFlite'a i jak tylko przyjdzie przesyłka ze stolycy, to p.Magda da mi znać.
Niebawem powinny być. Zastanawiam się tylko czy kupić jeden czy dwa :hmmmm:[/quote]

[COLOR=paleturquoise]Tyż bym takie kciała, fajne jezd.[/COLOR]

[COLOR=#afeeee][COLOR=black]Sama się nad liczbą zastanawiałam... żeby było sprawiedliwie, tylko czy tak naprawdę dwa będą w użyciu? Może na próbę lepszy będzie jeden okaz?[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Kasia']Dobry Wam...

Mokro u nas dziś, pada cały czas :shake:[/quote]

Cześć Kasiu,

u nas szaro, buro i ponuro, ale nie pada [COLOR=paleturquoise]jeszcze[/COLOR]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ma ktos cos do kawy?

szesc :loveu:[/quote]

Miałam batonika, ale już zjadłam, zostało trochę czekoladki :p

Bry Anusia :loveu:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Czekoladke tyz mam ale srednio dobra.
[COLOR=paleturquoise]I foty jelopa malego mam.[/COLOR][/quote]

Daj daj daj, nie odmawiaj, daj :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...