łamAga Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Nie cierpisz bo nigdy go nie miałaś :P Fb wciąga ;) Quote
*Magda* Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Nie cierpisz bo nigdy go nie miałaś :P Fb wciąga ;) Przypominam, że miałam, ale usunęłam :P Quote
*Magda* Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Gdyby mnie wciągnęło, to pewnie mój profil by jeszcze istniał :P Quote
łamAga Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 szkoda że Cię nie wciągnęło :P ale masz nk jeszcze więc czasami cos tam fotek widzisz :P Quote
łamAga Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Taaaaaak :D większość ludzi już nk nie prowadzi ;) Quote
Ptysiak Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 W zawiązku z tym, że był piękny kwiatek to wybaczam :D Ślicznie Ptyś wydoroślał :loveu: A co to za trzecie cudo?? Ptysiek wie co dobre, kobiety na kwiaty bierze :D Pisalam wczesniej chyba, ze moje zaje... k.. bista...k... siostra!!!!!!!!!!!!! naciagnela Rodzicow na kupno szczeniaka. Pomijajac to ze dla Niej pomaganie to przyjscie raz na jakisc czas, walniecie dooopy na fotel i ogladanie serialu, puszczenie dziecka, ktore nie ma zielonego pojecia jak postepowac z psem ( Ptyska tak stresowal jak byl szczeniakiem... i to tylko jedynie zza plotu bo nie chcialam w ogole zeby mial stycznosc z moim psem..., ze teraz niecierpi dzieci a juz nie powiem o synie siostry... ktorego sama bym chetnie zagryzla ale nie wypada :) ) a i czasami moja zajeboscie genialna siostra raz na miesiac cos tam poudaje, ze pomaga. Nie wiem czy wspomnialam, ze piesek jest w typie Border Collie (w typie bo moja siostrzyczka znalazla "hodowle" ... tu nie skomentuje bo musialabym klac jak ...). Pies ma ADHD wieksze niz Astra, nigdy sie nie meczy. Jest idealny dla ludzi po 60-tce, ktorzy uprawiaja az zero sportu i sa schorowani. Mama juz mi w koncu przyznala racje, ze zle zrobila ale co z tego teraz?... Piesek jest, kochaja, zreszta ja tez go uwelbiam. Moze skoncze bo zaraz mnie cos trafi i pojde ustrzelic siostre :) co do FB jest o wiele lepszy niz dogo... przynajmniej moge sie tam polapac :P nie wciaga, wciagaja Znajomi z Ktorymi nie mam kontaktu blisko a na odleglosc zawsze cos ... :) nk to gorszy syf wiec podziwiam, ze Ktos tam ma jeszcze konto ;) Quote
Ptysiak Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 To tak w skrocie piatkowe popoludnie :) Nie wiem czy Ptys az tak bardzo wydoroslal :D Quote
Ptysiak Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 A i dalej bawie sie w bazgranie weglem :D To akurat Bono :) Quote
Ptysiak Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 Musiała bym tam chyba materac koło łóżka rozłożyć :D hahahaha dobry patent z tym czarnym lakierem :D Magda widzisz ile tracisz jak nie masz FB ????!!!! :P To cudo Izy mamy <3 To rozloz :P co sie nie robi dla dziecka i wyspania :D opatentowalam to juz z 20 lat temu i nadal lubie :D Dokladnie... cudo, cudaczne :D ale kochane :) Quote
*Magda* Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Pisalam wczesniej chyba, ze moje zaje... k.. bista...k... siostra!!!!!!!!!!!!! naciagnela Rodzicow na kupno szczeniaka. I już mi się wszystko przypomniało :P Już to pisałaś :D P.S. Mam już sklerozę jak łamAga :D Quote
Ptysiak Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 I już mi się wszystko przypomniało :P Już to pisałaś :D P.S. Mam już sklerozę jak łamAga :D Wstyd... takie mlode i skleroza :P w moim wieku to juz nawet swojego imienia nie bedziecie znaly :D Quote
*Magda* Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Ja będę znała, bo jak wejdę na dogo, to mam je w nicku :P Quote
Ptysiak Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 o ile nie zapomnisz jak wejsc na dogo :D Quote
*Magda* Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Do tego czasu, to Theodor będzie wiedział i pomoże mamusi :D Quote
Ptysiak Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Nikt nie ma takiej sklerozy jak ja :P Jaka dumna z tego :D Quote
łamAga Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 z czego ? .... :P Mam nadzieje ze nie zapomne w poniedziałek isc do pracy :D Quote
*Magda* Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Iza, post o 5:46. Tak szybko wstałaś czy dopiero kładziesz się spać? Quote
Recommended Posts