Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[url]https://lh4.googleusercontent.com/-jUHLkU2vFzE/UA3ROaehnLI/AAAAAAAACbk/GQYWH6JFFNw/s628/IMG_0020.JPG[/url]

ładnie to tak psa wykańczać ,ale moje podobnie wyglądaję,tylko jeszcze oczy zamknięte :P:P

Posted

[quote name='shera9']Pytam się jak zrobić pasek z wiekiem psa:D[/QUOTE]
Możesz tak nie spamować? Przecież widać Twój post wcześniejszy, więc jeśli ktoś będzie wiedział to odpowie przecież. Nie bądź w gorącej wodzie kąpana. ;)

Posted

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-USuqbY5zuRk/UA3RWLIoWiI/AAAAAAAACdU/HczPcssu16Y/s628/IMG_0149.JPG[/url] pod głowę podusię niech pańcia da :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Qwendi tez leży i dyszy pozniej pokaze wam w jakiej pozycji dzisiaj lezala ale musze skoczyc do galerii po jakies tabletki przeciwbólowe i obczaic klawiature bo mam niemiecka i mne denerwuje i poszukac tego preparatu na sikającą Ibri :evil_lol:[/QUOTE]
I już więcej nie obcinać sobie palców... :shake::evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Ja Was nie rozumiem... u nas jest słonecznie i ciepło, ale jest taki wiatr, że od razu człowiekowi zimno jest :-D No pogoda super no :-D

[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-jUHLkU2vFzE/UA3ROaehnLI/AAAAAAAACbk/GQYWH6JFFNw/s628/IMG_0020.JPG[/URL] - najlepsze :loveu:

Biedny Ptyś, pańcia go wymęczyła :-D[/QUOTE]
Jadę do Ciebie :D Tu wiatru nie było cały dzień :( Ale około 19-tej pojechaliśmy nad zalew i pospacerowaliśmy w cieniu :multi:

Też mi się to podoba :loveu:
Dziś Ptyś wymęczył Pańcię jeśli Cię to pocieszy :D Jeszcze dostał takiej głupawki na pisaku, że zaczęłam się do niego nie przyznawać :evil_lol:

[quote name='shera9']Jak wy robicie takie paski z wiekiem?Bo ja nie umiem:-D[/QUOTE]
Jest np. taka stronka "suwaczek" ;)

[quote name='Patik'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-jUHLkU2vFzE/UA3ROaehnLI/AAAAAAAACbk/GQYWH6JFFNw/s628/IMG_0020.JPG[/URL]

ładnie to tak psa wykańczać ,ale moje podobnie wyglądaję,tylko jeszcze oczy zamknięte :P:P[/QUOTE]
haha :evil_lol:

[quote name='vaness'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-USuqbY5zuRk/UA3RWLIoWiI/AAAAAAAACdU/HczPcssu16Y/s628/IMG_0149.JPG[/URL] pod głowę podusię niech pańcia da :diabloti:[/QUOTE]
i przykryć kocykiem? :diabloti:

Posted

ps. mam zdjęcia więc się bójta :D
ale potem wstawię bo muszę znaleźć znowu czytnik kart... gdzieś rano położyłam i chyba sam sobie poszedł bo nie widzę go...:evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']ps. mam zdjęcia więc się bójta :D
ale potem wstawię bo muszę znaleźć znowu czytnik kart... gdzieś rano położyłam i chyba sam sobie poszedł bo nie widzę go...:evil_lol:[/QUOTE]

o to to to na pewno to:evil_lol: sam poszedl:diabloti:
czekamy wiec i sie boimy:eviltong:

Posted

[quote name='justysiek']o to to to na pewno to:evil_lol: sam poszedl:diabloti:
czekamy wiec i sie boimy:eviltong:[/QUOTE]
Też byłam w szoku, że on sam chodzi :evil_lol:
Te czekanie może potrwać bo jak go nie znajdę to dopiero w niedzielę w domu coś wstawię :roll: To na razie się nie bójcie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Też byłam w szoku, że on sam chodzi :evil_lol:
Te czekanie może potrwać bo jak go nie znajdę to dopiero w niedzielę w domu coś wstawię :roll: To na razie się nie bójcie :evil_lol:[/QUOTE]

osz do niedzieli sie bac to straszne:evil_lol: dobrze ze mwoisz ze mozna sie jeszcze nie bac:diabloti:
ale niewychowane te czytniki, zeby same chodzily:eviltong:

Posted

[quote name='Ptysiak']I to już przesada bo ciemno a on nadal gdzieś łazi :evil_lol:[/QUOTE]

poprostu siedze i pluje na monitor z tych Twoich postow:evil_lol:
to on juz pelnoletni ze tak po nocy sie wypuszcza? zeby sie tylko na boku gdzies nie puszczal:evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']poprostu siedze i pluje na monitor z tych Twoich postow:evil_lol:
to on juz pelnoletni ze tak po nocy sie wypuszcza? zeby sie tylko na boku gdzies nie puszczal:evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:
Już wystarczy, że piłki się puszczają :D
Nie wyglądał na pełnoletniego... taki malutki, niebieski. Może się zgubił i trafić nie potrafi do domu :( :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol:
Już wystarczy, że piłki się puszczają :D
Nie wyglądał na pełnoletniego... taki malutki, niebieski. Może się zgubił i trafić nie potrafi do domu :( :evil_lol:[/QUOTE]

fakt puszczalskie pilki i wychodzi ze i czytniki, coz to za swiat dzis nastal:crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']fakt puszczalskie pilki i wychodzi ze i czytniki, coz to za swiat dzis nastal:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]
No ja tego już nie rozumiem :shake:
Może czytnik właśnie puszcza się z tą piłką co Wam utonęła? :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']No ja tego już nie rozumiem :shake:
Może czytnik właśnie puszcza się z tą piłką co Wam utonęła? :evil_lol:[/QUOTE]

o to to, moze byc bo jej tez dzis nie bylo tam gdzie sie wczoraj puscila:evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']o to to, moze byc bo jej tez dzis nie bylo tam gdzie sie wczoraj puscila:evil_lol:[/QUOTE]
buhaha :evil_lol:

a najlepsze jest to, że chyba przestali już się puszczać bo właśnie znalazłam czytnik :D Leżał za laptopem :evil_lol: Tak się schować no... :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']buhaha :evil_lol:

a najlepsze jest to, że chyba przestali już się puszczać bo właśnie znalazłam czytnik :D Leżał za laptopem :evil_lol: Tak się schować no... :mad::evil_lol:[/QUOTE]

to w takim razie ona puszcza sie z kims innym, kurde... taka puszczalska pilka mi nie potrzebna:evil_lol:
no fakt kryjowka the best:diabloti:

Posted

[quote name='justysiek']to w takim razie ona puszcza sie z kims innym, kurde... taka puszczalska pilka mi nie potrzebna:evil_lol:
no fakt kryjowka the best:diabloti:[/QUOTE]
Popytaj po sąsiadach czy mają coś puszczalskiego :D Może dojdziesz z kim się puszcza :lol:
Ale mamy temat :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Popytaj po sąsiadach czy mają coś puszczalskiego :D Może dojdziesz z kim się puszcza :lol:
Ale mamy temat :evil_lol:[/QUOTE]

juz widze miny sasiadow jakbym sie ich zapytala:evil_lol:
temat jest dosc... puszczalski:diabloti:
buahabuaha

Posted

[quote name='justysiek']juz widze miny sasiadow jakbym sie ich zapytala:evil_lol:
temat jest dosc... puszczalski:diabloti:
buahabuaha[/QUOTE]
Miny mogłyby być bezcenne :evil_lol:

hahaha:evil_lol:
to bardzo pasuje ten temat do Ciasteczkowej galerii :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Miny mogłyby być bezcenne :evil_lol:

hahaha:evil_lol:
to bardzo pasuje ten temat do Ciasteczkowej galerii :evil_lol:[/QUOTE]

pasowal by gdyby i Ciastko sie puszczalo:evil_lol: ale to raczej nie jest mozliwe, przeciez Ciastka sie nie puszczaja:diabloti:

Posted

[quote name='justysiek']pasowal by gdyby i Ciastko sie puszczalo:evil_lol: ale to raczej nie jest mozliwe, przeciez Ciastka sie nie puszczaja:diabloti:[/QUOTE]
No ja mu nawet nie pozwolę się nigdzie puszczać :mad::evil_lol:
Ciastka są za słodkie na puszczania :D

Posted

[quote name='Ptysiak']No ja mu nawet nie pozwolę się nigdzie puszczać :mad::evil_lol:
Ciastka są za słodkie na puszczania :D[/QUOTE]
nie pozwalaj bo to nie przystoi puszczac sie Ciastku:eviltong:

Posted

właśnie czytam galerię Ptysia i Cezara się śmieję się w głos :D

[quote name='Ptysiak']
To nie ja... :roll: Ta zabawka sama mu wskoczyła na głowę :evil_lol:[/QUOTE]

no tak i do tego jeszcze wyskokowa zabawka :lol: