Ptysiak Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Gdzie się szwendasz?! :mad: Zyje zagladam :) teraz mam ciagle Gosci, ciagle cos... z Astra nadal walkujemy komendy, z Ptyskiem ogarniamy spokojne zachowanie wsrod obcych psow i nie pilnowanie na ogrodku przy plocie, ladne zachowanie przy Gosciach, do tego pomagam mamie z mloda. Zaczela chodzic z nia na szkolenie do mojej Kolezanki i pieknie widac efekty :) No i masa roboty w pracy plus sporo do rysowania... :D Nie nudze sie ostatnio wcale :D Quote
marta1624 Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 I ja zaglądam i się witam :) (Marta od Kajki onkowatej :)) Quote
Ptysiak Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 I ja zaglądam i się witam :) (Marta od Kajki onkowatej :)) Hey Marta i Kajusia :) Quote
*Magda* Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Iza Ty czasami sypiasz ? :P Iza jest wampirem i w dzień śpi, a w nocy szaleje :D Quote
Ptysiak Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 i dzien dobry :P Iza Ty czasami sypiasz ? :P Czasami... :D Dobrej Nocy ; ) Iza jest wampirem i w dzień śpi, a w nocy szaleje :D No wlasnie... w dzien nie spi bo nie mam czasu... Praca - kupe roboty (nie da sie spac teraz : ( ) Dom, obiady, sprzatania, walka z upalami :D, rysowanie... szkolenie Astry, ogarnianie Ptyska... Pomaganie z Bajka mamie... aaa wlasnie... Mamuska olala Siostre i jej Kolezanke i zaczela szkolenie u mojej Znajomej ( Sylwia - kiedys wspominalam wiec chyba pamietacie ). Trzy spotkania, pies odmieniony i mama w sumie tez. Nie widzialam dawno zeby moja mama tyle sie ruszlala i spacerowala :D No i musze Ptyśka pochwalic bo jestem dumna z niego i z siebie w sumie lekko tez :D Wczoraj 1-wszy dzien szkolenia (tzn szkolenie to juz dawno bylo ale zaczynamy znowu bo i ja i pies zaczelismy lekko olewac co nieco :/ ... tu mozecie mnie potepiac i krytykowac, przyjme wszystko "na klate" z godnoscia ... 2 godziny na szkoleniu, pieknie szedl na luznej smyczy przy nodze az bylam w szoku... ( tzn chodzic potrafi ale zaczynal mi polowania na rowery, biegaczy, psy...) patrzyl mi w oczy i nawet ani razu nie chcial zjesc Nikogo, niczego i nic :D Jednak pamieta tylko mi chyba trzeba bylo przypomniec jak skupic uwage na sobie a nie na wszystkim w kolo... To tak ogolnie w skrocie, poza tym zyjemy! :D Quote
Guest TyŚka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Zapiszę sobie na nowo wątek bo znów mi zaginie :p Quote
Recommended Posts